A.Vogel Famosan Overgang Gewichtsbeheersing Tabletten

20.99

A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing* Tabletten met Yerba mate, Zink en Magnesium is een voedingssupplement dat kan helpen bij gewichtsbeheersing en het handhaven van een goede vochthuishouding. Yerba mate is een plant die bekend staat om zijn vermogen om de vetverbranding te verhogen. Zink is belangrijk voor een normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten en magnesium draagt bij aan het behoud van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. Salvia officinalis kan helpen bij opvliegers, vooral tijdens de menopauze. Dit supplement is geschikt voor langdurig gebruik en kan ondersteuning bieden tijdens een gewichtsbeheersingsprogramma.

A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing* bevat alleen natuurlijke ingrediënten en kan helpen om op een gezonde manier op gewicht te blijven. Door de aanwezigheid van Zink en Magnesium kan dit supplement ook helpen om de normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten te ondersteunen en de water- en mineralenhuishouding in balans te houden. Het bevat daarnaast Salvia officinalis, een plant die kan helpen bij opvliegers tijdens de menopauze. Dit supplement is geschikt voor langdurig gebruik en kan helpen om de gezondheid en het welzijn van vrouwen tijdens de menopauze te ondersteunen. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Lees meer <
  • Natuurlijk overgangsproduct

  • Helpt bij een goede vochtbalans en om op gewicht te blijven

  • Geschikt voor langdurig gebruik

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

    RI*
Yerba mate 3000 mg
Salvia officinalis 370 mg
Solidago virgaurea 354 mg
Magnesium 56.25 mg 15%
Zink 1.5 mg 15%

* Referentie inname

Ingrediënten
Plantenextracten (Yerba mate extract (Ilex paraguariensis) 38,7%, guldenroede-extract (Solidago virgaurea), salie-extract (Salvia officinalis)); mineralen (trimagnesiumdicitraat, zinkcitraat), vulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester).

Gebruik

Voor de maaltijd (bij voorkeur het ontbijt) met wat water innemen. Het product kan langdurig gebruikt worden. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker

A. Vogel reviews

  1. Johanna

    Ik ben al lang op zoek naar een manier om mijn gewicht onder controle te houden tijdens de overgang. Gelukkig heb ik Famosan Overgang Gewichtsbeheersing Tabletten gevonden. Dit product heeft echt geholpen om mijn vetverbranding te verbeteren en mijn stofwisseling op orde te houden. Ik voel me meer energiek en gezonder sinds ik dit supplement gebruik. Bovendien helpt het ook bij opvliegers en vochthuishouding. Het is een geweldige all-round oplossing voor vrouwen die de overgang doormaken!

  2. Kim

    Wat een geweldig product! Famosan Overgang Gewichtsbeheersing Tabletten heeft niet alleen geholpen om mijn gewicht onder controle te houden, maar heeft ook mijn huidige dieet en fitness routine verbeterd. Ik heb gemerkt dat mijn lichaam sneller vet verbrandt dan voorheen en mijn stofwisseling is constant. Ik heb ook minder last van opvliegers en mijn vochthuishouding is verbeterd. Ik zou dit product aanraden aan elke vrouw die op zoek is naar een gezonde manier om haar lichaam tijdens de overgang gezond en fit te houden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (remt de melkproductie). Buiten het zicht en bereik bewaren van jonge kinderen. Bewaren op kamertemperatuur.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing tabletten met Yerba mate en salvia officinalis?

De ervaringen met A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing tabletten zijn over het algemeen positief. Mensen melden dat ze zich minder opgeblazen voelen en dat hun gewicht beter onder controle is. Daarnaast helpt het product volgens gebruikers bij het verminderen van opvliegers tijdens de menopauze. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders is en dat de resultaten kunnen variëren.

Waarom deze A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing aanbieding kopen?

De A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing aanbieding is een geweldige kans om dit product uit te proberen tegen een lagere prijs. Dit product is speciaal ontworpen om te helpen bij het beheersen van gewicht en vochtbalans, en om opvliegers tijdens de menopauze te verminderen. Door de aanbieding te kopen, kunt u geld besparen en profiteren van deze voordelen.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing tabletten met Yerba mate en salvia officinalis?

A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing tabletten bieden verschillende voordelen. Het product kan helpen bij het beheersen van gewicht en vochtbalans en kan opvliegers tijdens de menopauze verminderen. De Yerba mate in de tabletten helpt de vetverbranding en ondersteunt een goede vochtbalans. Het product bevat ook zink en magnesium, die bijdragen aan een normale stofwisseling en het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding.

Heeft A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing tabletten met Yerba mate en salvia officinalis. Het is altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en te overleggen met uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt. Bijwerkingen zoals maagklachten, allergische reacties of hoofdpijn zijn mogelijk, maar komen zelden voor. Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt over mogelijke bijwerkingen.