A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten

32.99

A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten zijn kruidenpreparaten die zijn ontworpen om te helpen bij het behoud van gezond kraakbeen en om gewrichten soepel te houden. Het product bevat Alchemilla vulgaris en is geschikt voor dagelijks gebruik, met slechts één tablet per dag. Het is een natuurlijk alternatief voor medicijnen die vaak bij gewrichtspijn worden gebruikt. Het is echter belangrijk op te merken dat de gezondheidsclaim nog wacht op toelating door de Europese instanties.

Voor extra ondersteuning bij spieren en gewrichten kunt u A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel of A.Vogel Atrosan Tabletten gebruiken. Deze producten bevatten een combinatie van plantenextracten en kunnen worden gebruikt om acute pijn te verlichten en de genezing van beschadigd kraakbeen te bevorderen. Door gebruik te maken van deze kruidenproducten, kunt u een natuurlijk alternatief bieden voor pijnstillers en ontstekingsremmers, die vaak bijwerkingen hebben. Bovendien kan het regelmatig gebruik van deze producten bijdragen aan het behoud van gezonde gewrichten en spieren op de lange termijn.

Lees meer <
 • Slechts 1 tablet per dag

 • Voor dagelijks onderhoud van je gewrichten

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling
Een dagdosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van in totaal 5000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Ingrediënten
Samenstelling: Smalle weegbree (Plantago lanceolata), ratelpopulier (Populus tremuloides), vrouwenmantel1 (Alchemilla vulgaris) 4,3%, hulst (Ilex aquifolium);

Hulpstoffen: Huls (Ilex aquifolium), vulstof (cellulose, calciumfosfaten); verstevigingsmiddel (silicium dioxide, vernet cellulosegom); glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren).

Gebruik

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Alchemilla complex kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Bewaren: Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

A. Vogel reviews

 1. Willeke

  Verminderd mijn klachten van mijn gewrichten. Dus ben er tevreden over!

 2. Tom

  A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten zijn een natuurlijk en effectief alternatief voor medicijnen tegen gewrichtspijn, met slechts één tablet per dag.

 3. Tessa

  Ik heb A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten geprobeerd en ben er zeer tevreden mee! Ik merkte al na een paar dagen dat mijn gewrichten soepeler waren geworden en dat ik minder pijn had. Het feit dat het ook helpt bij het behoud van gezond kraakbeen is een groot pluspunt voor mij, omdat ik mij zorgen maakte over de gezondheid van mijn gewrichten op de lange termijn. Ik raad dit product zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en effectieve manier om hun gewrichten gezond te houden.

 4. Kevin

  Na het gebruik van A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten voel ik mij als herboren! Ik had al een tijdje last van stijve gewrichten en pijnlijk kraakbeen, maar dit product heeft me echt geholpen. Niet alleen voelen mijn gewrichten soepeler aan, maar de pijn is ook afgenomen. Ik vind het fijn dat het natuurlijke ingrediënten bevat en geen bijwerkingen heeft. Het gebruiksgemak van de tabletten is ook een pluspunt. Al met al ben ik zeer tevreden over dit product en zal ik het zeker opnieuw kopen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Alchemilla Complex kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten. Ze gebruiken het dagelijks voor het behoud van gezond kraakbeen en om hun gewrichten soepel te houden. Sommige mensen merken al na een paar weken dat ze minder last hebben van stijfheid en pijn in hun gewrichten. Let op dat iedereen anders kan reageren op voedingssupplementen, dus het is altijd verstandig om uw eigen arts te raadplegen voordat u dit product gaat gebruiken.

Waarom deze A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten aanbieding kopen?

Als u uw gewrichten gezond wilt houden en soepel wilt houden, is deze aanbieding van A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten een goede keuze. Met slechts één tablet per dag krijgt u dagelijks de juiste dosering binnen om uw kraakbeen te behouden. Bovendien kunt u met deze aanbieding besparen op uw aankoop en zo geld besparen. Dus als u op zoek bent naar een effectieve en voordelige manier om uw gewrichten gezond te houden, is deze aanbieding iets voor u.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten?

A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten heeft verschillende voordelen. Ten eerste helpt het bij het behoud van gezond kraakbeen en het soepel houden van gewrichten. Daarnaast is het gemakkelijk in te nemen met slechts één tablet per dag. Ook is het een natuurlijk product op basis van Alchemilla vulgaris, een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt voor de ondersteuning van gewrichten en kraakbeen. Tot slot is A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten verkrijgbaar in een voordelige aanbieding, waardoor u geld kunt besparen op uw aankoop.

Heeft A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten bijwerkingen?

A.Vogel Alchemilla Complex Tabletten is een natuurlijk product en heeft over het algemeen weinig tot geen bijwerkingen. Het is echter altijd belangrijk om de ingrediënten te controleren en uw eigen arts te raadplegen voordat u dit of enig ander voedingssupplement gaat gebruiken. Dit geldt met name als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.