A.Vogel Solidago Vochthuishouding Tabletten

17.99

Op voorraad

A.Vogel Solidago bevat een speciale mix van Solidago virgaurea en Betula pendula. Deze krachtige extracten ondersteunen een gezonde nier- en blaasfunctie en dragen bij aan een goede vochthuishouding in het lichaam. Slechts twee tabletten per dag zijn voldoende om de vochtbalans op peil te houden. De natuurlijke ingrediënten maken deze tabletten geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en natuurlijke oplossing voor een gezonde vochtbalans. Bovendien zijn de tabletten ook geschikt tijdens reizen en warme periodes, wanneer het lichaam extra gevoelig kan zijn voor vochtproblemen.

A.Vogel Solidago Tabletten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen synthetische ingrediënten. Hierdoor zijn ze veilig in gebruik en hebben ze geen bijwerkingen. Het gebruik van Solidago virgaurea en Betula pendula in deze tabletten is gebaseerd op de kracht van de natuur, die al eeuwenlang wordt gebruikt om een gezonde vochtbalans in het lichaam te ondersteunen. Door de natuurlijke ingrediënten is dit supplement niet alleen effectief, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Met deze tabletten kunt u op een veilige en natuurlijke manier zorgen voor een gezonde vochtbalans en een goede werking van uw nieren en blaas.

Lees meer <
  • Geschikt tijdens reizen en warme periodes

  • Helpt bij een goede vochtbalans

  • Ideaal voor in de zomer!

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Plantenextracten: echte guldenroede1 (Solidago virgaurea) 3,8%, berkenblad2 (Betula pendula); vulstof (cellulose, calciumfosfaten); anti-klontermiddel (silicium dioxide); glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom).

Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3512 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Gebruik

We adviseren om 2x daags 1 tablet met wat water in te nemen. Voor kinderen geldt een aangepaste dosering:

Kinderen van 3 tot 6 jaar
1x daags een halve tablet met wat water innemen

Kinderen van 6 tot 16 jaar
1x daags 1 tablet met wat water innemen

Jonge kinderen dienen dit product alleen onder toezicht te gebruiken, in verband met eventuele problemen met het slikken. Bij gebruik door kinderen kunt u de tabletten beter eerst fijnmaken.

A. Vogel reviews

  1. Laura

    Ik heb onlangs de A.Vogel Solidago Vochthuishouding Tabletten gekocht en ik ben er echt heel blij mee. Ik heb vaak last van vocht vasthouden en merk dat mijn vochtbalans niet altijd optimaal is, vooral als ik op reis ben of tijdens warme dagen. Maar sinds ik deze tabletten gebruik, is dat echt verbeterd. Mijn nier- en blaasfunctie zijn blijkbaar veel beter ondersteund, omdat ik veel minder last heb van vocht vasthouden. Mijn lichaam voelt gewoon veel lichter en energieker. Ik kan deze tabletten echt aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning van de vochthuishouding.

  2. Michelle

    Als fan van natuurlijke producten en ingrediënten, was ik erg benieuwd naar de A.Vogel Solidago Vochthuishouding Tabletten. En ik moet zeggen: het stelt niet teleur. Ik merk dat mijn lichaam veel beter reageert op deze natuurlijke ingrediënten dan op synthetische supplementen. De combinatie van Solidago virgaurea en Betula pendula werkt echt heel goed voor mijn vochtbalans en nier- en blaasfunctie. Ik voel me veel gezonder en meer in balans. Het feit dat deze tabletten op een duurzame manier worden geproduceerd, maakt het alleen maar beter. Ik zal deze tabletten zeker blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Over het gebruik van Solidago tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding gegeven wordt, zijn geen gegevens bekend. In het algemeen wordt daarom aanbevolen dit product niet te gebruiken tijdens deze periodes zonder voorafgaand advies van uw behandelend arts of apotheker.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Solidago tabletten?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met A.Vogel Solidago tabletten. Veel mensen merken dat deze tabletten helpen bij het behouden van een goede vochthuishouding en het ondersteunen van een gezonde nier- en blaasfunctie. Ook worden de tabletten vaak gebruikt tijdens reizen en warme periodes. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de werking van natuurlijke supplementen voor iedereen anders kan zijn.

Waarom zou ik deze A.Vogel Solidago tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je vochthuishouding te ondersteunen en je nier- en blaasfunctie te verbeteren, is deze aanbieding van A.Vogel Solidago tabletten zeker het overwegen waard. Door de krachtige mix van Solidago virgaurea en Betula pendula kan je lichaam beter vocht doorstromen en voel je je meer in balans. Bovendien is deze aanbieding een goede gelegenheid om A.Vogel Solidago tabletten uit te proberen tegen een voordelige prijs.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Solidago tabletten?

A.Vogel Solidago tabletten bieden verschillende voordelen. Zo helpen ze bij het behouden van een goede vochthuishouding en ondersteunen ze een gezonde nier- en blaasfunctie. Dit maakt de tabletten geschikt voor mensen die bijvoorbeeld vaak last hebben van vocht vasthouden of problemen hebben met hun nieren of blaas. Daarnaast zijn de tabletten 100% natuurlijk, wat voor veel mensen een belangrijk voordeel is.

Hebben A.Vogel Solidago tabletten bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van A.Vogel Solidago tabletten. Omdat deze tabletten 100% natuurlijk zijn, zijn ze over het algemeen veilig te gebruiken. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of specialist.