Lucovitaal Super Resveratrol 100mg 30 tabletten

9.99

Bevat 100 mg Resveratrol per capsule. Resveratrol heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten*. Bevat tevens Vitamine C wat mede zorgt voor een goede weerstand / immuunsysteem en helpt lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress*.

  • 100 mg Resveratrol per capsule
  • Resveratrol heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten*
  • Met Vitamine C wat mede zorgt voor een goede weerstand/immuunsysteem

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Vulmiddelen (Tapiocazetmeel, Zonnebloemolie (Helianthus Annuus L.), Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Resveratrol, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Vitamine C.

Gebruik

1 x daags 1 capsules met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Super Resveratrol 100mg 30 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

De volgende gezondheidsclaims in afwachting van de Europese toelating
• Resveratrol is een anti-oxidant en ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten
• Resveratrol is goed voor de bloedcirculatie en de bloeddruk
• Resveratrol draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
Gezondheidsclaims over Resveratrol? De stof Resveratrol kunnen we terugvinden in rode wijn, blauwe bessen en pinda’s. Waar zit Resveratrol in? Resveratrol is een polyfenol, een stof die we onder andere terugvinden in rode wijn, blauwe bessen en pinda’s. Polyfenolen zijn krachtige antioxidanten; nutriënten die belangrijk zijn en we in al onze cellen vinden*. Hier beschermen de stoffen onze cellen door vrije radicalen weg te vangen. En dit is belangrijk, want radicalen zijn de voornaamste stoffen die schade toebrengen aan onze cellen en weefsels. Het karakter van resveratrol zorgt bovendien dat het nutriënt de gezondheid van hart en bloedvaten ondersteunt**. Wat is Resveratrol?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X