A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels

10.99

A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels is een natuurlijk kruidenpreparaat dat de bloedcirculatie ondersteunt. Het bevat Arnica montana en Crataegus monogyna, twee planten die bekend staan om hun gunstige effecten op de bloedcirculatie*. Daarnaast heeft Crataegus ook een positieve invloed op het hart*. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten bevat dit supplement geen synthetische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam.

Deze druppels zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk middel om hun bloedsomloop en hart gezond te houden. Bovendien zijn de druppels gemakkelijk in gebruik en kunnen ze worden toegevoegd aan water of sap. De natuurlijke ingrediënten hebben geen negatieve bijwerkingen en zijn veilig te gebruiken. Dit supplement kan helpen bij het bevorderen van de algehele gezondheid en het welzijn van het lichaam.

 • Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.
Lees meer <
 • Crataegus en Arnica zijn goed voor de bloedsomloop

 • 100% natuurlijk

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Plantenextracten: een- / tweestijlige meidoorn (Crataegus monogina / Crataegus laevigata), valkruid (Arnica montana) 33%.
Alcoholgehalte ca. 65% v/v.

Een dagdosering van 3×20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de genoemde planten.

Gebruik

Voor de maaltijd met water innemen, goed schudden voor gebruik

A. Vogel reviews

 1. Wouter

  Ben erg tevreden over dit supplement voor mijn hart en bloedvaten. Makkelijk toe te dienen ook!

 2. Kim

  A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels zijn een effectieve manier om de bloedcirculatie en het hart te ondersteunen. Voel je vitaal en gezond met deze druppels.

 3. Tom

  Ik ben blij met A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels, want ze helpen mijn bloedcirculatie en hartgezondheid te verbeteren. Een must-have voor een gezonde levensstijl.

 4. Demi

  Ik gebruik A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels en ben er ontzettend blij mee! Het ondersteunt mijn bloedcirculatie en ik merk dat ik me vitaler voel. De druppels zijn makkelijk in te nemen en hebben geen vervelende smaak. Ik raad deze druppels zeker aan aan iedereen die iets extra’s wil doen voor zijn of haar hart en bloedvaten!

 5. Jeroen

  Ik was op zoek naar een natuurlijk product dat mijn hart en bloedvaten zou ondersteunen en kwam uit bij A.Vogel Arnica Complex. Ik ben erg tevreden met de werking van de druppels en merk dat mijn bloedcirculatie verbeterd is. Daarnaast voel ik me overall gezonder en fitter. De druppels zijn ook nog eens betaalbaar en makkelijk in te nemen. Ik ben blij dat ik deze druppels heb ontdekt en zal ze zeker blijven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels. Mensen geven aan dat het kruidenpreparaat een positieve invloed heeft op de bloedcirculatie en het hart. Het is belangrijk om te vermelden dat de ervaringen per persoon kunnen verschillen en dat het altijd aan te raden is om eerst een arts te raadplegen voordat je een nieuw product gaat gebruiken.

Waarom deze A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels aanbieding kopen?

Deze A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels aanbieding is een goede kans om dit natuurlijke kruidenpreparaat uit te proberen. Het kan helpen om de bloedsomloop te ondersteunen en heeft een gunstige invloed op het hart. Daarnaast is het product 100% natuurlijk en op basis van Arnica montana en Crataegus monogyna. Profiteer nu van deze aanbieding en ontdek zelf de voordelen van A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels?

A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels hebben verschillende voordelen. Het kruidenpreparaat is goed voor de bloedsomloop en ondersteunt het hart. Daarnaast is het product 100% natuurlijk en op basis van Arnica montana en Crataegus monogyna. Het is altijd belangrijk om eerst een arts te raadplegen voordat je een nieuw product gaat gebruiken.

Heeft A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van A.Vogel Arnica Complex Hart en Bloedvaten Druppels. Het kruidenpreparaat is 100% natuurlijk en op basis van Arnica montana en Crataegus monogyna. Het is altijd belangrijk om eerst een arts te raadplegen voordat je een nieuw product gaat gebruiken, vooral als je zwanger bent of borstvoeding geeft.