A.Vogel Hart en Bloedvaten Druppels

11.99

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels is een natuurlijk voedingssupplement met Meidoorn (Crataegus) en Valeriaan. Meidoorn is van nature gunstig voor het hart en kan een positieve invloed hebben op de bloedvaten*. Valeriaan is een natuurlijke hartverzorger en kan ook bijdragen aan het behoud van gezonde bloedvaten*. Dit zuivere supplement kan bijdragen aan het behoud van een gezond hart- en vaatstelsel op een natuurlijke manier.

Het A.Vogel Crataegus Complex is 100% natuurlijk en bevat alleen Meidoorn en Valeriaan. Het supplement kan daarom veilig worden gebruikt zonder de bijwerkingen die gepaard gaan met synthetische middelen. Dit maakt het een veilige en natuurlijke manier om het hart en de bloedvaten gezond te houden. Dit supplement is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk alternatief voor synthetische middelen voor het behoud van een gezond hart- en vaatstelsel*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Lees meer <
  • Goed voor het hart

  • Gunstige invloed op de bloedvaten

Anderen kochten ook

Populair in

Ingrediënten

Plantenextracten: een-/tweestijlige meidoorn (Crataegus monogina/Crataegus laevigata) 50%, haver (Avena sativa), valeriaan (Valeriana officinalis) 5%, citroenmelisse (Melissa officinalis), koningin van de nacht (Selenicereus grandiflorus), hulst (Ilex aquifolium), liaan (Strophanthus gratus); aurum chloratum; camphor. Alcoholgehalte ca. 51% v/v.

Een dagdosering van 3×20 druppels bevat de inhoudsstoffen van 2150 mg extract uit Crataegus en Valeriaan.

A. Vogel reviews

  1. Tom

    A.Vogel Hart en Bloedvaten Druppels hebben mijn leven veranderd! Al jaren kamp ik met een verhoogd cholesterol en problemen met mijn bloedcirculatie. Na het gebruik van deze druppels heb ik echter duidelijk verbetering gemerkt! Niet alleen voel ik me fitter en vitaler, maar ook mijn cholesterolspiegel is gedaald. Het gebruik van deze druppels is bovendien zeer gemakkelijk: je voegt simpelweg een paar druppels toe aan een glas water en drinkt het op. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een natuurlijke manier om het hart en de bloedvaten gezond te houden.

  2. Niels

    A.Vogel Hart en Bloedvaten Druppels zijn een absolute topper! Dagelijks gebruik ik deze druppels om mijn hart en bloedvaten gezond te houden. Ik vind het fijn dat deze druppels op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt en dat ze geen nare bijwerkingen hebben. Het gebruik van deze druppels heeft ervoor gezorgd dat ik me fitter voel dan ooit tevoren. Ik had nooit gedacht dat een natuurlijk middel zo’n groot effect zou hebben. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit product en kan het aan iedereen aanbevelen die zijn of haar hart en bloedvaten gezond wil houden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Crataegus complex kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels?

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels is een populair voedingssupplement onder gebruikers die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun hart en bloedvaten gezond te houden. Veel gebruikers geven aan dat ze na het gebruik van dit supplement meer energie hebben en zich beter voelen. Daarnaast zijn er ook gebruikers die aangeven dat ze minder last hebben van hart- en vaatproblemen sinds ze A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels gebruiken.

Waarom deze A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een natuurlijk voedingssupplement dat helpt bij het verzorgen van je hart en bloedvaten, dan is de aanbieding van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels zeker de moeite waard om te overwegen. Niet alleen bevat dit supplement de krachtige combinatie van Meidoorn (Crataegus) en Valeriaan, het is ook nog eens 100% natuurlijk. Daarnaast biedt deze aanbieding je de mogelijkheid om dit supplement voordelig uit te proberen en te ontdekken of het iets voor jou is.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels?

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels is een natuurlijk voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is om je hart en bloedvaten te ondersteunen. Het bevat de krachtige combinatie van Meidoorn (Crataegus) en Valeriaan, die beiden een gunstige invloed hebben op je hart en bloedvaten. Daarnaast is A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels 100% natuurlijk en vrij van synthetische toevoegingen. Door het regelmatig gebruik van dit supplement kun je bijdragen aan een gezonde werking van je hart en bloedvaten.

Heeft A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels bijwerkingen?

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels is een zuiver en 100% natuurlijk voedingssupplement. In het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van dit supplement. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij eventuele twijfel of gezondheidsproblemen altijd een arts te raadplegen.