Orthovitaal Bioflora 25 miljard met 11 onderbouwde stammen

39.95

Uitverkocht

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

Orthovitaal Bioflora Vegicaps is een voedingssupplement dat een zorgvuldig geselecteerde mix van 11 bacteriestammen bevat, die zorgen voor ondersteuning van het immuunsysteem*. Met 25 miljard kolonievormende eenheden per capsule biedt het een krachtige dosis van deze goede bacteriën. Bovendien zijn de maagsapresistente vegetarische capsules zo ontworpen dat ze de bacteriën beschermen tegen afbraak door maagzuur en actief transporteren naar de darmen. Naast de bacteriën bevat het supplement zink, wat bijdraagt aan een normale werking van het immuunsysteem.

Orthovitaal Bioflora Vegicaps is een ideale keuze voor mensen die een gezond darmmicrobioom willen ondersteunen. De mix van bacteriestammen is zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek en biedt een brede dekking van stammen die belangrijk zijn voor de darmgezondheid. Bovendien zijn de capsules maagsapresistent, wat zorgt voor een betere opname van de bacteriën. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten en kan dagelijks worden ingenomen voor langdurige ondersteuning van het immuunsysteem*.

Lees meer <
 • Hoog gedoseerde bacteriepreparaat met zink

 • In maagsapresistente vegetarische capsules

 • Met 11 specifieke stammen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse portie (1 vegacapsule):

Mix van 11 bacteriestammen (25 miljard KVE) 125 mg, waarvan:

Hoeveelheid per capsule KVE*
RI*

Lactobacillus rhamnosus 6,25 miljard
Lactobacillus infantis 1,25 miljard
Bifidobacterium bifidum 1,25 miljard
Lactobacillus plantarum 6,25 miljard
Lactobacillus paracasei 2,5 miljard
Lactobacillus gasseri 1,25 miljard
Lactobacillus casei 1,25 miljard
Lactobacillus fermentum 1,25 miljard
Lactobacillus acidophilus 1,25 miljard
Bifidobacterium animalis lactis 1,25 miljard
Enterococcus faecium 1,25 miljard
Zink (als citraat) 7mg 70%
*KVE: Kolonie Vormende Eenheden

* RI: Referentie Inname

Bacterieculturen, vulmiddel (rijstbloem), capsule (HPMC vegetarisch), anti-klontermiddel (rijstvezelconcentraat, kokosvet), zink.

Gebruik

Dagelijks 1 capsule met water en voorkeur op een lege maag innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Etiket

Samenstelling per vegacapsule

    *RI
Lactobacillus rhamnosus 6.25 miljard  
Lactobacillus infantis 1.25 miljard  
Bifidobacterium bifidum 1.25 miljard  
Lactobacillus plantarum 6.25 miljard  
Lactobacillus paracasei 2.5 miljard  
Lactobacillus gasseri 1.25 miljard  
Lactobacillus casei 1.25 miljard  
Lactobacillus fermentum 1.25 miljard  
Lactobacillus acidophilus 1.25 miljard  
Bifidobacterium animalis lactis 1.25 miljard  
Enterococcus faecium 1.25 miljard  
Zink (als citraat) 7 mg 70%

*RI= Referentie Inname

Orthovitaal reviews

 1. melissa

  Snel bezorgd en het supplement is naar verwachting. Ben er tevreden over.

 2. Niels

  Orthovitaal Bioflora 25 miljard met 11 onderbouwde stammen is een geweldig voedingssupplement voor de gezondheid van de darmen en immuunsysteem.

 3. Robin

  Orthovitaal Bioflora 25 miljard met 11 onderbouwde stammen is een fantastisch product. Sinds ik dit product gebruik, voel ik me veel beter. De probiotica formule is uiterst effectief in het ondersteunen van mijn immuunsysteem. Met 11 zorgvuldig geselecteerde bacteriestammen krijg ik een perfecte mix van gezonde micro-organismen die mijn darmgezondheid verbeteren. Uiteraard is de maagsapresistente vegetarische capsule een geweldige toevoeging die ervoor zorgt dat de bacteriën op hun plaats van bestemming komen. Ik zou Orthovitaal Bioflora 25 miljard zeker aanraden aan iedereen die een hoogwaardig probiotica supplement zoekt!

 4. Naomi

  Dit is zonder twijfel het beste probiotica supplement dat ik ooit heb gebruikt. Orthovitaal Bioflora 25 miljard met 11 onderbouwde stammen is precies wat mijn lichaam nodig had. Ik was altijd gevoelig voor verkoudheid en griep, maar sinds ik dit product gebruik, is mijn immuunsysteem veel sterker geworden. Het overweldigende aantal van 25 miljard micro-organismen is een geweldige toevoeging. Dit product heeft mij geholpen om mijn darmgezondheid te verbeteren en het heeft me veel meer energie gegeven. Als je op zoek bent naar een probiotica supplement van hoge kwaliteit, zou je Orthovitaal Bioflora 25 miljard zeker moeten proberen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Voedingssupplement. Bacteriepreparaat. Raadpleeg een deskundige alvorens te een supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bij kamertemperatuur en droog bewaren.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Bioflora Vegicaps?

Ervaringen met Orthovitaal Bioflora Vegicaps zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers merken een verbetering van hun darmgezondheid en immuunsysteem na het gebruik van deze voedingssupplementen.

Waarom deze Orthovitaal Bioflora Vegicaps aanbieding kopen?

Door deze Orthovitaal Bioflora Vegicaps aanbieding te kopen, kunt u genieten van de voordelen van dit voedingssupplement tegen een gereduceerde prijs. De aanbieding biedt een kans om dit product uit te proberen en te ervaren wat het voor uw gezondheid kan betekenen.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Bioflora Vegicaps?

Orthovitaal Bioflora Vegicaps bieden ondersteuning aan het immuunsysteem en de darmgezondheid. Het supplement bevat een mix van 11 bacteriestammen en zink, die door de maagsapresistente vegetarische capsules actief in de darmen terechtkomen. Daarnaast zijn de capsules geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Heeft Orthovitaal Bioflora Vegicaps bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Orthovitaal Bioflora Vegicaps. Het is echter wel aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en om bij twijfel een arts te raadplegen voordat u dit voedingssupplement gaat gebruiken.