Luocvitaal Obesimed Forte

  • 42 Capsules
  • 42 Capsules

12.99

Op voorraad
€0.31 per Capsules

Last van overgewicht en wil jij gewicht verliezen? Obesimed® Forte Bij 10 kg of meer overgewicht ondersteunt jou bij het verliezen van gewicht. Het gebruik van dit medisch hulpmiddel wordt aangeraden in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname. Dit is een behandeling voor 7 dagen.

  • Medisch hulpmiddel voor de behandeling van obesitas
  • Vermindert honger en voorkomt overeten
  • Voor substantieel gewichtsverlies

Anderen kochten ook

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Dit product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: Omtec19®, Amylum Solani, OmtecX®, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titanium oxide (E171).
Obesimed Forte 10 kg of meer overgewicht is geschikt voor vegetariërs.

Lucovitaal Obesimed forte

Capsule met overgewicht of capsules en vitamines. Helpen je met calendula. Bij de drogist kan je vitamine halen met allergenen. Voedingssupplementen met sinaasappel geven je bewerkingen. Als je zwanger bent neem dan vitamine C met collageen. Juniperus

Gebruik

Lees voor gebruik de bijsluiter, klik hier

Driemaal daags 1 à 2 capsules, 1 uur voor elke maaltijd innemen met minimaal 1 glas water. De capsule in zijn geheel innemen.

De effectieve dosering kan per persoon verschillen en kan variëren van 1 à 2 capsules per dosering tot de maximale dosering van driemaal daags 6 capsules.

De dosering kan elke 3 dagen worden verhoogd met 1 capsule per maaltijd, totdat de honger duidelijk vermindert en de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt. Maximale dosering niet overschrijden.

Obesimed® Forte dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Dit product is niet geschikt voor kinderen.

Etiket

Heb jij overgewicht en wil jij hulp om gewicht te verliezen? Obesimed® Forte Bij 10 kg of meer overgewicht is een medisch hulpmiddel van Lucovitaal® dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen.

Obesimed® Forte Bij 10 kg of meer overgewicht absorbeert, binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en wordt er een hoog visceuze stabiele gel-matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel, waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind en het veel gemakkelijker is om een dieet vol te houden. Na het consumeren van de maaltijd vermengt de gel-matrix zich met het voedsel. Dit zorgt niet alleen voor uitstel van de honger, maar ook voor een vertraging van de spijsvertering. Obesimed® Forte Bij 10 kg of meer overgewicht zorgt voor een vermindering van honger door verzadiging van de maag en door de promotie van een gezonde bloedsuikerbalans.

Obesimed® Forte is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed® Forte Bij 10 kg of meer overgewicht te gebruiken met een dieet met verminderde calorie-inname.

De BMI is een methode waarmee je kunt vaststellen of je een gezond lichaamsgewicht hebt of te zwaar bent in verhouding tot je lengte. Met behulp van onderstaande tabel kun je bepalen of je overgewicht hebt.

Zoek in de tabel jouw lichaamslengte op. Weeg je minder dan het gewicht dat bij jouw lengte vermeld staat, dan moet je geen Obesimed® Forte Bij 10 kg of meer overgewicht gebruiken.

Grafiek

De BMI mag alleen gebruikt worden voor volwassenen en is niet in alle gevallen toepasbaar. Het mag niet gebruikt worden door kinderen in de groei, zwangere vrouwen of topsporters.

Tijdens het afvallen en het gebruik van Obesimed® Forte moet je iedere dag een multivitamine- en mineralenpreparaat innemen. Obesimed® Forte kan de opname van bepaalde vitamines en mineralen in het lichaam verminderen. Neem het vitamine- en mineralenpreparaat bij voorkeur voor het slapengaan, om er zeker van te zijn dat de vitamines en mineralen geabsorbeerd worden.

Reviews

  1. Annemarieke van Keulen

    Ik gebruik Obesimed voor het eten. Ik ben al meerdere kilo’s verloren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is Obesimed forte?

Obesimed Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om veel gewicht te verliezen. Het is voor volwassenen vanaf 18 jaar die een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger ofmeer dan 10 kilo overgewicht hebben.

Hoe werkt Obesimed?

Obesimed absorbeert binnen 30 minuten meer dan honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de Obesimed capsule is opgelost zet deze zich in de maag uit en wordt er een gel gevormd. Wat het honger gevoel tegen gaat.

Is Lucovitaal een goed merk?

De gemiddelde reviewscore voor lucovitaal.nl is een 6.8. Deze score is een gemiddelde van reviews op 6.8 (trustpilot).

Wat voor merk is Lucovitaal?

Het bedrijf. PK Benelux ontwikkelt en positioneert producten op de nationale en internationale gezondheidsmarkt. PK Benelux is vooral bekend van het oer-Nederlandse merk LUCOVITAAL® Krachtig & Goedkoop!, de beste gezondheidsproducten voor de scherpste prijs, gegarandeerd.

Waarschuwingen

Waarschuwingen:
Obesimed® Forte dient niet te worden gebruikt bij:
– overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen,
– gastro-intestinale stoornissen,
– slokdarm stenose of reeds bestaande darm afwijkingen,
– zwangerschap of borstvoeding.
Bij twijfel of je Obesimed® Forte mag gebruiken en/of in combinatie met een geneesmiddel mag gebruiken raadpleeg dan je arts of apotheker.
Let op! Capsule niet openen voor inname.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Gebruik tijdens zwangerschap en/ of borstvoeding:
Bij zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden af te vallen, mogelijke schadelijke stoffen uit het vetweefsel kunnen dan bij het kind terecht komen. Het gebruik van de Obesimed® Forte wordt daarom afgeraden.

Gebruik in combinatie met geneesmiddelen:
Obesimed® Forte verlaagt de glucosespiegel van het bloed. Als je lijdt aan diabetes is het belangrijk om je bloedsuikerspiegel goed te monitoren. Overleg in dit geval met je arts, want mogelijk moet je medicatie tegen diabetes worden aangepast.

Gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met andere dieet supplementen of geneesmiddelen, die een hypoglycemisch effect hebben, wordt afgeraden wanneer er vooraf geen overleg met arts of apotheker is gepleegd. Obesimed® Forte vertraagt het tempo waarmee voedsel wordt geabsorbeerd en theoretisch kan dit dus ook met geneesmiddelen gebeuren. Orale medicijnen moeten 1 uur voor of 4 uur na gebruik van Obesimed® Forte worden ingenomen. Overleg met je arts of apotheker wanneer je geneesmiddelen gebruikt, voordat je Obesimed® Forte gaat gebruiken.

Bevat geen allergenen.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk