Orthica Orthiflor zwanger

34.99

Orthica Orthiflor Zwanger Sachets is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Het bevat drie speciaal geselecteerde bacteriestammen die de darmflora van de zwangere vrouw ondersteunen. Een goede darmflora is van belang voor een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem. Het gebruik van dit supplement kan helpen bij het behoud van een gezonde darmflora en het verminderen van spijsverteringsproblemen tijdens de zwangerschap. Bovendien zijn de sachets handig verpakt en kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen op reis of onderweg, waardoor het gebruik van het supplement altijd en overal mogelijk is.

Orthica Orthiflor Zwanger Sachets bevat niet alleen drie speciaal geselecteerde bacteriestammen die geschikt zijn voor zwangere vrouwen, maar is ook geschikt voor gebruik vanaf het begin van de zwangerschap. Dit maakt het supplement een nuttige toevoeging aan het voedingspatroon van vrouwen die zwanger zijn of dit willen worden. Daarnaast zijn de sachets handig in gebruik en bieden ze een hygiënische manier om het supplement te gebruiken. Door het gebruik van Orthica Orthiflor Zwanger Sachets kunnen zwangere vrouwen hun darmflora ondersteunen en hun gezondheid en welzijn tijdens deze belangrijke periode bevorderen.

Lees meer <
 • Speciaal samengesteld voor de periode vanaf het begin van de zwangerschap

 • In poedervorm in sachets, gemakkelijk mee te nemen.

 • Bevat 3 speciaal geselecteerde bacteriestammen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Eén sachet (3 gram) bevat:

Bacteriepreparaat 3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:

Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten:

Rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur.

Gebruik

De aanbevolen dosering voor zwangere vrouwen is 1 sachet (3 gram) per dag. Bij voorkeur op een lege maag innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Het poeder toevoegen aan een vloeistof op kamertemperatuur, doorroeren, minimaal 15 minuten laten staan en opdrinken.

Etiket

Samenstelling per sachet

bacteriepreparaat 3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

 

Orthica reviews

 1. esmee

  Neem al jaren probitiotica, voor tijdens mijn zwangerschap deze variant besteld.

 2. Kevin

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een probioticum dat speciaal gericht is op zwangere vrouwen. Toen ik Orthica Orthiflor Zwanger tegenkwam, wist ik dat ik het moest proberen. De sachets zijn heel handig in gebruik en makkelijk mee te nemen op reis. Bovendien heb ik gemerkt dat mijn spijsvertering verbeterd is sinds ik dit product dagelijks gebruik. Ik zou Orthiflor Zwanger zeker aanraden aan andere zwangere vrouwen die op zoek zijn naar een beter uitgebalanceerd darmmicrobioom.

 3. Jeroen

  Als iemand die vaak last heeft van een gevoelige maag, was ik op zoek naar een product dat mijn darmflora zou helpen ondersteunen zonder dat het bijwerkingen heeft. Orthica Orthiflor Zwanger heeft alle verwachtingen overtroffen. De sachets zijn zo handig omdat ik ze gewoon in mijn tas kan meenemen en niet onnodig met pillen of tabletten hoef te slepen. Ik merk dat ik me minder opgeblazen voel sinds ik dit probioticum dagelijks gebruik en ik voel me ook minder vermoeid. Dit is zonder twijfel mijn favoriete product!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Orthiflor Zwanger Sachets?

Er zijn nog geen specifieke ervaringen bekend met Orthica Orthiflor Zwanger Sachets, omdat het een nieuw product is op de markt.

Waarom deze Orthica Orthiflor Zwanger Sachets aanbieding kopen?

Als zwangere vrouw is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en gezonde voedingssupplementen kunnen hierbij helpen. De Orthica Orthiflor Zwanger Sachets bieden een handige en effectieve manier om tijdens de zwangerschap specifieke bacteriestammen binnen te krijgen. Bovendien zijn de sachets makkelijk mee te nemen voor onderweg en biedt de aanbieding de mogelijkheid om het supplement voordeliger te kopen.

Wat zijn de voordelen van Orthica Orthiflor Zwanger Sachets?

Orthica Orthiflor Zwanger Sachets zijn speciaal samengesteld voor zwangere vrouwen en bevatten drie speciaal geselecteerde bacteriestammen. Het supplement kan vanaf het begin van de zwangerschap worden gebruikt en is verpakt in handige, losse sachets die makkelijk mee te nemen zijn. Het kan helpen bij het behouden van een gezonde darmflora en daarmee bijdragen aan een gezonde zwangerschap.

Heeft Orthica Orthiflor Zwanger Sachets bijwerkingen?

Orthica Orthiflor Zwanger Sachets zijn voedingssupplementen en over het algemeen veilig in gebruik. Echter, zoals met elk supplement kan het gebruik van Orthica Orthiflor Zwanger Sachets bijwerkingen hebben. Raadpleeg daarom altijd een arts voordat u begint met het gebruik van het supplement, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft.