Orthica Resveratrol

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

40.95

€0.68 per Capsules

Resveratrol is een polyfenol, dat van nature in lage concentraties voorkomt in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pinda’s, cacao, tomaat en thee. Orthica Resveratrol bevat de actieve ‘transvorm’ (Veri-te™) en is geproduceerd met behulp van een gepatenteerd fermentatieproces.

  • Bevat trans-resveratrol, de actieve vorm van resveratrol
  • Goed voor hart en bloedvaten
  • Houdt de bloedvaten elastisch, soepel en schoon

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Eén vegacapsule bevat:

trans-resveratrol (Veri-te™*) 250 mg
*Veri-te™ is een handelsmerk van Evolva of haar dochterondernemingen in Zwitserland en andere landen.

Ingrediënten:
trans-resveratrol, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), vulstof (microkristallijne cellulose).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Resveratrol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is resveratrol?

Resveratrol is één van de ongeveer 8000 soorten polyfenolen, belangrijke stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. Resveratrol vind je in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pinda’s, cacao, tomaat en thee, in lage concentraties. Maar door het gebruik van bestrijdingsmiddelen maken deze planten minder resveratrol aan. Trans-resveratrol is de actieve vorm van resveratrol. Voor het maken Resveratrol is een gepatenteerd fermentatieproces toegepast, wat heeft geleid tot zuivere trans-resveratrol, de actieve vorm (Veri-te™).

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bij medicijngebruik, uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken. Uitsluitend geschikt voor volwassenen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk