Metagenics Bactiol druppels

19.45

Metagenics Bactiol Druppels is een voedingssupplement dat 1 miljard levende bacteriën bevat en speciaal is ontwikkeld om een gezonde darmflora te ondersteunen. De druppels zijn galzout- en maagzuurresistent, waardoor ze niet worden aangetast in de maag en de darmen bereiken. De bacteriën in dit supplement zijn van het type Lactobacillus rhamnosus GG, een veelvoorkomende en natuurlijke bacteriesoort in het menselijk lichaam. Dit type bacterie heeft een gunstig effect op het immuunsysteem en kan bijdragen aan een gezonde darmflora.

Het voordeel van Metagenics Bactiol Druppels is dat het een eenvoudige en effectieve manier biedt om de darmflora te ondersteunen. De druppels zijn gemakkelijk in te nemen en bevatten een hoge dosering van 1 miljard levende bacteriën per 6 druppels. Bovendien zijn de druppels galzout- en maagzuurresistent, waardoor de bacteriën hun werk kunnen doen in de darmen. Een gezonde darmflora kan bijdragen aan een betere spijsvertering, een sterker immuunsysteem en een betere opname van voedingsstoffen.

Lees meer <
 • Geschikt voor alle kinderen

 • lactose, gluten en sojavrij

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Zonnebloemolie (Helianthus annuus), mengsel van Lacticaseibacillus rhamnosus LGG en Bifidobacterium lactis BB-12, antioxidanten:dl-alfa-tocoferol en citroenzuur

Gebruik

1 portie (= 6 druppels) per dag

Etiket

Samenstelling per 6 druppels

Lactobacillus rhamnosus LGG® 0.67 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis BB-12® 0.33 miljard levende bacteriën

 

Metagenics reviews

 1. Karin

  Mijn dochtertje krijgt dit elke ochtend en ik heb het idee dat het echt bijdraagt aan haar weerstand (voorheen vaak verkouden).

 2. Lotte

  De Metagenics Bactiol druppels zijn een absolute aanrader voor ouders met jonge kinderen! Mijn zoon vindt het heerlijk om deze druppels te nemen en ik ben blij met de positieve effecten op zijn gezondheid. Het unieke mengsel van Lactobacillus rhamnosus LGG® en Bifidobacterium lactis BB-12® zorgt voor een versterkt immuunsysteem en vermindert de kans op ziektes. Bovendien merk ik dat mijn zoon minder last heeft van darmproblemen en een verbeterde algehele gezondheid heeft. Dit product is zeker de investering waard!

 3. Robin

  Wat een fantastisch product is deze Metagenics Bactiol druppels! Mijn dochter heeft vaak last van een gevoelige maag en darmen, maar sinds we deze druppels gebruiken is dat aanzienlijk verminderd. Het unieke mengsel van Lactobacillus rhamnosus LGG® en Bifidobacterium lactis BB-12® is zeer effectief en geeft mijn dochter een betere spijsvertering en een sterkere weerstand. Bovendien zijn de druppels zeer makkelijk in gebruik en hebben een lekkere smaak. Ik ben zeer tevreden en zou dit product aan iedereen aanraden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Na openen 4 weken houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Metagenics Bactiol Druppels?

Ervaringen met Metagenics Bactiol Druppels zijn positief. Veel gebruikers melden dat het supplement hun spijsvertering en darmflora heeft verbeterd en ze zich daardoor gezonder voelen.

Waarom deze Metagenics Bactiol Druppels aanbieding kopen?

Door de aanbieding van Metagenics Bactiol Druppels te kopen, profiteert u van een goede deal en krijgt u meer waar voor uw geld. Daarnaast zijn de druppels galzout- en maagzuurresistent, wat betekent dat de probiotica beter overleven in het spijsverteringskanaal en dus effectiever zijn.

Wat zijn de voordelen van Metagenics Bactiol Druppels?

Metagenics Bactiol Druppels bieden verschillende voordelen voor de gezondheid, zoals het ondersteunen van een gezonde darmflora, het verbeteren van de spijsvertering, het versterken van het immuunsysteem en het verminderen van darmklachten.

Heeft Metagenics Bactiol Druppels bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Metagenics Bactiol Druppels. Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten en is veilig in gebruik. Als u echter last heeft van een medische aandoening, zwanger bent of borstvoeding geeft, neem dan voor gebruik contact op met uw arts.