AOV 916 Resveratrol

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

39.95

€0.67 per capsule

AOV 916 Resveratrol bevat een hoog gedoseerde hoeveelheid van de actieve trans-resveratrolvorm, een natuurlijke stof die voorkomt in rode druiven en de Japanse duizendknoop. Het supplement ondersteunt het hart en draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten. Naast deze gezondheidsvoordelen heeft AOV ook gekozen voor duurzame verpakkingen. Zo zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden en er wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie.

Naast de gezondheidsvoordelen van AOV 916 Resveratrol is het gebruik van duurzame verpakkingen ook goed voor het milieu. Door te kiezen voor rPET-flacons wordt de uitstoot van broeikasgassen verminderd en wordt er minder afval geproduceerd. Bovendien draagt AOV bij aan de circulaire economie door te kiezen voor gerecycled plastic en zo het gebruik van nieuwe grondstoffen te verminderen. Door deze duurzame keuze van AOV kan de consument niet alleen profiteren van de gezondheidsvoordelen van het supplement, maar ook bijdragen aan een beter milieu en een meer duurzame toekomst.

Lees meer <
 • Hoge dosering van de actieve trans-resveratrolvorm

Anderen kochten ook

Populair in resveratrol

Orthovitaal Resveratrol Duo 200 mg

Orthovitaal Resveratrol Duo 200 mg

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Fittergy Resveratrol 40 mg

Fittergy Resveratrol 40 mg

Vitakruid Resveratrol 200 mg

Vitakruid Resveratrol 200 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Trans-resveratrol (Veri-te™*) 250 mg

Ingrediënten
trans-resveratrol, vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps).

Allergenen informatie

916 Resveratrol bevat geen allergenen en kunstmatige toevoegingen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 keer daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd

AOV reviews

 1. jorrit

  Voldoet aan verwachting en was snel geleverd.

 2. Demi

  Ik heb onlangs de AOV 916 Resveratrol gekocht en ik ben erg onder de indruk van de resultaten. Na slechts enkele weken merkte ik een aanzienlijke verbetering in mijn huidtextuur en de helderheid van mijn teint. Ik ben ook blij dat dit een natuurlijk product is, vrij van kunstmatige ingrediënten en conserveermiddelen. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun algemene gezondheid en uiterlijk te verbeteren.

 3. Maria

  Ik ben altijd op zoek naar natuurlijke manieren om mijn immuunsysteem te versterken en mijn algehele gezondheid te verbeteren, dus ben ik blij dat ik de AOV 916 Resveratrol heb gevonden. Het bevat een krachtige antioxidant die kan helpen bij het beschermen van cellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en stress. Ik merk dat ik me fitter en energieker voel sinds ik dit product ben gaan gebruiken, en ik ben blij dat het ook de gezondheid van mijn hart kan bevorderen. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen die een natuurlijke boost aan hun immuunsysteem wil geven en hun gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is resveratrol goed voor?

Resveratrol is een natuurlijke plantaardige stof die voorkomt in veel voedingsmiddelen, zoals druiven, bessen en pinda's. Het heeft krachtige antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen en wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege de vele potentiële gezondheidsvoordelen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 916 Resveratrol?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 916 Resveratrol. Veel mensen geven aan dat het supplement hen helpt bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvaten. Daarnaast wordt het vaak gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van personen kunnen verschillen en dat het altijd verstandig is om eerst een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruiken van supplementen

Waarom zou ik deze AOV 916 Resveratrol aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan helpen bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvaten, dan is AOV 916 Resveratrol een goede keuze. Bovendien is het supplement momenteel in de aanbieding, waardoor je kunt profiteren van een voordelige prijs. Door te kiezen voor AOV 916 Resveratrol draag je ook bij aan een meer circulaire economie, omdat de flacons gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic.

Wat zijn de voordelen van AOV 916 Resveratrol?

AOV 916 Resveratrol bevat een hoge dosering van de actieve trans-resveratrolvorm, wat helpt bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvaten. Daarnaast kan het supplement helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie en het verminderen van nieuw plastic afval.

Heeft AOV 916 Resveratrol bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van AOV 916 Resveratrol. Het is echter altijd belangrijk om voor gebruik de bijsluiter te lezen en eventuele waarschuwingen en contra-indicaties op te volgen. Daarnaast is het verstandig om bij twijfel of bijwerkingen een arts te raadplegen.