Mattisson Organisch silicium 70 mg

Silicium, ook wel bekend als kiezelzuur, is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in het lichaam. Het maakt deel uit van het bindweefsel, dat ongeveer 40% van ons lichaam vormt, inclusief botweefsel, kraakbeen, spieren, bloedvaten en pezen. Het lichaam heeft geen natuurlijke mogelijkheid om silicium zelf aan te maken, daarom moeten we het verkrijgen via voeding of supplementen. Hoewel silicium in kleine hoeveelheden voorkomt in voedingsmiddelen zoals dadels, bruine rijst, spinazie en bonen, kan een tekort leiden tot verschillende problemen, waaronder een verslechterde conditie van de huid, broze nagels en droog haar.

Een van de voordelen van silicium is dat het beschikbaar is in een goed opneembare vorm. Dit betekent dat wanneer je siliciumsupplementen gebruikt, je lichaam het gemakkelijk kan opnemen en benutten. Siliciumsupplementen kunnen bijdragen aan de verbetering van de huidconditie, waardoor ze gunstig zijn voor mensen die last hebben van huidproblemen zoals acne, rimpels of een doffe teint. Bovendien kan silicium ook de gezondheid van nagels en haar ondersteunen, waardoor ze sterker en gezonder worden. Het speelt ook een rol in het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen. Door te zorgen voor voldoende inname van silicium, ofwel via voeding of supplementen, kun je de algemene gezondheid en vitaliteit van je bindweefsel bevorderen en mogelijke deficiënties voorkomen.

Lees meer <
  • Goed opneembare vorm

  • Silicium, ook wel kiezelzuur genoemd, is een belangrijk mineraal voor het lichaam.

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in silicum

Metagenics Metasilicum

Metagenics Metasilicum

Ingrediënten

Gedemineraliseerd Water, Organisch Silicium concentraat, Zwarte Bes concentraat, citroenzuur (zuurteregelaar), Brandnetelextract (urtica dioica herba), kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

Gebruik

1x daags 25 ml innemen op nuchtere maag, bij voorkeur in de ochtend.

Belangrijk voor een optimale werking: de Silicium oplossing niet in contact brengen met metaal of glas aangezien de werkzaamheid van het silicium dan enigszins verloren kan gaan.

Mattisson reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Organisch silicium 70 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

Weet je nu niet wat je moet slikken of heb je bepaalde klachten waardoor je twijfelt? Neem dan contact met ons op door middel van onze chat. Soms is het lastig om een keuze te maken over de juiste vitamines. Onze experts helpen je graag op weg.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Silicium?

De ervaringen met Mattisson HealthStyle Silicium zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers melden dat ze verbeteringen hebben opgemerkt in de conditie van hun huid, nagels en haar na regelmatig gebruik van dit product. Mensen geven aan dat hun huid er gezonder uitziet, hun nagels sterker worden en hun haar minder droog aanvoelt. Daarnaast zijn er ook positieve ervaringen met betrekking tot het algemene welzijn, waarbij sommige mensen aangeven dat ze zich energieker en vitaler voelen na het innemen van Mattisson HealthStyle Silicium.

Waarom zou ik deze aanbieding van Mattisson HealthStyle Silicium kopen?

Deze aanbieding van Mattisson HealthStyle Silicium biedt je de kans om dit belangrijke mineraal op een gemakkelijke en effectieve manier aan je dieet toe te voegen. Door gebruik te maken van deze aanbieding, kun je profiteren van de voordelen van silicium zonder je zorgen te maken over het vinden van voedingsmiddelen die van nature rijk zijn aan dit mineraal. Bovendien is dit supplement in een goed opneembare vorm, waardoor je lichaam het gemakkelijk kan benutten.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Silicium?

Mattisson HealthStyle Silicium biedt verschillende voordelen voor het lichaam. Dit supplement is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel, dat essentieel is voor de structuur en functie van onder andere botten, kraakbeen, spieren, bloedvaten en pezen. Door silicium aan je dieet toe te voegen, kun je bijdragen aan het behoud van een gezond bindweefsel. Bovendien kan het regelmatig innemen van silicium helpen bij het verbeteren van de conditie van je huid, nagels en haar.

Heeft Mattisson HealthStyle Silicium bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Mattisson HealthStyle Silicium goed verdragen en zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele allergieën of intoleranties te controleren voordat je een nieuw supplement inneemt. Als je twijfels of zorgen hebt over het gebruik van dit product, is het raadzaam om advies in te winnen bij een zorgverlener of apotheker.