Vitals Microbiol trio basis

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

34.95

€0.58 per Capsules

Vitals Microbiol Trio Basis is een probiotica supplement dat drie miljard levende bacteriën van drie suprieure stammen bevat. Deze combinatie van Lactobacillus acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis BB-12® en Lactobacillus rhamnosus GG LGG® zorgt voor een onovertroffen trio. Het supplement zit in plantaardige capsules en bevat hulpstoffen uit natuurlijke bronnen. De verpakking van het product is speciaal ontworpen om de bacteriën te beschermen tegen licht, lucht en vocht. Hierdoor blijven ze levend op de plaats van bestemming.

Het nieuwe duurzame doosje waarin Vitals Microbiol Trio Basis verpakt zit, is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gemaakt wordt van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Het karton is zeer geschikt voor recycling en kan tot wel zeven keer worden hergebruikt. De potjes en etiketten zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Het gebruik van een recyclebare verpakking is een belangrijke stap richting een circulaire economie. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden. Deze duurzame verpakking zorgt voor een verminderde druk op het milieu, waardoor er minder afval ontstaat en er minder CO2 wordt uitgestoten.

Lees meer <
 • bacteriën arriveren levend op de plaats van bestemming

 • probioticum met uitzonderlijk sterke wetenschappelijke onderbouwing

 • in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Antiklontermiddel (rijstvezels), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis

Gebruik

1 capsule per dag met ruim water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Etiket

Samenstelling per dagdosering (1 capsule)

Lactobacillus rhamnosus GG, LGG® 1 miljard cfu*
Lactobacillus acidophilus, LA-5® 1 miljard cfu*
Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis) 1 miljard cfu*

*Colony Forming Units (aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen)

Vitals reviews

 1. Sanne

  Gebruik dit elke dag! Veel minder last van mijn darmen dan voorheen.

 2. Tim

  Vitals Microbiol Trio Basis is een geweldig probiotica supplement met drie superieure stammen en een duurzame verpakking.

 3. Lis

  Ik ben blij met de plantaardige capsules en de bescherming van bacteriën tegen licht, lucht en vocht. Een top product!

 4. Nick

  Ik ben zeer tevreden over de Vitals Microbiol Trio Basis. Dit product heeft een superieur trio van bekende en effectieve bacteriestammen die mijn spijsvertering gezond houden. Ik ben blij dat dit supplement 3 miljard cfu bevat, wat meer dan genoeg is om mijn lichaam te ondersteunen. Ik voel me beter en gezonder sinds ik ben begonnen met het gebruik van dit supplement en zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goed probioticum.

 5. Kevin

  Het Microbiol Trio Platinum van Chr. Hansen is een geweldig supplement dat mijn gezondheid op verschillende manieren heeft verbeterd. Het bevat 15 miljard cfu, wat significanter is dan de basisversie. Ik merk dat mijn spijsvertering veel beter is en mijn immuunsysteem sterker is geworden sinds ik dit supplement gebruik. Ik raad dit product dan ook ten zeerste aan aan iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren en ondersteunen. Bedankt, Vitals!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Trio Basis en het antibioticum. Na openen is het aan te raden de verpakking in de koelkast te bewaren. Tijdens gebruik, waarbij de dop er steeds wordt afgedraaid, komt er vocht en lucht bij het product. Om de stabiliteit ook tijdens gebruik optimaal te houden, kan gekoeld bewaren vanaf dat moment zinvol zijn. Ongeopend kan het product uitstekend bij kamertemperatuur bewaard worden.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Microbiol Trio Basis?

Ervaringen met Vitals Microbiol Trio Basis zijn over het algemeen positief. Gebruikers melden verbetering van hun darmgezondheid en een versterking van het immuunsysteem. Daarnaast worden de capsules goed verdragen en zijn ze makkelijk in te nemen.

Waarom deze Vitals Microbiol Trio Basis aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige probiotica, is de Vitals Microbiol Trio Basis aanbieding een goede keuze. Met de aankoop van deze aanbieding krijg je een hoge basisdosering van 3 miljard levende bacteriën van 3 superieure stammen. Bovendien biedt de donker violette verpakking optimale bescherming van de levensvatbaarheid van de bacteriën.

Wat zijn de voordelen van Vitals Microbiol Trio Basis?

De voordelen van Vitals Microbiol Trio Basis zijn onder andere een wetenschappelijke onderbouwing van de bacteriën, de hoge basisdosering van 3 miljard levende bacteriën van 3 superieure stammen en de optimale bescherming van de levensvatbaarheid door de donker violette verpakking. Daarnaast zijn de capsules makkelijk in te nemen en worden ze goed verdragen.

Heeft Vitals Microbiol Trio Basis bijwerkingen?

In het algemeen worden Vitals Microbiol Trio Basis capsules goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Echter, zoals bij elk voedingssupplement, is het altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel contact op te nemen met een arts of apotheker.