Vitals Spijsverteringsformule pro

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

39.95

€0.67 per Capsules

Vitals Spijsverteringsformule Pro is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de spijsvertering en maagfunctie te ondersteunen. Het supplement bevat twee wetenschappelijk onderbouwde plantenextracten, namelijk Prodigest® en Mucosave™. Deze extracten bevatten onder andere gember en artisjok, bekend om hun gunstige invloed op de spijsvertering en maagfunctie. Daarnaast bevat het supplement een uniek extract uit vijgcactus en olijfblad. Het product is geschikt voor vegetariërs en veganisten. De werking van het supplement wordt ondersteund door humane studies en het is voorzien van (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims.

Naast de effectieve werking van het supplement, is er ook aandacht besteed aan de verpakking van het product. Vitals heeft gekozen voor een duurzame verpakking van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gemaakt is van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Het karton is recyclebaar tot wel zeven keer en kan gewoon in de oud-papierbak. Ook het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door te kiezen voor een recyclebare verpakking draagt Vitals bij aan een circulaire economie en vermindert het de druk op het milieu. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden, waardoor het product niet alleen goed is voor de gezondheid, maar ook voor de maatschappij en het milieu.

Kortom, Vitals Spijsverteringsformule Pro is een effectief supplement dat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en maagfunctie, en dat verpakt is in een duurzame verpakking die bijdraagt aan een circulaire economie en een betere wereld voor iedereen.

Lees meer <
 • gember- en artisjokextract (Prodigest®) van kruidenspecialist Indena

 • aangevuld met uniek vijgcactus- en olijfbladextract (Mucosave™)

 • werking onderbouwd met humane studies

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules:

Prodigest® 640 mg

Waarvan:
Artisjokextract 200 mg
Gemberextract 40 mg
Mucosave™ FG 400 mg
Waarvan:
Vijgcactusextract 130 mg
Olijfbladextract 90 mg

Prodigest® is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., Italië. Mucosave™ FG is een handelsmerk van Bionap S.r.l.

Ingrediënten:

Artisjokextract (Cynara cardunculus var. scolymus, blad), vijgcactusextract (Opuntia ficus-indica), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstconcentraat (Oryza sativa), olijfbladextract (Olea europaea), gemberextract (Zingiber officinale, wortelstok), antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), silicium (uit bamboe, Bambusa arundinacea).

Gebruik

2 capsules per dag, waarvan 1 capsule bij de lunch en 1 bij de avondmaaltijd met water

Etiket

Allergenen Informatie
Bevat geen: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Samenstelling per 2 capsules:
(dagdosering)
Prodigest® 640 mg
Waarvan:
   Artisjokextract 200 mg
   Gemberextract 40 mg
Mucosave™ FG 400 mg
Waarvan:
   Vijgcactusextract 130 mg
   Olijfbladextract 90 mg

 

Vitals reviews

 1. Niels

  Ik ben helemaal weg van Vitals Spijsverteringsformule pro! Sinds ik dit product heb genomen, merk ik dat mijn spijsvertering veel beter is. Ik heb minder last van een opgeblazen gevoel, zure reflux en andere spijsverteringsproblemen. Dit supplement is zeker een game changer voor mij en ik zal het blijven gebruiken!

 2. Dennis

  Als iemand die al lange tijd last heeft van spijsverteringsproblemen, had ik niet gedacht dat er een product bestond dat echt zou werken. Maar Vitals Spijsverteringsformule pro heeft me weggeblazen! Ik merk dat mijn lichaam nu veel beter in staat is om voedsel te verwerken en ik voel me minder opgeblazen en ongemakkelijk na het eten. Dit is echt een geweldig product en ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Spijsverteringsformule Pro?

Er zijn nog geen specifieke ervaringen beschikbaar over Vitals Spijsverteringsformule Pro. Echter, het product bestaat uit wetenschappelijk onderbouwde plantenextracten en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarom deze Vitals Spijsverteringsformule Pro aanbieding kopen?

Door nu te profiteren van de aanbieding, kunt u Vitals Spijsverteringsformule Pro voordelig uitproberen en zelf ervaren of het product voor u werkt. Daarnaast draagt u bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor een product dat verpakt is in recyclebaar materiaal.

Wat zijn de voordelen van Vitals Spijsverteringsformule Pro?

Vitals Spijsverteringsformule Pro ondersteunt de spijsvertering en de maagfunctie dankzij de wetenschappelijk onderbouwde plantenextracten van gember, artisjok, vijgcactus en olijfblad. Het product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en wordt geleverd in een duurzame verpakking.

Heeft Vitals Spijsverteringsformule Pro bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Vitals Spijsverteringsformule Pro. Echter, het is altijd verstandig om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel uw arts te raadplegen.