Orthica Resveratrol

40.95

Orthica Resveratrol Vegacapsules zijn voedingssupplementen die resveratrol bevatten, een natuurlijk voorkomend polyfenol in rode druivenschillen, rode wijn, pinda’s, cacao, tomaten en thee. Orthica gebruikt Veri-te™, de gepatenteerde vorm van resveratrol die is ontstaan door fermentatie. Het supplement ondersteunt de gezondheid van het hart en de bloedvaten, en houdt ze elastisch, soepel en schoon. Bovendien worden de Orthica supplementen nu geleverd in een duurzamere verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor de impact op het milieu vermindert en bijdraagt aan een circulaire economie.

De duurzame verpakking van Orthica Resveratrol Vegacapsules bestaat uit 100% gerecycled plastic (rPET). Door deze keuze wordt de productie van nieuw plastic vermeden en wordt er bijgedragen aan het verminderen van de impact op het milieu. Het supplement is vooral gunstig voor het hart en de bloedvaten, omdat het de bloedvaten elastisch, soepel en schoon houdt. Orthica Resveratrol Vegacapsules zijn daarom ideaal voor mensen die een gezond hart willen behouden. De gezondheidsclaims zijn momenteel in afwachting van toelating door de Europese Commissie.

Lees meer <
 • Bevat trans-resveratrol, de actieve vorm van resveratrol

 • Goed voor hart en bloedvaten

 • Houdt de bloedvaten elastisch, soepel en schoon

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in resveratrol

Orthovitaal Resveratrol Duo 200 mg

Orthovitaal Resveratrol Duo 200 mg

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

AOV 916 Resveratrol

AOV 916 Resveratrol

Fittergy Resveratrol 40 mg

Fittergy Resveratrol 40 mg

Ingrediënten

Samenstelling per vegacapsule

trans-resveratrol (Veri-te™*) 250 mg

*Veri-te™ is een handelsmerk van Evolva of haar dochterondernemingen in Zwitserland en andere landen.

Ingrediënten
Trans-resveratrol, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), vulstof (microkristallijne cellulose).

Allergenen informatie
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Orthica reviews

 1. Lis

  Orthica Resveratrol heeft mijn immuunsysteem versterkt en mijn huid verbeterd. Ik voel me energiek en gezond sinds ik dit supplement gebruik.

 2. Max

  Ik ben dol op de Orthica Resveratrol! Het is een geweldige bron van antioxidanten en ik voel me veel beter sinds ik het gebruik. Ik zou het ten zeerste aanbevelen!

 3. Bart

  Ik ben echt blij met Orthica Resveratrol supplementen. Ik heb deze supplementen gekocht omdat ik wist dat het resveratrol bevatte, wat een geweldige antioxidant is die veel voordelen biedt voor het hart en de huid. Ik heb met name gemerkt dat mijn huid er beter uit ziet na het innemen van deze supplementen gedurende een paar weken. Ik heb ook gemerkt dat mijn hartslag rustiger is en ik me minder gestrest voel. Ik ben blij met de Veri-te™-formule die wordt gebruikt in dit supplement, omdat het de meest actieve vorm van resveratrol is en het fermentatieproces de kwaliteit van het supplement verder verbetert. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun huid, hart en algehele gezondheid te verbeteren.

 4. Naomi

  Ik was aanvankelijk sceptisch over het gebruik van Orthica Resveratrol supplementen omdat ik al veel supplementen had geprobeerd die niet deden wat ze beloofden. Maar ik ben blij te kunnen zeggen dat ik aangenaam verrast was door de resultaten van dit supplement. Na het nemen van dit supplement gedurende een paar weken, voel ik me minder vermoeid en heb ik meer energie om de dag door te komen. Bovendien heb ik minder last van pijn en stijfheid in mijn gewrichten, wat voor mij een groot probleem was. Ik waardeer vooral dat dit supplement de ‘transvorm’ Veri-te™ bevat, wat betekent dat het de meest actieve vorm van resveratrol bevat en dat het op een duurzame manier is geproduceerd. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectief en natuurlijk supplement om hun algehele gezondheid te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bij medicijngebruik, uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken. Uitsluitend geschikt voor volwassenen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Waar is resveratrol goed voor?

Resveratrol is een natuurlijke plantaardige stof die voorkomt in veel voedingsmiddelen, zoals druiven, bessen en pinda's. Het heeft krachtige antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen en wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege de vele potentiële gezondheidsvoordelen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Resveratrol Vegacapsules?

Ervaringen kunnen verschillen per persoon. Het is belangrijk om te weten dat voedingssupplementen een aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en geen vervanging. Lees voor gebruik altijd de aanbevolen dosering en waarschuwingen op de verpakking.

Waarom deze Orthica Resveratrol Vegacapsules aanbieding kopen?

Deze aanbieding biedt een kans om Orthica Resveratrol Vegacapsules voordeliger aan te schaffen. Daarnaast draag je met de aankoop bij aan een meer circulaire economie omdat de flacons van 100% gerecycled plastic zijn gemaakt.

Wat zijn de voordelen van Orthica Resveratrol Vegacapsules?

Orthica Resveratrol Vegacapsules bevatten Resveratrol, een polyfenol die van nature in lage concentraties voorkomt in de schil van de rode druif en goed is voor het hart en bloedvaten. Het kan helpen bij het behouden van elastische, soepele en schone bloedvaten.

Heeft Orthica Resveratrol Vegacapsules bijwerkingen?

Bij normaal gebruik volgens de aanbevolen dosering en waarschuwingen op de verpakking zijn geen bijwerkingen bekend. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of deskundige voordat je Orthica Resveratrol Vegacapsules gaat gebruiken.