A.Vogel Allisan Knoflookdragees 60 capsules

11.99

Allisan knoflookdragees van A.Vogel bevatten knoflook. Knoflook is goed voor hart en bloedvaten en voor je cholesterolspiegel*. Bovendien veroorzaakt Allisan door een speciale samenstelling geen onaangename lichaamsgeur en adem. Een gezond hart en een gezonde bloedsomloop zijn erg belangrijk voor een energiek en vitaal leven. Er is dus alle reden om het hart en de bloedvaten in goede conditie te houden.

  • Goed voor hart en bloedvaten
  • Goed voor de cholesterolspiegel
  • Geen knoflookgeur

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Knoflookextract 31, 7%; vulstof (talk, lactose (melk), cellulose, calcium carbonaat); suiker; knoflookpoeder 6, 1%; verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom, siliciumdioxide, anionisch methacrylaatpolymeer, Arabische gom, tragacanth); glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren, bijenwas, carnaubawas); kleurstof (titaniumdioxide); emulgator (triethylcitraat).

Gebruik

’s Morgens en ’s avonds 1 dragee voor de maaltijd met wat water innemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Allisan Knoflookdragees 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X