Orthica Enzym Complex 120 tabletten

16.95

Orthica Enzym Complex is een enzymcomplex met 4 verschillende soorten enzymen: lipase, amylase, cellulase en protease. Spijsverteringsenzymen zijn essentieel voor de vertering van voedsel in het lichaam. Je kunt het enzymcomplex als aanvulling op je voeding gebruiken. De kleine tabletjes zijn gemakkelijk in te nemen.

  • Enzymen te rondersteuning van de spijsvertering
  • Kleine tabletjes - makkelijk in te nemen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), alfa-amylasecomplex, proteasecomplex, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), cellulasecomplex (bevat TARWEMEEL), lipasecomplex (bevat TARWEMEEL).

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen voor of tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 tabletten verdeeld over de dag tijdens de maaltijden, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Enzym Complex 120 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X