A.Vogel Famosan Overgang Gewichtsbeheersing Tabletten 60 tabletten

20.99

Is het soms wat moeilijker om op gewicht te blijven tijdens de overgang? Kies dan voor Famosan gewichtsbeheersing2*. Het helpt de vetverbranding2* en draagt bij aan een normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten3. Famosan gewichtsbeheersing2* helpt ook bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding4. Tevens ondersteunt het een goede vochthuishouding en vochtbalans2* en helpt het bij opvliegers1*.

  • Natuurlijk overgangsproduct
  • Helpt bij een goede vochtbalans en om op gewicht te blijven
  • Geschikt voor langdurig gebruik

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

“Plantenextracten (Yerba mate extract (Ilex paraguariensis) 38, 7%, guldenroede-extract (Solidago virgaurea), salie-extract (Salvia officinalis)); mineralen (trimagnesiumdicitraat, zinkcitraat), vulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester).”

Gebruik

Voor de maaltijd (bij voorkeur het ontbijt) met wat water innemen. Het product kan langdurig gebruikt worden. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Famosan Overgang Gewichtsbeheersing Tabletten 60 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X