Orthovitaal Bioflora Kuur 100 miljard met 11 onderbouwde stammen

24.95

Orthovitaal Bioflora Kuur is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om het immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat 11 zorgvuldig geselecteerde bacteriestammen met een totaal van 100 miljard KVE per capsule. Deze hoog gedoseerde formule is ontwikkeld om als kuur voor twee weken te gebruiken. Door de maagsapresistente vegetarische capsules komen de bacteriën actief aan in de darmen en worden ze niet afgebroken door het zure maagsap. Daarnaast bevat het supplement zink, wat een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem en bijdraagt aan een normale werking van het immuunsysteem.

Het gebruik van Orthovitaal Bioflora Kuur kan voordelen bieden voor mensen met een verzwakt immuunsysteem of voor degenen die hun immuunsysteem willen versterken. De combinatie van 11 bacteriestammen en zink zorgt voor een krachtige formule die kan bijdragen aan een gezonde darmflora en een goed functionerend immuunsysteem. Bovendien zijn de capsules maagsapresistent, wat ervoor zorgt dat de bacteriën hun werk kunnen doen in de darmen. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten en kan als kuur van twee weken worden gebruikt.

Lees meer <
 • Uitgebalanceerde formule

 • In maagsapresistente vegetarische capsules

 • Met 11 specifieke stammen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse portie (1 vegacapsule):

Mix van 11 bacteriestammen (100 miljard KVE) 500 mg , waarvan:

Hoeveelheid per capsule KVE* RI*

Lactobacillus rhamnosus 25 miljard
Lactobacillus infantis 5 miljard
Bifidobacterium bifidum 5 miljard
Lactobacillus plantarum 25 miljard
Lactobacillus paracasei 10 miljard
Lactobacillus gasseri 5 miljard
Lactobacillus casei 5 miljard
Lactobacillus fermentum 5 miljard
Lactobacillus acidophilus 5 miljard
Bifidobacterium animalis lactis 5 miljard
Enterococcus faecium 5 miljard
Zink (als citraat) 7mg 70%
*KVE: Kolonie Vormende Eenheden

* RI: Referentie InnameBacterieculturen, vulmiddel (rijstbloem), capsule (HPMC vegetarisch), anti-klontermiddel (rijstvezelconcentraat, kokosvet), zink.

Gebruik

Dagelijks 1 capsule met water en voorkeur op een lege maag innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Etiket

Samenstelling per vegacapsule

    *RI
Lactobacillus rhamnosus 25 miljard  
Lactobacillus infantis 5 miljard  
Bifidobacterium bifidum 5 miljard  
Lactobacillus plantarum 25 miljard  
Lactobacillus paracasei 10 miljard  
Lactobacillus gasseri 5 miljard  
Lactobacillus casei 5 miljard  
Lactobacillus fermentum 5 miljard  
Lactobacillus acidophilus 5 miljard  
Bifidobacterium animalis lactis 5 miljard  
Enterococcus faecium 5 miljard  
Zink (als citraat) 7 mg 70%

*RI= Referentie Inname

Orthovitaal reviews

 1. Eva

  Orthovitaal Bioflora Kuur heeft mijn immuunsysteem echt een boost gegeven! Het bevat een hoog aantal bacteriën en zink en de maagsapresistente capsules zorgen ervoor dat het supplement effectief werkt.

 2. Niels

  Als vegetariër was ik blij dat ik eindelijk een supplement kon vinden dat geschikt was voor mijn dieet. Orthovitaal Bioflora Kuur is niet alleen vegetarisch, maar heeft ook mijn darmflora verbeterd en mijn immuunsysteem versterkt.

 3. Bart

  Ik ben zeer tevreden met Orthovitaal Bioflora Kuur 100 miljard met 11 onderbouwde stammen! Het product bevat een hoog aantal kolonievormende eenheden (KVE) en ik merk dat mijn darmflora aanzienlijk is verbeterd sinds ik dit supplement gebruik. Ook vind ik het erg fijn dat er 11 verschillende bacteriestammen in zitten, wat zorgt voor een extra diversiteit aan goede bacteriën in mijn darmen. Ik heb geen last meer van een opgeblazen gevoel en voel me algemeen gezonder en fitter. Een aanrader!

 4. Naomi

  Sinds ik Orthovitaal Bioflora Kuur 100 miljard met 11 onderbouwde stammen gebruik, heb ik geen last meer van mijn prikkelbare darm syndroom! Ik ben heel blij dat ik dit product heb gevonden, omdat ik al jaren last had van buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik merkte al na een paar dagen dat het product begon te werken en het heeft mijn darmflora echt in balans gebracht. Ik raad dit product daarom zeker aan aan mensen met soortgelijke klachten. Topproduct!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Voedingssupplement. Bacteriepreparaat. Raadpleeg een deskundige alvorens te een supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bij kamertemperatuur en droog bewaren.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Bioflora Kuur?

Ervaringen met Orthovitaal Bioflora Kuur zijn overwegend positief. Gebruikers geven aan dat ze een verbetering merken in hun darmgezondheid en dat hun immuunsysteem versterkt lijkt te worden. Sommige gebruikers ervaren wel wat bijwerkingen, zoals een opgeblazen gevoel.

Waarom deze Orthovitaal Bioflora Kuur aanbieding kopen?

De Orthovitaal Bioflora Kuur is een voordelige optie om kennis te maken met dit hoog gedoseerde probioticum. Door de aanbieding krijg je meer capsules voor een lagere prijs en kun je de kuur voor twee weken uitproberen om te kijken of het iets voor jou is.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Bioflora Kuur?

Orthovitaal Bioflora Kuur heeft verschillende voordelen. De hoog gedoseerde formule bevat 11 zorgvuldig geselecteerde bacteriestammen die actief in de darmen aankomen door de maagsapresistente capsules. Hierdoor kan het supplement ondersteuning bieden voor de darmgezondheid en het immuunsysteem. Bovendien is het supplement vegetarisch en vegan.

Heeft Orthovitaal Bioflora Kuur bijwerkingen?

Hoewel de meeste gebruikers geen bijwerkingen ervaren, kan een klein percentage last krijgen van een opgeblazen gevoel of andere lichte maag- en darmklachten. Het is belangrijk om bij aanhoudende klachten contact op te nemen met een arts of specialist.