Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

  • 8 Ml
  • 8 Ml

14.95

€1.87 per Ml

Vitals heeft met Microbiol Kind een uniek probioticum in druppelvorm in het assortiment, speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte en jonge kinderen tot 4 jaar. Zonder smaakstoffen of andere onnodige toevoegingen. Ideaal om op de tepel te smeren tijdens borstvoeding, om toe te voegen aan de flesvoeding of gewoon op een lepeltje te geven. Bevat 1 miljard cfu (colony forming units, oftewel: het aantal levensvatbare bacteriën dat in staat is zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen) van de bacteriestam Bifidobacterium, BB-12.  Over de naam Microbiol. De naam Microbiol is afgeleid van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven, zoals bijvoorbeeld de darmflora. Dit zijn de bacteriën die vanaf onze geboorte deel uitmaken van ons maag-darmkanaal. Deze bestaan onder andere uit bifidobacteriën.

Lees meer <
  • speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte en jonge kinderen tot 4 jaar
  • bacteriën arriveren levend op de plaats van bestemming
  • zonder toegevoegde smaakstoffen

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per 6 druppels:

Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis) 1 miljard cfu*
*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën)

Dit product bevat een originele bacteriecultuur van Chr. Hansen.

BB-12® is een geregistreerd handelsmerk van Chr. Hansen.

Bevat ca. 100 druppels (voldoende voor ongeveer 16 dagen gebruik).

Ingrediënten:

Zonnebloemolie (Helianthus annuus), Bifidobacterium lactis, antioxidant (dl-alfatocoferol), zuurteregelaar (citroenzuur).

Gebruik

Goed schudden voor elk gebruik om het poeder zoveel mogelijk te mengen met de olie. 6 druppels per dag op een lepeltje geven of gemengd met (handwarme) melk of andere voeding. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Kind en het antibioticum.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitals microbiol kind 0-4 jaar

Voedingssupplement met probioticum. Voor voiding en je darmflora kan je poeder gebruiken. Met milliliter per dag kan je probiotica activeren en dan ben je blij met het keurmerk of met paleo. Vitals heeft copyright op de europese wetgeving. Met allergenen en vitaminstore heb je een drogist. Nutramedix en capsules met vitamine.

Etiket

Samenstelling per 6 druppels:
Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis)1 miljard cfu*

*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën)

Dit product bevat een originele bacteriecultuur van Chr. Hansen.

BB-12® is een geregistreerd handelsmerk van Chr. Hansen.

Bevat ca. 100 druppels (voldoende voor ongeveer 16 dagen gebruik).

Reviews

  1. Annemarieke van Keulen

    Deze probiotica geef ik mijn dochtertje elke ochtend in haar pap.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wie is de producent van Microbiol kind?

Chr. Hansen is de producent van deze bacteriestam en is verantwoordelijk geweest voor het vele onderzoek naar deze specifieke stam (ook bij baby’s). Bifidobacterium, BB-12, wordt onderbouwd door 370 wetenschappelijke publicaties en 180 humane studies, en is daarmee de best onderbouwde Bifidobacterium-stam. Dat is vrij uniek en zeer belangrijk. De ene bacteriestam (aangeduid met een achtervoegsel zoals BB-12) is de andere niet namelijk, ook al behoren ze tot hetzelfde geslacht (in dit geval Bifidobacterium) en dezelfde soort (Bifidobacterium lactis). Dus is vooral stamspecifiek onderzoek veelzeggend.

Waar komt de naam Microbiol vandaan?

De naam Microbiol is afgeleid van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven, zoals de darmflora. Dit zijn de bacteriën die vanaf onze geboorte deel uitmaken van ons maag-darmkanaal. Deze bestaan onder andere uit bifidobacteriën.

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar reviews en ervaringen

Er zijn bij onze gezondheidsexperts veel positieve Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar reviews bekend, een belangrijke reden waarom dit supplement al lange tijd in ons assortiment is opgenomen. Veel gehoorde reviews en ervaringen zijn een verbeterde stoelgang, goede ontlasting en herstel van de darmflora van de baby. Op internet staan ook veel blogs met positieve ervaringen over het gebruik van Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar.

Wat is Probiotica?

Probiotica zijn levende bacteriën die positief effecten op de gezondheid hebben wanneer ze voldoende worden geconsumeerd.  Probiotica zijn producten of supplementen die grote hoeveelheden positieve melkzuurbacteriën bevatten. De bacteriën, zoals de lactobacillen en bifidobacteriën, kunnen het maagzuur overleven waardoor ze de darm bereiken.

Wat is het nut van probiotica?

Probiotica in de darmflora helpen het lichaam. Ze helpen de darmen goed te werken en helpen het immuunsysteem. Hierdoor beschermen ze tegen ziektes. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de darmen.

 

Waarschuwingen

Kent Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar bijwerkingen

De eisen voor een probioticum speciaal bestemd voor baby’s en jonge kinderen zijn zeer hoog. Veiligheid en gebruiksgemak spelen hier een nóg grotere rol dan bij producten voor volwassenen. Er zijn specifieke studies gedaan met Bifidobacterium, BB-12, om de veiligheid van deze stam bij jonge kinderen aan te tonen. Hieruit is gebleken dat BB-12 volkomen veilig is in een product voor baby’s en jonge kinderen en uitstekend wordt verdragen. De druppels zijn daarnaast zeer gemakkelijk in het gebruik. Van Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar zijn dus geen bijwerkingen bekend.

Dit product is een voedingssupplement (Probioticum).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk