A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels

17.99

A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels is een natuurlijk complex dat speciaal is ontwikkeld om een goede vochthuishouding en vochtbalans te ondersteunen. Het bevat een unieke mix van extracten van Solidago virgaurea en Betula pendula die de nier- en blaasfunctie ondersteunen en ervoor zorgen dat het vocht in het lichaam goed blijft doorstromen. Dit product is geschikt voor gebruik tijdens reizen en warme periodes, wanneer het lichaam meer vocht nodig heeft om uitdroging te voorkomen. Het feit dat het een natuurlijk product is, maakt het een gezonde keuze voor mensen die hun vochthuishouding willen ondersteunen zonder synthetische ingrediënten te gebruiken.

Een goede vochthuishouding is belangrijk voor een gezond lichaam en A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels kan hierbij helpen. Het is een natuurlijk en effectief middel dat de nier- en blaasfunctie ondersteunt en ervoor zorgt dat het vocht in het lichaam goed kan blijven doorstromen. Hierdoor kan het lichaam goed gehydrateerd blijven en kunnen afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd. Bovendien is het product geschikt voor gebruik tijdens reizen en warme periodes, wanneer het lichaam extra vocht nodig heeft. Het gebruik van een natuurlijk product als A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels kan bijdragen aan een gezonde levensstijl en het verminderen van het risico op uitdroging en andere gezondheidsproblemen.

Lees meer <
 • Geschikt tijdens reizen en warme periodes

 • Helpt bij een goede vochtbalans

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Plantenextracten: echte guldenroede1 (Solidago virgaurea) 50%, zilverschoon (Potentilla anserina), berkenblad2 (Betula pendula), driekleurig viooltje (Viola tricolor), varkensgras (Polygonum aviculare), kattedoorn (Onosis spinosa), jeneverbes (Juniperus communis), akkerpaardestaart/heermoes (Equisetum arvense).

Alcoholgehalte ca. 60% v/v.

Een dagdosering van 3x 20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de vermelde planten.

Gebruik

In water innemen

A. Vogel reviews

 1. Lis

  A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels is een effectieve en natuurlijke manier om een goede vochthuishouding te ondersteunen. Het is perfect voor gebruik tijdens warme dagen en reizen, en het feit dat het een natuurlijk product is, maakt het een gezonde keuze.

 2. Dave

  A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels is een geweldige keuze voor mensen die hun vochthuishouding willen ondersteunen op een natuurlijke manier. Het bevat een unieke mix van extracten die de nier- en blaasfunctie ondersteunen en het vocht in het lichaam goed laten doorstromen, waardoor het lichaam goed gehydrateerd blijft en afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd.

 3. Romy

  Ik ben zo blij dat ik de A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels heb gekocht! Ik was altijd al op zoek naar een supplement dat mijn vochthuishouding kon ondersteunen, vooral tijdens lange reizen en warme periodes. Deze druppels zijn supergemakkelijk te gebruiken en hebben een aangename smaak. Bovendien merkte ik al na een paar dagen dat ik minder vocht vasthield en me veel lichter en energieker voelde. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die wat extra hulp nodig heeft bij het reguleren van hun vochthuishouding.

 4. Michelle

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels. Mijn nieren en blaas hebben altijd wat extra ondersteuning nodig gehad en ik heb verschillende producten geprobeerd, maar niets werkte zo goed als deze druppels. Na slechts een paar dagen voelde ik een duidelijk verschil in mijn urinestroom en voelde ik me veel meer gehydrateerd en gerevitaliseerd. Ik hou ook van het feit dat dit product 100% natuurlijk is en geen nadelige bijwerkingen heeft. Ik zal zeker doorgaan met het gebruik van deze druppels en zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zoekt naar een effectieve en veilige manier om een gezonde nier- en blaasfunctie te bevorderen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Over het gebruik van Solidago tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding gegeven wordt, zijn geen gegevens bekend. In het algemeen wordt daarom aanbevolen dit product niet te gebruiken tijdens deze periodes zonder voorafgaand advies van uw behandelend arts of apotheker.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels?

Mensen die A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels hebben gebruikt, melden vaak dat het hun vochthuishouding en vochtbalans heeft verbeterd. Ook hebben sommigen ervaren dat het hun nier- en blaasfunctie ondersteunt. Deze druppels zijn geschikt voor gebruik tijdens reizen en warme periodes. Omdat het een 100% natuurlijk complex is, ervaren mensen over het algemeen geen bijwerkingen.

Waarom deze A.Vogel Solidago Vochthuishouding aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een natuurlijk product dat je kan helpen bij het behouden van een goede vochthuishouding en vochtbalans, dan is de aanbieding voor A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels misschien iets voor jou. Door de krachtige extracten van Solidago virgaurea en Betula pendula kan dit product je nier- en blaasfunctie ondersteunen en ervoor zorgen dat het vocht in je lichaam goed kan blijven doorstromen. En met de aanbieding krijg je ook nog eens een mooie korting op de normale prijs!

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels?

A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels biedt een aantal voordelen. Het is een 100% natuurlijk product, wat betekent dat je geen synthetische stoffen in je lichaam krijgt. Het complex van Solidago virgaurea en Betula pendula ondersteunt je nier- en blaasfunctie en zorgt voor een goede vochthuishouding en vochtbalans. Hierdoor kan het vocht in je lichaam goed blijven doorstromen, zelfs tijdens reizen en warme periodes. Let wel op: gezondheidsclaims zijn nog in afwachting van Europese toelating.

Heeft A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels bijwerkingen?

Omdat A.Vogel Solidago Vochthuishouding Druppels een 100% natuurlijk product is, ervaren mensen over het algemeen geen bijwerkingen. Echter, als je gevoelig bent voor één van de ingrediënten van dit product, dan kan het mogelijk zijn dat je een allergische reactie ervaart. Het is daarom altijd verstandig om de ingrediëntenlijst te controleren voordat je het product gaat gebruiken. Als je twijfelt, raadpleeg dan een arts of apotheker voordat je het product gebruikt.