Luocvitaal Obesimed Forte

12.99

Uitverkocht

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

Lucovitaal Obesimed Forte Capsules is een medisch hulpmiddel dat gewichtsverlies ondersteunt. Het product is speciaal ontwikkeld voor volwassenen met overgewicht en wordt aanbevolen voor personen vanaf 18 jaar met meer dan 10 kilo overgewicht of een BMI van 28 of hoger. Het product werkt door de eetlust onder controle te houden en de portiegrootte van de maaltijden te beperken. Dit maakt het veel gemakkelijker om een dieet met een verminderde calorie-inname te volgen.

Obesimed® Forte werkt door middel van het absorberen van water en het creëren van een hoog visceuze gel-matrix in de maag. Hierdoor ontstaat een vol gevoel en wordt de spijsvertering vertraagd, wat kan zorgen voor een vermindering van hongergevoelens en een bevordering van een gezonde bloedsuikerbalans. Het product helpt dus niet direct met het verbranden van calorieën, maar ondersteunt bij het verminderen van de calorie-inname. Hierdoor kan gewichtsverlies makkelijker worden bereikt en kan men het dieet beter volhouden.

Een groot voordeel van Lucovitaal Obesimed Forte Capsules is dat het een medisch hulpmiddel is. Dit betekent dat het product grondig is getest op werkzaamheid en veiligheid voordat het op de markt werd gebracht. Daarnaast is het gemakkelijk in te nemen, waardoor het geen extra moeite kost om het in te passen in een dieet. Ten slotte kan het product ook helpen om de bloedsuikerbalans te verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Lees meer <
 • Medisch hulpmiddel voor de behandeling van obesitas

 • Vermindert honger en voorkomt overeten

 • Voor substantieel gewichtsverlies

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in supplementen

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Ingrediënten

Dit product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: Omtec19®, Amylum Solani, OmtecX®, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titanium oxide (E171).

Obesimed Forte 10 kg of meer overgewicht is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

Lees voor gebruik de bijsluiter, klik hier

Driemaal daags 1 à 2 capsules, 1 uur voor elke maaltijd innemen met minimaal 1 glas water. De capsule in zijn geheel innemen.

De effectieve dosering kan per persoon verschillen en kan variëren van 1 à 2 capsules per dosering tot de maximale dosering van driemaal daags 6 capsules.

De dosering kan elke 3 dagen worden verhoogd met 1 capsule per maaltijd, totdat de honger duidelijk vermindert en de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt. Maximale dosering niet overschrijden.

Obesimed® Forte dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Dit product is niet geschikt voor kinderen.

Lucovitaal reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Ik gebruik Obesimed voor het eten. Ik ben al meerdere kilo’s verloren.

 2. Mike

  Ik ben zeer tevreden met Obesimed Forte! Ik heb al jaren last van overgewicht en heb van alles geprobeerd om af te vallen. Maar met dit product lukt het eindelijk! Na een week merkte ik al verschil en nu na een maand ben ik al 5 kilo kwijt. Het is wel belangrijk om het te combineren met een dieet met minder calorieën, maar als je dat doet, werkt het echt supergoed! Ik voel me fitter en gezonder dan ooit tevoren. Ik kan Obesimed Forte zeker aanbevelen aan iedereen die wil afvallen.

 3. Robin

  Obesimed Forte is echt een top product! Het heeft me geholpen om in zeer korte tijd veel gewicht te verliezen. Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch, maar na het proberen van dit product ben ik helemaal om! Het is makkelijk in te nemen en heeft me niet alleen geholpen om af te vallen, maar ook om meer energie te krijgen. Het is wel belangrijk om het te gebruiken in combinatie met een verminderde calorie-inname, maar als je dat doet, werkt het echt geweldig! Ik kan dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om gewicht te verliezen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Waarschuwingen:
Obesimed® Forte dient niet te worden gebruikt bij:
– overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen,
– gastro-intestinale stoornissen,
– slokdarm stenose of reeds bestaande darm afwijkingen,
– zwangerschap of borstvoeding.
Bij twijfel of je Obesimed® Forte mag gebruiken en/of in combinatie met een geneesmiddel mag gebruiken raadpleeg dan je arts of apotheker.
Let op! Capsule niet openen voor inname.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Gebruik tijdens zwangerschap en/ of borstvoeding:
Bij zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden af te vallen, mogelijke schadelijke stoffen uit het vetweefsel kunnen dan bij het kind terecht komen. Het gebruik van de Obesimed® Forte wordt daarom afgeraden.

Gebruik in combinatie met geneesmiddelen:
Obesimed® Forte verlaagt de glucosespiegel van het bloed. Als je lijdt aan diabetes is het belangrijk om je bloedsuikerspiegel goed te monitoren. Overleg in dit geval met je arts, want mogelijk moet je medicatie tegen diabetes worden aangepast.

Gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met andere dieet supplementen of geneesmiddelen, die een hypoglycemisch effect hebben, wordt afgeraden wanneer er vooraf geen overleg met arts of apotheker is gepleegd. Obesimed® Forte vertraagt het tempo waarmee voedsel wordt geabsorbeerd en theoretisch kan dit dus ook met geneesmiddelen gebeuren. Orale medicijnen moeten 1 uur voor of 4 uur na gebruik van Obesimed® Forte worden ingenomen. Overleg met je arts of apotheker wanneer je geneesmiddelen gebruikt, voordat je Obesimed® Forte gaat gebruiken.

Bevat geen allergenen.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Obesimed Forte Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met Lucovitaal Obesimed Forte Capsules. Sommige gebruikers vinden dat het hun eetlust goed onder controle houdt en daardoor helpt bij gewichtsverlies. Andere gebruikers vinden dat het geen invloed heeft op hun eetlust of gewichtsverlies. Het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten kunnen variëren per persoon en dat het gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname wordt aanbevolen voor het beste resultaat.

Waarom deze Lucovitaal Obesimed Forte Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een medisch hulpmiddel om gewicht te verliezen, kan deze aanbieding van Lucovitaal Obesimed Forte Capsules interessant voor je zijn. Door het gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname, kan het helpen om je eetlust onder controle te houden en de portiegrootte van je maaltijden te beperken. Deze aanbieding biedt je de kans om het product te proberen tegen een voordelige prijs. Let wel op dat het belangrijk is om het product volgens de gebruiksaanwijzing te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Obesimed Forte Capsules?

Lucovitaal Obesimed Forte Capsules heeft verschillende voordelen. Het kan helpen om je eetlust onder controle te houden en de portiegrootte van je maaltijden te beperken, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies. Het product is speciaal ontwikkeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Het product absorbeert, binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water, waardoor er een vol gevoel wordt gecreëerd en de honger wordt verminderd. Daarnaast zorgt Obesimed® Forte voor een vertraging van de spijsvertering en een gezonde bloedsuikerbalans.

Heeft Lucovitaal Obesimed Forte Capsules bijwerkingen?

Lucovitaal Obesimed Forte Capsules kan bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken, zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree of obstipatie. Het is belangrijk om het product volgens de gebruiksaanwijzing te gebruiken en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overleg bij twijfel of bij eventuele bijwerkingen altijd met een arts. Obesimed® Forte is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.