Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original Capsules zijn een probioticasupplement dat dagelijks kan worden ingenomen. Het bevat een mix van negen verschillende bacteriestammen die 20 keer meer bacteriën bevatten dan de Orthiflor Basic. Dankzij de toevoeging van Pro-Motor is er geen lange inwekingstijd meer nodig en kunnen de bacteriën in het lichaam overleven. Orthica heeft er bovendien voor gekozen om deze supplementen te verpakken in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit draagt bij aan een meer circulaire economie en voorkomt de productie van nieuw plastic.

Orthiflor Original Capsules zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen door het hele gezin worden ingenomen vanaf 4 jaar. De negen verschillende bacteriestammen zijn zorgvuldig geselecteerd om een gezonde darmflora te ondersteunen. Door dagelijks Orthiflor Original Capsules te nemen, kan de darmflora in stand worden gehouden of worden verbeterd, wat kan bijdragen aan een betere spijsvertering en een sterker immuunsysteem. Bovendien zijn de capsules verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er een geschikte hoeveelheid kan worden gekozen voor elk huishouden.

Lees meer <
 • Probiotica-mix met 9 bacteriestammen

 • Dagelijks te gebruiken

 • Bevat Pro-motor

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

bacteriepreparaat 1,0 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Enterococcus faecium
Lactobacillus casei
Lactobacillus gasseri
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus salivarius
Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten:

Maïszetmeel, 100% rundergelatine, maltodextrine, bacteriecultuur, natuurlijk EIWIT-isolaat, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, enzymen, mangaansulfaat.

Gebruik

De inhoud van de capsule (s) toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken.

Etiket

Samenstelling per capsule

bacteriepreparaat 1,0 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Enterococcus faecium
Lactobacillus casei
Lactobacillus gasseri
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus salivarius
Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

 

Orthica reviews

 1. claudia

  Gebruik dit product dagelijks en merk echt verbetering in mijn buik/darmen.

 2. Lisa

  Ik ben erg blij met Orthica Orthiflor Original! Ik heb altijd al last gehad van een gevoelige maag en onregelmatige darmen, maar sinds ik deze probiotica gebruik, voel ik me veel beter. Ik neem één capsule per dag bij het ontbijt en merk dat mijn spijsvertering beter werkt en dat ik minder last heb van opgeblazen gevoel en buikpijn. De capsules zijn makkelijk in te nemen en ik heb geen bijwerkingen ervaren. Ik zou deze probiotica zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar darmgezondheid wil verbeteren!

 3. Max

  Orthica Orthiflor Original is absoluut een fantastisch product! Ik heb in het verleden meerdere probiotica geprobeerd, maar deze is veruit de beste. Ik neem één capsule per dag en sinds ik hiermee begonnen ben, voel ik me veel energieker en fitter. Mijn huid is verbeterd en ik heb minder last van infecties. De capsules zijn makkelijk in te nemen en hebben geen nare nasmaak. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die zijn algehele gezondheid wil verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

In geval van zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige raadplegen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Orthiflor Original Capsules?

We kunnen geen specifieke ervaringen delen, omdat de effecten van Orthica Orthiflor Original Capsules afhankelijk zijn van persoonlijke factoren en verschillende gebruikers andere ervaringen kunnen hebben. Het is altijd aan te raden om uw arts te raadplegen voordat u een nieuw voedingssupplement gaat gebruiken.

Waarom deze Orthica Orthiflor Original Capsules aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een dagelijkse probiotica voor het hele gezin, dan is de Orthica Orthiflor Original Capsules aanbieding een goede optie om te overwegen. Door te profiteren van de aanbieding kunt u het product tegen een lagere prijs kopen en kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt.

Wat zijn de voordelen van Orthica Orthiflor Original Capsules?

Orthica Orthiflor Original Capsules bevat negen verschillende bacteriestammen en heeft een hoge concentratie van 20 keer meer bacteriën dan de Orthiflor Basic. Dit kan bijdragen aan de instandhouding van een gezonde darmflora en kan het immuunsysteem ondersteunen. Bovendien is de inwektijd korter door de toevoeging van Pro-Motor.

Heeft Orthica Orthiflor Original Capsules bijwerkingen?

Orthica Orthiflor Original Capsules wordt over het algemeen goed verdragen en er zijn geen bijwerkingen gemeld. Echter, zoals met alle voedingssupplementen, kan het bij sommige personen allergische reacties of milde maagdarmklachten veroorzaken. Raadpleeg uw arts als u bijwerkingen ervaart.