A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk Tabletten 25 tabletten

20.99

A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk is een 100% natuurlijk product dat specifiek is ontworpen om vrouwen te ondersteunen tijdens de overgang. Het product bevat een extra krachtig extract van de Salvia officinalis-plant, die op natuurlijke wijze helpt bij opvliegers en zweetaanvallen. Famosan Salvia Sterk is gebaseerd op 3400 mg Salvia en is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het product helpt bij het verminderen van overgangsverschijnselen en zorgt ervoor dat het natuurlijke overgangsproces intact blijft. Het wordt aanbevolen om het product minimaal 4-6 weken achtereen te gebruiken. Het product is geschikt voor vegetariërs en bevat geen conserveermiddelen, kleurstoffen of lactose.

A.Vogel Famosan Salvia Sterk is een handig en krachtig supplement met slechts één tablet per dag. Het is een 100% natuurlijk alternatief voor hormoontherapie en kan helpen bij het verminderen van opvliegers en nachtzweten. Het product bevat een hoog geconcentreerd extract van de Salvia officinalis-plant, die bekend staat om zijn gunstige effecten op overgangsverschijnselen. Door te kiezen voor Famosan Salvia Sterk kiezen vrouwen voor een natuurlijke oplossing zonder synthetische hormonen en bijwerkingen.

Lees meer <
 • Ondersteunt het natuurlijk overgangsproces1*

 • Slechts 1 tablet per dag

 • Krachtige** formule

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Plantenextract: echte salie (Salvia officinalis) 12%; vulstof (cellulose); emulgator (sucrosevetzuurester); glansmiddel (geharde katoenzaadolie).

Een dagdosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3400 mg vers Salvia officinalis-extract.

Gebruik

Een dagdosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3400 mg vers Salvia officinalis-extract.

A. Vogel reviews

 1. Tom

  A.Vogel Famosan Salvia Sterk is een krachtig en effectief product dat helpt bij het verminderen van overgangsverschijnselen op een natuurlijke wijze.

 2. Anne

  Met slechts één tablet per dag is A.Vogel Famosan Salvia Sterk een handig en natuurlijk alternatief voor hormoontherapie, wat het een geweldige keuze maakt voor vrouwen tijdens de overgang.

 3. Bart

  Ik ben zo blij dat ik A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk Tabletten heb ontdekt! Ik heb al een tijdje last van opvliegers en nachtelijk transpireren, en dit product heeft echt geholpen om mijn symptomen te verminderen. Het is zo’n krachtige formule! Ik heb het nu al 5 weken gebruikt en ik merk echt een verschil. Ik raad dit product zeker aan aan andere vrouwen in de overgang die last hebben van deze vervelende symptomen.

 4. Kevin

  Wat een geweldig product! Ik was eerst een beetje sceptisch over het gebruik van supplementen om mijn overgangssymptomen te behandelen, maar A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk Tabletten heeft me echt overtuigd. Ik heb minder last van opvliegers en nachtelijk transpireren sinds ik dit product gebruik en ik voel me in het algemeen veel beter. Ik ben zo blij dat ik dit product heb geprobeerd en zal het zeker blijven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Famosan Salvia Extra Sterk niet gebruiken tijdens de
zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (remt de melkproductie). Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk?

Veel vrouwen hebben positieve ervaringen met A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk. Het product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat een extra krachtig extract van de plant Salvia officinalis. Dit helpt bij opvliegers, zweten en nachtzweten tijdens de overgang. Daarnaast is het product 100% natuurlijk en blijft het natuurlijke overgangsproces intact. Het wordt aangeraden om het product minimaal 4-6 weken achtereen te gebruiken voor het beste resultaat.

Waarom deze A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk is een goede keuze voor vrouwen die tijdens de overgang last hebben van opvliegers, zweten en nachtzweten. Het product bevat een extra krachtig extract van Salvia officinalis en is 100% natuurlijk. Bovendien is het sterk geconcentreerd, waardoor slechts 1 tablet per dag nodig is. Door gebruik te maken van deze aanbieding kunt u profiteren van de voordelige prijs en het product minimaal 4-6 weken achtereen gebruiken voor het beste resultaat.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk?

A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk biedt vele voordelen voor vrouwen tijdens de overgang. Het product helpt bij opvliegers, zweten en nachtzweten en is sterk geconcentreerd, waardoor slechts 1 tablet per dag nodig is. Het is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat een extra krachtig extract van de plant Salvia officinalis. Bovendien is het product 100% natuurlijk en blijft het natuurlijke overgangsproces intact. Het wordt aangeraden om het product minimaal 4-6 weken achtereen te gebruiken voor het beste resultaat.

Heeft A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk bijwerkingen?

A.Vogel Famosan Salvia Overgang Sterk is een 100% natuurlijk product en heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat een extra krachtig extract van de plant Salvia officinalis dat op natuurlijke wijze helpt bij opvliegers en zweten tijdens de overgang. Het is wel altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen uw arts te raadplegen.