New Care Bifido lacto complex

  • 30 Capsules
  • 30 Capsules

41.95

€1.40 per Capsules

New Care Bifido Lacto complex is een probioticum met 8 verschillende bacteriestammen. Probiotica zijn levensvatbare bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen. We consumeren deze bacteriën sinds mensenheugenis in grote hoeveelheden. Probiotica zitten bijvoorbeeld in yoghurt, kaas en zuurkool. New Care Bifido Lacto complex bevat naast probiotische bacteriestammen ook prebiotica in de vorm van inuline en fructo-oligosacchariden.

Het poeder is verpakt in sachets en kan gemakkelijk worden meegenomen en ingenomen. New Care Bifido Lacto complex is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Het kan ook worden gebruikt als je vegetarisch bent.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per sachet van 3 gram)
3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen

Bifidobacterium lactis W51
Bifidobacterium lactis W52
Enterococcus faecium W54
Lactobacillus acidophilus W22
Lactobacillus paracasei W20
Lactobacillus plantarum W21
Lactobacillus salivarius W24
Lactococcus lactis W19

Inuline 414 mg
Fructo-oligosacchariden 36 mg

* kve = kolonievormende eenheid

Gebruik

Gebruikadvies
1 x per dag 1 sachet toevoegen aan een half glas lauw water (100ml), 10 minuten laten staan, goed doorroeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto complex ruim een uur voor of na de maaltijd op een lege maag in, bijvoorbeeld voor het slapen gaan.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruik Bifido Lacto complex niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen tot 2 jaar.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.

New Care reviews

  1. Lotte

    Ik heb onlangs New Care Bifido Lacto Complex gekocht en ik ben blij dat ik deze probiotica heb ontdekt. Het poeder is gemakkelijk mee te nemen en in te nemen, waardoor het perfect is voor mensen die vaak onderweg zijn zoals ik. Het bevat acht verschillende bacteriestammen die het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel ondersteunen, en de prebiotica helpen om een gezonde darmflora te behouden. Ik heb ook gemerkt dat mijn opgeblazen gevoel en maagklachten minder zijn geworden sinds ik dit supplement gebruik. Kortom, ik zou deze probiotica aanraden aan iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren.

  2. Martijn

    Als vegetariër zoek ik altijd naar supplementen die volledig plantaardig zijn. Gelukkig kan ik met New Care Bifido Lacto Complex nu een probiotica gebruiken die geschikt is voor vegetariërs. Het poeder is eenvoudig in te nemen en op te lossen in vloeistoffen. Ik merk dat het me helpt om mijn spijsvertering beter te reguleren en mijn immuunsysteem te versterken. Het feit dat het prebiotica bevat, betekent dat het niet alleen goede bacteriën aan mijn darmflora toevoegt, maar ook helpt om de bacteriën die ik al heb te voeden. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zal deze probiotica zeker blijven gebruiken voor een goede algehele gezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige