Vitals Microbiol intiem

44.95

Vitals Microbiol Intiem Capsules is een probioticum dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Het bevat een combinatie van twee krachtige stammen, Lactobacillus rhamnosus GR-1 en Lactobacillus reuteri RC-14, die oorspronkelijk voorkomen in de vrouwelijke distale urethra. Deze stammen kunnen helpen bij het behoud van een gezonde vaginale flora. Met 5 miljard cfu per capsule biedt Microbiol Intiem een hoge dosering van deze stammen. Bovendien wordt de levensvatbaarheid van de bacteriën beschermd door de speciale verpakking.

Vitals heeft gekozen voor een duurzame verpakking voor de Microbiol Intiem Capsules. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gemaakt wordt van landbouwafval. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Dit zorgt voor minder druk op het milieu en draagt bij aan een circulaire economie. Het gebruik van PaperWise ondersteunt bovendien boeren in ontwikkelingslanden. Met de Microbiol Intiem Capsules biedt Vitals niet alleen een hoogwaardig probioticum, maar ook een duurzame oplossing voor de verpakking.

Lees meer <
  • probioticum met uitzonderlijk sterke wetenschappelijke onderbouwing

  • bacteriën arriveren levend op de plaats van bestemming

  • verpakking biedt optimale bescherming van de levensvatbaarheid

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Vulstoffen: Vulstoffen: maltodextrine, microkristallijne cellulose (cellulosegel), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaniumdioxide.

Gebruik

1 capsule per dag met water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Etiket

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

L. rhamnosus, GR-1 2.5 miljard cfu*
L. reuteri, RC-14 2.5 miljard cfu*

*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën)

Vitals reviews

  1. Thomas

    Ik heb onlangs Microbiol Intiem geprobeerd en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Ik had last van vaginale ongemakken en nadat ik dit probioticum begon te gebruiken, voelde ik al snel verlichting. Ik vind het geweldig dat het speciaal is ontworpen voor vrouwen en dat het Lactobacillus rhamnosus GR-1 en Lactobacillus reuteri, RC-14 bevat. De combinatie van deze stammen heeft me echt geholpen om mijn evenwicht te herstellen. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan andere vrouwen.

  2. Kevin

    Ik heb veel probiotica geprobeerd, maar Microbiol Intiem is echt anders. Dit product heeft me geholpen om mijn immuunsysteem te versterken en mijn spijsvertering te verbeteren. Ik merkte dat mijn buikklachten aanzienlijk verminderden nadat ik begon met het innemen van dit probioticum. Het is zo gemakkelijk in te nemen en de kleine capsules zijn makkelijk te slikken. Al met al ben ik zeer tevreden over Microbiol Intiem en zal ik het blijven gebruiken als onderdeel van mijn gezondheidsroutine.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Na openen is het aan te raden de verpakking in de koelkast te bewaren. Tijdens gebruik, waarbij de dop er steeds wordt afgedraaid, komt er vocht en lucht bij het product. Om de stabiliteit ook tijdens gebruik optimaal te houden, kan gekoeld bewaren vanaf dat moment zinvol zijn. Ongeopend kan het product uitstekend bij kamertemperatuur bewaard worden.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Microbiol Intiem Capsules?

Ervaringen met Vitals Microbiol Intiem Capsules zijn overwegend positief. Veel vrouwen die dit probioticum gebruiken merken dat het helpt om de vaginale flora in balans te houden en dat het bijdraagt aan een gezonde vagina.

Waarom deze Vitals Microbiol Intiem Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een probioticum dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen en wetenschappelijk onderbouwd is, dan is de Vitals Microbiol Intiem Capsules aanbieding zeker de moeite waard. Je krijgt namelijk niet alleen een hoogwaardig product, maar ook nog eens een duurzame verpakking die bijdraagt aan een circulaire economie.

Wat zijn de voordelen van Vitals Microbiol Intiem Capsules?

De voordelen van Vitals Microbiol Intiem Capsules zijn dat het speciaal ontwikkeld is voor vrouwen en een combinatie bevat van de bekende stammen Lactobacillus rhamnosus, GR-1 en Lactobacillus reuteri, RC-14 die de vaginale flora ondersteunen. Het bevat een hoge dosering van 5 miljard cfu en komt in een duurzame verpakking.

Heeft Vitals Microbiol Intiem Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitals Microbiol Intiem Capsules. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of specialist.