New Care Darm balans

20.50

Een gezonde, gevarieerde en evenwichtige voeding met voldoende vezels is het allerbelangrijkste om je darmen in balans te houden. Voldoende drinken, regelmatig bewegen, voldoende ontspanning, een gezond gewicht en een gezonde leefstijl spelen natuurlijk ook een heel belangrijke rol. Al deze factoren ondersteunen het behoud van een gezonde spijsvertering en een gezonde buik.

New Care Darm balans is ontwikkeld om de spijsvertering een handje te helpen ter ondersteuning van een natuurlijke, regelmatige stoelgang en een normale darmfunctie. Het bevat psyllium, pepermunt extract, gemberwortelstok extract en chlorella met ieder een eigen rol.

Psyllium bestaat voor het overgrote deel uit wateroplosbare vezels. Deze vezels kunnen 10 keer hun eigen gewicht aan water opnemen. Psyllium ondersteunt samen met het toegevoegde pepermunt extract het behoud van een normale darmfunctie. Gember extract ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering. Chlorella is een groene zoetwater alg die bekend staat om het uitzonderlijk hoge gehalte aan chlorofyl die het bevat. Chlorofyl is de groene kleurstof in de bladeren van planten waarmee zij zonlicht opvangen en omzetten in energie. Chlorella is aan deze formule toegevoegd omdat het goed is voor de lever en de spijsvertering.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 4 capsules)
% RI

Psyllium husk poeder 600 mg
Fenegriekzaad poeder 600 mg
Pepermunt extract 540 mg
Gember extract 500 mg
Engelwortel extract 400 mg
Chlorella 300 mg

Darm balans bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
2 x per dag 2 capsules.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.

Moeite met slikken van tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Darm balans niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

New Care reviews

  1. Rick

    New Care Darm balans is een fantastisch product dat mijn darmen in balans houdt. Ik heb altijd last gehad van een trage stoelgang en een opgeblazen gevoel, maar sinds ik dit supplement slik, is dat verleden tijd. De psylliumvezels en chlorella in dit product helpen mijn spijsvertering en stoelgang te ondersteunen, terwijl het pepermuntextract en gemberwortelstok extract zorgen voor een rustige maag en een goede darmfunctie. Ik merk dat ik gemakkelijker naar het toilet kan gaan en mijn buik voelt veel lichter en gezonder aan. Ik raad New Care Darm balans zeker aan aan iedereen die kampt met darmproblemen, het zal je leven verbeteren!

  2. Daan

    Ik ben echt blij dat ik New Care Darm balans ben gaan gebruiken. Dit supplement ondersteunt mijn spijsvertering op een heel natuurlijke manier en ik voel me veel beter nadat ik het heb ingenomen. De formule bevat een mix van psyllium, pepermunt extract, gemberwortelstok extract en chlorella, die samen zorgen voor een goede darmfunctie en een gezonde stoelgang. Ik heb dit product al enige tijd gebruikt en ik merk dat ik minder last heb van verstopping en andere darmproblemen. Het is een zeer goed samengesteld product en ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar darmgezondheid wil verbeteren. Bedankt New Care!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige