Vitals Guarboonvezels bio

 • 200 Gram
 • 200 Gram

24.95

€0.12 per Gram

De guarplant (Cyamopsis tetragonoloba) wordt in meerdere delen van India gekweekt, zelfs op plaatsen waar grote droogte heerst. De bonen en bladeren van deze plant maken al duizenden jaren deel uit van het Indiase voedingspatroon. Guarbonen zijn een rijke bron van oplosbare prebiotische vezels. In Guarboonvezels Biologisch van Vitals wordt gebruikgemaakt van Sunfiber®. Dit is de merknaam van guarboonvezels die door toepassing van een natuurlijk fermentatieproces hun superieure gebruiksvriendelijke eigenschappen krijgen, zoals een uitstekende oplosbaarheid in water. De gefermenteerde guarboonvezels van Sunfiber® worden wereldwijd beschouwd als de ideale vezels!

Lees meer <
 • prebioticum, best onderbouwde oplosbare vezel

 • ter aanvulling op de dagelijkse vezelinname

 • gebruiksvriendelijk door de goede oplosbaarheid in water

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in supplementen

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Ingrediënten

Samenstelling per maatschep (5 gram):

Guarboonvezels (Sunfiber®, biologisch) 5 gram
Samenstelling per 2 maatscheppen (10 gram):

Guarboonvezels (Sunfiber®, biologisch) 10 gram
Sunfiber® is een geregistreerd handelsmerk van Taiyo Kagaku Co., Ltd.

Ingrediënten:
Gefermenteerde guarboonvezels* (uit Indiase guarbonen, Cyamopsis tetragonoloba).

*van biologische oorsprong

Gebruik

1-2 afgestreken maatscheppen (5-10 gram) per dag bij een maaltijd innemen, of zoals geadviseerd. Mengen met water (ca. 200 ml) of een andere vloeistof. Laat de drank even staan om de vezels de gelegenheid te geven om volledig op te lossen. De vezels kunnen eventueel ook aan voeding (zoals yoghurt) toegevoegd worden, zelfs aan warme voedingsmiddelen.

Vitals reviews

 1. Wolter

  Veel last van mijn stoelgang gehad en door deze vezels gaat het gelukkig een stukje beter. Zou het dan ook aan andere aanraden bij stoelgangproblemen.

 2. Kim

  Vitals Guarboonvezels bio zijn de ideale vezels voor een gezonde darmflora en een betere spijsvertering.

 3. Sanne

  Ik ben erg blij met de aankoop van Vitals Guarboonvezels bio! Het is moeilijk om oplosbare vezels te vinden die echt werken en een natuurlijke bron hebben. Deze vezels zijn afkomstig van de guarplant en zijn biologisch gecertificeerd, wat betekent dat ze van hoge kwaliteit zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Ik heb Sunfiber® vezels eerder gebruikt en ben blij te zien dat ze in dit product worden gebruikt omdat ze gemakkelijk oplossen in water en geen klontjes vormen. Bovendien zijn ze een prebiotische voedselbron, wat betekent dat ze de groei van goede darmbacteriën ondersteunen. Sinds ik deze vezels in mijn dieet heb geïntegreerd, voel ik me meer verzadigd en heb ik minder last van een opgeblazen gevoel. Ik raad dit product ten zeerste aan!

 4. Lars

  Ik heb de Guarboonvezels Biologisch van Vitals geprobeerd en ik kan zeggen dat het echt een verschil maakt in mijn dagelijkse routine. De vezels zijn gemakkelijk op te lossen in water en hebben geen smaak of geur, wat betekent dat ik ze kan toevoegen aan mijn ochtend smoothie of mijn lunchsalade zonder de smaak van mijn maaltijd te beïnvloeden. Ik vind het leuk dat deze vezels ook prebiotisch zijn en bijdragen aan de groei van goede darmbacteriën. Ik heb gemerkt dat ik na het eten van deze vezels minder last heb van winderigheid en een opgeblazen gevoel. Het feit dat dit product biologisch is, geeft me ook gemoedsrust dat ik een gezonde, natuurlijke bron van vezels in mijn dieet heb geïntegreerd. Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden met deze aankoop.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige