Orthovitaal Spirulina Platensis 400 mg

9.95

Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten is een voedingssupplement dat geschikt is voor veganisten en is samengesteld uit pure Spirulina uit Spirulina Platensis. Deze zoutwater alg is een belangrijke bron van vitaminen, mineralen, eiwitten en micronutriënten. Doordat de tabletten een gebroken celwand hebben, zijn ze gemakkelijker te verteren en worden ze sneller opgenomen door het lichaam. Spirulina staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen, zoals het verhogen van de energie, het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem.

Een ander voordeel van Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten is dat ze zeer breed toepasbaar zijn en kunnen worden gebruikt als aanvulling op een gezond dieet. Ze bevatten ook Chlorofyl, wat een belangrijke stof is voor het behoud van een gezond lichaam. Dit supplement is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun gezondheid te verbeteren en hun lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen. Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten zijn een veilige en effectieve manier om de gezondheid van het lichaam te ondersteunen.

Lees meer <
 • Pure Spirulina uit Spirulina Platensis

 • Gekweekt in zuivere omgeving

 • Bekende en veel gebruikte zoutwater alg

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in spirulina poeder

Nu -15%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Spirulina

Mattisson Organic chlorella spirulina 500 mg bio

Mattisson Organic chlorella spirulina 500 mg bio

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multi Woman

Mattisson Spirulina 500mg bio

Mattisson Spirulina 500mg bio

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

Spirulina Platensis 400 mg

Ingrediënten
Spirulina Platensis.

Gebruik

 2 x 3 tabletten bij maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden

Orthovitaal reviews

 1. Lis

  Orthovitaal Spirulina Platensis 400 mg is een geweldig supplement dat mijn immuunsysteem heeft versterkt en mijn energie heeft verhoogd. Perfect voor veganisten!

 2. Tom

  Deze tabletten zijn zeer breed toepasbaar en bevatten belangrijke voedingsstoffen zoals Chlorofyl. Orthovitaal Spirulina Platensis 400 mg is de perfecte natuurlijke oplossing voor het ondersteunen van mijn gezondheid.

 3. Robin

  Ik ben enorm tevreden met de Orthovitaal Spirulina Platensis 400 mg! Als iemand die zich zorgen maakt over hun gezondheid, vind ik dit product bijzonder nuttig. Het bevat een grote hoeveelheid vitamines en mineralen die essentieel zijn voor een gezonde levensstijl. Bovendien is de spijsvertering van de plantaardige celwanden al voor mij geregeld. Ik kan dit product van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun lichaam te ondersteunen.

 4. Sanne

  Deze spirulina van Orthovitaal is geweldig! Ik ben constant op zoek naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren en dit product is echt een stap in de goede richting. Het feit dat het al geproduceerd is met een gebroken celwand is een enorm pluspunt, omdat het de spijsvertering vergemakkelijkt. Bovendien voel ik me beter en energieker sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken. Ik kan er niet genoeg goede dingen over zeggen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is spirulina poeder goed voor?

Spirulina is een blauwgroene alg die voornamelijk in warme, alkalische meren en oceanen groeit. Het is rijk aan voedingsstoffen en wordt vaak beschouwd als een "superfood" vanwege de vele potentiële gezondheidsvoordelen. Spirulina bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Het kan helpen bij het ondersteunen van de immuunfunctie, het verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten?

Veel mensen die Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten hebben gebruikt, hebben positieve ervaringen gemeld. Ze vinden het een waardevol voedingssupplement vanwege de vele belangrijke onderdelen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten en micronutriënten. Bovendien waarderen ze het feit dat het een vegan product is en dat het gekweekt is in een zuivere omgeving.

Waarom deze Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement met veel belangrijke onderdelen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten en micronutriënten, dan is deze aanbieding van Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten een goede keuze. Bovendien is het een vegan product dat gekweekt is in een zuivere omgeving. Door deze aanbieding te kopen, kun je ook nog eens profiteren van een scherpe prijs en bespaar je geld op de aanschaf van dit hoogwaardige voedingssupplement.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten?

Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten biedt veel voordelen voor je gezondheid. Het bevat belangrijke vitaminen, mineralen, eiwitten en micronutriënten die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Bovendien is het een vegan product en is het gekweekt in een zuivere omgeving. De gebroken celwand zorgt ervoor dat de tabletten gemakkelijk verteerd worden en sneller opgenomen kunnen worden. Tot slot bevat Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten chlorofyl, wat bekend staat om zijn reinigende werking.

Heeft Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten bijwerkingen?

Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen ernstige bijwerkingen. Het kan echter wel zijn dat sommige mensen last krijgen van milde bijwerkingen zoals maagklachten of een licht gevoel in het hoofd. Als je bijwerkingen ervaart, is het verstandig om de dosering te verminderen of te stoppen met het gebruik van het voedingssupplement. Als je twijfelt of je Orthovitaal Spirulina Platensis 400 MG Tabletten veilig kunt gebruiken, overleg dan altijd met je arts of apotheker.