Vitakruid Symflora baby probiotica

  • 30 Sachets
  • 30 Sachets

29.90

€1.00 per Sachets

Symflora® Baby is een speciaal probioticum dat is ontwikkeld voor het belangrijke eerste levensjaar van baby’s. Het bevat vier wetenschappelijk onderbouwde bifidobacteriumstammen die de darmen van de baby helpen koloniseren. Deze probiotica kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of direct worden aangebracht tijdens het geven van borstvoeding. Bovendien is Symflora® Baby niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook voor (aanstaande) moeders. Het kan worden gebruikt vanaf week 32 van de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding, omdat de voeding en supplementen die moeders tijdens deze periode binnenkrijgen, worden doorgegeven aan de baby.

Wat Symflora® Baby onderscheidt, is het hoge overlevingspercentage van de probiotica na passage van het spijsverteringsstelsel. Dit betekent dat de bacteriële stammen daadwerkelijk levend en actief in de darmen aankomen. Bovendien maakt het gebruik van de ProbioAct® technologie, die zorgt voor de stabiliteit en overleving van de probiotica, zelfs bij kamertemperatuur en bij blootstelling aan verteringssappen in het maagdarmkanaal. De sachets waarin het product is verpakt, bieden optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht, wat de houdbaarheid van de probiotica verzekert.

Symflora® Baby is een betrouwbare keuze voor probiotische ondersteuning tijdens het belangrijke eerste levensjaar. Het bevordert de darmgezondheid van baby’s en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in het dieet, of het nu flesvoeding of borstvoeding is. Door de wetenschappelijk onderbouwde stammen, het hoge overlevingspercentage en de beschermende technologie biedt Symflora® Baby de nodige voordelen voor zowel baby’s als moeders.

Lees meer <
  • Vier probiotica stammen geselecteerd op basis van behoefte baby

  • Met ProbioAct® technologie voor stabiliteit, overleving en metabole activiteit

  • Voor het belangrijke eerste levensjaar

Anderen kochten ook

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Ingrediënten

Samenstelling per dosering (1 sachet)
Probiotica 1 x 10^9 KVE* van de volgende stammen:
Bifidobacterium animalis (W12)
Bifidobacterium breve (W25)
Bifidobacterium lactis (W51)
Bifidobacterium longum (W108)

* Kolonievormende eenheden

Ingredienten
Rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriële stammen

Gebruik

Los de inhoud van een sachet op in circa 100ml handwarm water. Laat ongeveer 10 tot 15 minuten staan. Voor inname goed roeren. 1-3 sachets per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Vitakruid reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Symflora baby probiotica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Symflora baby probiotica?

Veel ouders hebben positieve ervaringen met Vitakruid Symflora baby probiotica. Het is speciaal ontwikkeld voor het belangrijke eerste levensjaar van je baby en bevat probiotica stammen die aansluiten op de behoeften in die periode. Het kan gemakkelijk aan flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of rondom de tepel worden toegevoegd.

Waarom zou ik deze Vitakruid Symflora baby probiotica aanbieding kopen?

Deze Vitakruid Symflora baby probiotica aanbieding is de ideale keuze voor jou en je baby. Allereerst is het geschikt voor zowel baby’s als (aanstaande) moeders. Je kunt het al vanaf week 32 van je zwangerschap gebruiken en tijdens het geven van borstvoeding. Bovendien is het voeding en supplementen die je tijdens de zwangerschap en borstvoeding binnenkrijgt, doorgeeft aan je baby. Dus met deze aanbieding krijg je niet alleen de probiotica die je nodig hebt, maar ook extra voordelen voor jou en je baby.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Symflora baby probiotica?

Vitakruid Symflora baby probiotica biedt verschillende voordelen. Het bevat vier wetenschappelijk onderbouwde bifidobacterium stammen die helpen de darmen van je baby te koloniseren. Deze stammen hebben een groot overlevingspercentage na 24 uur, waardoor ze effectief werken. Bovendien is de metabole activiteit van deze probiotica hoog, wat betekent dat ze actief blijven in ons verteringsgestel zonder te beschadigen. De probiotica in Symflora baby probiotica zijn beschermd met ProbioAct® technologie, waardoor ze houdbaar zijn en de spijsvertering overleven.

Heeft Vitakruid Symflora baby probiotica bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bekende bijwerkingen van Vitakruid Symflora baby probiotica. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele specifieke allergieën of gevoeligheden voor ingrediënten te controleren. Als je twijfels hebt of specifieke zorgen, raadpleeg dan altijd een zorgverlener voor advies.