Lucovitaal Prostaat potentie

11.99

Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules zijn een speciaal ontwikkeld voedingssupplement voor mannen, bedoeld om de nierfunctie te ondersteunen en de prostaat- en prostaatfunctie te behouden. Deze capsules bevatten Rood Stinkhout schors, Rhodiola Rosea en Zilverkaars, die bijdragen aan de gezondheid van de mannelijke urinewegen en het voortplantingssysteem. Zink en Seleen zitten ook in deze samenstelling en helpen bij het behouden van een normale testosteronspiegel in het bloed en bij het beschermen van cellen tegen oxidatieve schade.

Met deze uitgebreide formule hoeft een man slechts één capsule per dag te nemen, waardoor het makkelijk is om deze toe te voegen aan de dagelijkse routine. Door het toevoegen van deze capsules aan het dieet, krijgen mannen extra ondersteuning voor het behoud van een gezonde prostaat, prostaatfunctie, en mannelijke potentie. Bovendien helpen Zink en Seleen bij de vruchtbaarheid en de kwaliteit van sperma, wat belangrijk kan zijn voor mannen die een kind willen verwekken. Het is belangrijk om te onthouden dat de gezondheidsclaims nog in afwachting zijn van Europese toelating.

In conclusie, Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules zijn een makkelijke en effectieve manier voor mannen om hun prostaat- en urinewegengezondheid te ondersteunen en hun mannelijke potentie te behouden. Door het regelmatig innemen van deze capsules kan de mannelijke gezondheid verbeteren en kunnen mannen profiteren van de voordelen van de ingrediënten zoals Rood Stinkhout schors, Rhodiola Rosea, Zilverkaars, Zink, en Seleen.

Lees meer <
  • Uitgebreide One a day formule voor de man

  • Rood Stinkhout schors (Prunus Africana cortex) ondersteunt de nierfunctie bij mannen en helpt bij het behoud van een normale prostaat en prostaatfunctie.*

  • Rozenwortel (Rhodiola Rosea) helpt de mannelijke potentie ondersteunen.*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in supplementen

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

%ADH
Rozenwortel (Rhodiola Rosea) 95 mg
Rood Stinkhout schors (Prunus Africana Cortex) 50 mg
Zilverkaars (Cimicifuga racemosa extract) 48 mg
Zink (Zinksulfaat) 1,5 mg 15%
Seleen (Seleniummethionine) 8,25 mcg 15%

Ingrediënten
Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Rozenwortel, Capsulehuls (HPMC), Rood Stinkhout schors, Zilverkaars, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Verdikkingsmiddel (Zonnebloemolie), Zink, Seleen.

Gebruik

Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Bart

    Ik heb onlangs Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen gekocht en ik ben zeer onder de indruk van de uitgebreide samenstelling van dit product. Na slechts een paar dagen merkte ik al een verbeterde urinestroom en minder drang om te plassen ‘s nachts. Ik voel me ook veel meer energiek en mijn algehele gezondheid lijkt te verbeteren. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan elke man die zijn prostaat en urinewegen gezond wil houden!

  2. Laura

    Als iemand die altijd op zoek is naar natuurlijke oplossingen voor mijn gezondheidsproblemen, was ik blij verrast toen ik Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen ontdekte. Dit product heeft me geholpen om mijn prostaatproblemen onder controle te houden zonder het gebruik van zware medicijnen. De kruidenformule is gemakkelijk te nemen en heeft geen bijwerkingen. Ik voel me veel beter en raad dit product aan aan iedereen die een natuurlijke benadering van hun gezondheid wil.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, of personen met leverproblemen.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules. Sommige mannen ervaren verbetering in hun urinewegen en een normale prostaatfunctie. Andere mannen merken dat hun mannelijke potentie ondersteund wordt en dat ze meer energie hebben. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van persoon tot persoon kunnen verschillen en dat het effect van het supplement afhankelijk kan zijn van verschillende factoren, zoals leeftijd, levensstijl en gezondheid.

Waarom deze Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor de man en onder andere bijdraagt aan een normale prostaat, prostaatfunctie en mannelijke potentie, dan is deze aanbieding van Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules wellicht interessant voor jou. Bovendien bevat deze uitgebreide One a day formule ook de mineralen Zink en Seleen die bijdragen aan de vruchtbaarheid van de man en de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Op dit moment kun je ook nog profiteren van de aanbieding, dus dat kan een extra reden zijn om deze capsules te kopen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules?

Deze capsules hebben verschillende voordelen. Zo ondersteunt Rood Stinkhout schors een normale prostaat en prostaatfunctie, draagt Rhodiola Rosea bij aan de mannelijke potentie en helpen Zink en Seleen bij de vruchtbaarheid van de man en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Daarnaast is dit voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor mannen en bevat het een uitgebreide One a day formule, waardoor je alles in één capsule hebt.

Heeft Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules bijwerkingen?

Zoals bij elk voedingssupplement kunnen er bijwerkingen optreden, hoewel dit niet vaak voorkomt bij deze capsules. In zeldzame gevallen kunnen er allergische reacties optreden. Het is daarom altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.