Orthica Orthiflor mood met Saffraan

29.95

Orthica Orthiflor Mood Capsules is een voedingssupplement met een unieke probioticaformule verrijkt met Saffraan, een krachtige antioxidant die bijdraagt aan de gemoedstoestand. Naast de fysieke gezondheid is mentale gezondheid ook van cruciaal belang, en Orthiflor Mood kan hieraan bijdragen. Het supplement is vrij van synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Het gebruik van Saffraan in voedingssupplementen voor de gemoedstoestand is in afwachting van Europese toelating als gezondheidsclaim.

Orthiflor Mood is een uitstekende keuze voor diegenen die af en toe een minder vrolijk en opgewekt gevoel hebben. De saffraan in het supplement heeft een opbeurende invloed en de probioticaformule helpt het evenwicht in de darmen te ondersteunen. Het supplement is vrij van synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Echter, het is belangrijk op te merken dat de gezondheidsclaim van saffraan in afwachting is van Europese toelating. Overleg met een gezondheidsspecialist is aanbevolen voordat u begint met het innemen van dit supplement.

Lees meer <
 • Unieke probioticaformule met Saffraan

 • Bevat vier verschillende probioticastammen (Cerebiome ™)

 • Ook geschikt voor vegetariërs

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Bacteriecultuur en aardappelzetmeel mengsel, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), crocus sativus extract, vertevigingsmiddel (arabische gom) antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), antioxidant (ascorbinzuur)

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Etiket

Bevat per dagdosering (1 vegacapsule)

%ADH
Diversen
Bacteriepreparaat 4 x 109 kve*
– Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (Cerebiome®**)    
– Bifidobacterium longum Rosell®-175 (Cerebiome®**)    
– Lactobacillus paracasei LAFTI® L26DHA (docosahexaeenzuur)    
– Bifidobacterium longum HA135    
Kruiden – planten(bestanddelen)    
Crocus sativusextract (Saffraan) (2% safranal) (SAFR’INSIDE™***)    

*kve=kolonievormende eenheden
**Cerebiome® is een handelsmerk van Danstart Ferment AG, onderdeel van Lallemand Inc.

***SAFR’INSIDE™ is een handelsmerk van ACTIV’INSIDE

Bacteriepreparaat (Lactobacillus helveticus Rosell-52, Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus paracasei LAFTI L26, Bifidobacterium longum HA135), Crocus sativusextract (Saffraan).

Orthica reviews

 1. Eva

  Orthiflor Mood met Saffraan is een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine. De opbeurende werking van saffraan in combinatie met de probioticaformule zorgen voor een evenwichtige gemoedstoestand.

 2. Lisa

  Dit voedingssupplement is perfect voor vegetariërs en vrij van synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Orthiflor Mood heeft mijn mentale gezondheid ondersteund en ik zou het aanbevelen aan anderen die ook hun humeur willen verbeteren.

 3. Romy

  Ik heb onlangs de Orthica Orthiflor Mood met Saffraan gekocht en ik ben erg blij met mijn aankoop! De verpakking is handig en de pillen zijn gemakkelijk in te nemen. Het beste is dat ik een positieve impact op mijn humeur en emotionele welzijn heb opgemerkt sinds ik dit product gebruik. Ik voel me minder gestrest en meer in balans, en ik denk dat dit te danken is aan de toevoeging van saffraan aan de probioticaformule. Het feit dat het ook geschikt is voor vegetariërs is een extra bonus. Ik raad dit product zeker aan aan anderen die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun humeur te verbeteren.

 4. Sanne

  Ik was op zoek naar een probioticasupplement dat mij zou kunnen helpen om mijn stressniveaus onder controle te houden, en ik ben blij dat ik de Orthica Orthiflor Mood met Saffraan heb ontdekt. Na een paar weken gebruik heb ik gemerkt dat ik minder angstig ben en me meer ontspannen voel, vooral in stressvolle situaties. Het is geweldig om te weten dat ik mijn mentale gezondheid kan ondersteunen op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen. De verschillende probioticastammen in de formule zorgen ervoor dat mijn darmgezondheid in goede conditie blijft, wat ook belangrijk is voor een gezonde psyche. Ik zou dit product aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om hun humeur en emotionele welzijn te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Orthiflor Mood Capsules?

Ervaringen met Orthica Orthiflor Mood Capsules zijn verschillend per persoon. Sommige gebruikers geven aan dat ze een positief effect hebben op hun gemoedstoestand, terwijl anderen minder effect merken.

Waarom deze Orthica Orthiflor Mood Capsules aanbieding kopen?

Het is altijd een goed moment om te investeren in uw mentale en fysieke gezondheid. De aanbieding op Orthica Orthiflor Mood Capsules biedt een kans om deze unieke probioticaformule met saffraan tegen een voordelige prijs uit te proberen en te kijken of het bijdraagt aan uw gemoedstoestand.

Wat zijn de voordelen van Orthica Orthiflor Mood Capsules?

Orthica Orthiflor Mood Capsules bevatten een unieke probioticaformule met saffraan dat bijdraagt aan uw gemoedstoestand. Daarnaast zijn ze vrij van synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur-, en smaakstoffen en zijn ze vegetarisch.

Heeft Orthica Orthiflor Mood Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen worden Orthica Orthiflor Mood Capsules goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Het is altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel contact op te nemen met een deskundige.