Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis is een compleet voedingssupplement dat bestaat uit pre- en probiotica, enzymen en mineralen. Met maar liefst acht verschillende bacteriële stammen en prebiotica zoals inuline en fructo-oligosacchariden (FOS), zorgt dit supplement voor een goede darmflora. De toevoeging van extra enzymen en mineralen, zoals kalium, magnesium en mangaan, ondersteunt een gezonde spijsvertering en een goede werking van de spieren. Het sachet zorgt voor optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht en garandeert een hoog stabiel pre- en probiotica in één.

Vitakruid Symflora Basis heeft een groot overlevingspercentage na doorlopen verteringsgestel en een hoge metabole activiteit van de probiotica. Het supplement is zuur- en galresistent en heeft daarom een hoger overlevingspercentage in het maag- en darmkanaal. Door de handige sachetverpakking is er geen verlies aan stabiliteit zoals bij het openen en sluiten van een pot. Al met al is Vitakruid Symflora Basis een complete en hoogwaardige pre- en probiotica formule die bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een goede darmflora.

Lees meer <
 • Vitakruid Symflora basis bevat maar liefst acht verschillende bacteriële stammen

 • Hoge activiteit in verteringsgestel volgens onderzoek

 • Sachet geeft optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Orthica Hair skin nails

Orthica Hair skin nails

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol trio basis

Vitals Microbiol trio basis

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet (2 gram):

2 x 10^9 CFU* van de volgende stammen:
Bifidobacterium lactis (W51)
Bifidobacterium lactis (W52)
Enterococcus faecium (W54)
Lactobacillus acidophilus (W22)
Lactobacillus paracasei (W20)
Lactobacillus plantarum (W21)
Lactobacillus salivarius (W24)
Lactococcus lactis (W19)
Prebiotica:
Inuline en fructo-oligosacchariden (FOS)

* Colony Forming Units

Ingrediënten

maïszetmeel, maltodextrine, fructo-oligosacchariden, inuline, mais dextrine, plantaardige eiwitten, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, bacteriële stammen, enzymen, vanille aroma, mangaan sulfaat.

Gebruik

Los de inhoud van een sachet op in circa 100ml handwarm water. Laat ongeveer 1 minuut staan. Voor inname goed roeren. Bij voorkeur innemen op de lege maag. Indien u antibiotica gebruikt: na inname van het geneesmiddel 2 uur wachten met gebruik van Symflora® Basis.

Etiket

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet

2 x 10^9 CFU* van de volgende stammen:
Bifidobacterium lactis (W51)
Bifidobacterium lactis (W52)
Enterococcus faecium (W54)
Lactobacillus acidophilus (W22)
Lactobacillus paracasei (W20)
Lactobacillus plantarum (W21)
Lactobacillus salivarius (W24)
Lactococcus lactis (W19)
Prebiotica:
Inuline en fructo-oligosacchariden (FOS)

*Colony Forming Units (kolonievormende eenheden)

Vitakruid reviews

 1. Lize

  Fijn product en gemakkelijk in het gebruik. Ik laat het elke ochtend in een glas lauw water oplossen, even laten staan en nuchter opdrinken. Ik merk echt verbetering van mijn darmen.

 2. Annemarieke van Keulen

  Ik neem dit product al jaren het is by far mijn beste pro-biotica. Ik vind het ook prettig dat het per zakje verpakt is. Het beste voor mijn darmen 🥳

 3. Annemarieke van Keulen

  Ik neem dit product al jaren het is by far mijn beste pro-biotica. Ik vind het ook prettig dat het per zakje verpakt is. Het beste voor mn darmen 🥳

 4. Kim

  Als iemand die al jaren last heeft van spijsverteringsproblemen, ben ik zo blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat echt werkt! De Vitakruid Symflora Basis Sachets hebben mijn darmen enorm geholpen. Ik merk dat mijn buik minder opgeblazen is en dat ik minder last heb van krampen en pijn. Ik vind het geweldig dat dit product niet alleen probiotica, maar ook prebiotica bevat, wat de groei en activiteit van nuttige bacteriën in mijn darmen versterkt. En de sachets zijn superhandig voor onderweg!

 5. Amber

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over de Vitakruid Symflora Basis Sachets. Ze hebben zo’n verschil gemaakt in mijn algehele gezondheid. Ten eerste ben ik veel regelmatiger naar de wc gegaan, wat voor mij een echte opluchting was. Mijn spijsverteringsstelsel voelt veel soepeler en efficiënter aan. Ten tweede ben ik minder vaak ziek geweest en heb ik meer energie. Ik geloof dat dit te danken is aan de sterke immuun-ondersteunende werking van de probiotica en prebiotica in dit product. Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om de darmgezondheid te verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.
Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Symflora Basis?

We kunnen geen algemene ervaringen geven omdat het effect van voedingssupplementen afhankelijk kan zijn van persoonlijke factoren. Sommige mensen hebben echter gemeld dat het supplement heeft geholpen bij het verbeteren van de darmgezondheid en het verlichten van spijsverteringsproblemen.

Waarom deze Vitakruid Symflora Basis aanbieding kopen?

De huidige aanbieding van Vitakruid Symflora Basis biedt een geweldige kans om een hoogwaardig pre- en probiotica supplement met acht verschillende bacteriële stammen te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien wordt het supplement geleverd in sachets, wat zorgt voor optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht en een groot overlevingspercentage in het maag- en darmkanaal.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Symflora Basis?

Vitakruid Symflora Basis is een zeer complete pre- en probiotica formule die kan helpen bij het verbeteren van de darmgezondheid en het verlichten van spijsverteringsproblemen. Het bevat maar liefst acht verschillende bacteriële stammen, prebiotica, enzymen en mineralen. Bovendien is het supplement zuur- en galresistent en heeft het een hoge metabole activiteit van de probiotica.

Heeft Vitakruid Symflora Basis bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Vitakruid Symflora Basis goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Sommige mensen kunnen echter in het begin last hebben van lichte spijsverteringsproblemen zoals gas en een opgeblazen gevoel. Als u twijfelt of dit supplement geschikt voor u is, raden wij u aan uw arts te raadplegen.