A.Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten 80 tabletten

11.49

Passiflora Rustgevende1* tabletten is een natuurlijk middel dat helpt in periodes van stress of spanning1*, terwijl je toch helder en alert blijft. Ook geschikt voor korte periodes van stress of spanning, zoals (rij)examens of een tandartsbezoek.

  • Natuurlijke rustgever
  • Je blijft fris en alert
  • Ook geschikt voor kinderen

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Hulpstoffen: vulstof (lactose (MELK)); glansmiddel (magnesiumstearaat); verstevigingsmiddel (Arabische gom).

Gebruik

In periodes van stress en spanning: 3x daags 2 tabletten met wat water innemen. Bij spannende momenten zoals rij-exames, een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 2 tabletten en 30 minuten voor het stressmoment opnieuw 1 tablet met wat water innemen. Kinderen van 3 tot 6 jaar: eenderde van de dosering. Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de dosering.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten 80 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X