A.Vogel Passiflora Rustgevende Sterk Tabletten

   11.99

   Gevoelens van stress? Drukke, spannende tijden? Een (rij)examen voor de boeg? Passiflora Rustgevende tabletten sterk helpt lichaam en geest snel tot rust te komen. Maar je blijft wel fris en alert.

   • Helpt snel bij stressmomenten
   • Helpt om lichaam en geest te ontspannen
   • Met Valeriaan

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Plantenextracte:passiebloem' (Passiflora incarnata) 9, 8%, citroenmelisse(Melissa officinalis), valeriaan (Valeriana officinalis); vulstof (mannitol, cellulose); verstevingsmiddel (vernet cellulosegom); glansmiddel (magnesiumstearaat)

   Gebruik

   Zit je in een periode van stress en spanning? Neem dan 2 keer per dag 1 tablet met wat water in. Heb je een spannend moment voor de boeg? Een (rij)examen, een tandartsbezoek of een presentatie bijvoorbeeld? Neem dan een uur voor aanvang 1 tablet met wat water in en een half uur voor aanvang nog eentje.Kinderen tussen de 6 en de 12 adviseren we maximaal 1 tablet per dag. Voor jongere kinderen raden we de gewone Passiflora Rustgevend1* tabletten aan.Overmatig gebruik van Passiflora Rustgevende1* tabletten sterk** kan een laxerend effect hebben.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “A.Vogel Passiflora Rustgevende Sterk Tabletten” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk