Luocvitaal Overgang balans

12.99

Lucovitaal Overgang Balans is een uniek voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen tijdens de overgang. Het bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten zoals zilverkaars en wilde yam die helpen bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens, waardoor vrouwen een rustige en comfortabele overgang kunnen ervaren. Bovendien helpt cayennepeper bij het behoud van het silhouet en zorgt vitamine B6 voor regulering van de hormonale activiteit en ondersteuning van het energieniveau.

Daarnaast is Lucovitaal Overgang Balans ook goed voor sterke botten en spieren vanwege de toegevoegde vitamine D3 en draagt zink bij aan een normale hormoonhuishouding, voedt de huid van binnenuit en helpt bij het behoud van gezond en sterk haar. Dit supplement biedt dus een breed scala aan voordelen die helpen bij het verminderen van veelvoorkomende overgangsklachten en het behoud van een gezonde levensstijl tijdens deze fase van het leven.

Lees meer <
  • Met Zilverkaars en Wilde Yam*; helpen bij behoud van een rustige overgang

  • Helpt bij opvliegers, zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid

  • Met Cayennepeper extract voor het behoud van het silhouet*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in supplementen

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

    RI*
Wilde Yam 125 mg
 gestandaardiseerd op 16-22% saponosides 20 mg
Zilverkaars wortelextract 100 mg
Cayennepeper extract 90 mg
Hyaluronzuur 4 mg
Vitamine B6 1.4 mg 100%
Vitamine B12 2.5 mcg 100%
Vitamine D3 7.5 mcg 150%
Koper 1 mg 100%
Zink 10 mg 100%

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulmiddelen / Excipients (Calcium carbonaat / Carbonate de calcium, Microkristallijne cellulose / Celullose microcristalline, Croscarmellose natrium / Croscarmellose sodique, Silicium dioxide / Dioxiyde de silicium, Magnesium stearaat / Stéarate de magnésium), Wilde yam / Igname sauvage, Zilverkaars / Actée, Cayenne peper extract / Extrait de poivre, Mineralen / Minéraux, Coating / Enrobage (Hydroxypropyl methylcellulose / Hydroxypropylméthylcellulose, Polyvinyl alcohol / Alcool polyvinylique, Talkpoeder / Talc), Hyaluronzuur / Acide hyaluronique, Vitamines.

Gebruik

1 x daags 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Lucovitaal reviews

  1. Lisa

    Ik ben erg tevreden over Luocvitaal Overgang Balans. Ik heb last van opvliegers en prikkelbaarheid sinds ik in de overgang zit en dit product heeft echt geholpen om deze symptomen te verminderen. Ik voel me nu rustiger en comfortabeler tijdens deze periode. Ik kan dit product zeker aanbevelen aan andere vrouwen die de overgang doormaken.

  2. Kevin

    Luocvitaal Overgang Balans is een geweldig product. Ik was eerst sceptisch, maar na het gebruik van dit product merk ik een groot verschil in mijn symptomen van de overgang. Ik voel me nu minder rusteloos en mijn opvliegers zijn verminderd. Ik vind het een veilig en natuurlijk alternatief voor andere medicijnen die vaak voorgeschreven worden. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen die last heeft van overgangssymptomen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, of personen met leverproblemen.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Overgang Balans?

Mensen die Lucovitaal Overgang Balans hebben gebruikt, hebben over het algemeen positieve ervaringen. Ze merkten dat het supplement hen hielp bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens. Ook waren ze tevreden over de toegevoegde vitamines en mineralen, zoals vitamine D3 en zink, die bijdragen aan het behoud van sterke botten en een normale hormoonhuishouding.

Waarom deze Lucovitaal Overgang Balans aanbieding kopen?

Als je last hebt van de overgang, kan Lucovitaal Overgang Balans een goede ondersteuning bieden. Het supplement bevat ingrediënten zoals zilverkaars en wilde yam die helpen bij opvliegers en nachtelijk transpireren. Ook helpt cayennepeper bij het behoud van je silhouet en draagt vitamine B6 bij aan het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van je energieniveau. Bovendien is er momenteel een aanbieding op Lucovitaal Overgang Balans, wat betekent dat je het product tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Door de aanbieding te benutten, kun je geld besparen terwijl je toch kunt profiteren van de voordelen van het supplement.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Overgang Balans?

Lucovitaal Overgang Balans heeft verschillende voordelen. Het bevat ingrediënten zoals zilverkaars en wilde yam die kunnen helpen bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens. Ook helpt cayennepeper bij het behoud van je silhouet en draagt vitamine B6 bij aan het ondersteunen van je energieniveau en het verminderen van vermoeidheid. Daarnaast bevat het supplement vitamine D3, wat goed is voor het behoud van sterke botten en een goede werking van de spieren, en zink, dat bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding en je huid en haar gezond houdt.

Heeft Lucovitaal Overgang Balans bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Lucovitaal Overgang Balans. Echter, als je allergisch bent voor één van de ingrediënten, is het raadzaam om het supplement niet te gebruiken of eerst te overleggen met een arts. Daarnaast is het belangrijk om je te houden aan de aanbevolen dosering, zoals vermeld op de verpakking. Als je twijfelt over het gebruik van Lucovitaal Overgang Balans of andere voedingssupplementen, kun je het beste advies vragen aan een arts of apotheker.