Lucovitaal Pure caffeine

9.99

Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg is een voedingssupplement dat een hoge dosering van 400 mg goed opneembare cafeïne anhydrous bevat. De tabletten zijn voorzien van ‘time released’ technologie, waardoor de cafeïne geleidelijk wordt afgegeven aan het lichaam voor een langdurig effect. Cafeïne heeft verschillende voordelen voor het lichaam en kan bijdragen aan fysieke duurprestaties, zoals bij sporten, studeren en werkzaamheden waarbij alertheid en concentratie vereist zijn. Bovendien kan cafeïne helpen om geconcentreerd te blijven, de scherpte te behouden en het reactievermogen te ondersteunen.

Het gebruik van Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg kan verschillende voordelen hebben. Cafeïne kan niet alleen helpen om fysieke prestaties te verbeteren, maar ook om mentale alertheid en concentratie te ondersteunen. Dit kan vooral handig zijn bij taken die veel aandacht en energie vereisen, zoals het geven van presentaties of het uitvoeren van complexe werkzaamheden. Dankzij de ‘time released’ technologie wordt de cafeïne geleidelijk afgegeven aan het lichaam, waardoor het effect langer aanhoudt en er minder kans is op een plotse energiepiek en daarna dip. Het gebruik van Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg is daarom een handige en effectieve manier om het lichaam een boost te geven en de prestaties te verbeteren.

Lees meer <
  • Time released technologie; wordt geleidelijk afgegeven

  • 400 mg pure Cafeïne tabletjes

  • Gemakkelijk slikbare tabletjes

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in supplementen

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

Caffeine Anhydrous 400 mg

Ingrediënten
Vulmiddelen (Microkristallijne Cellulose, Calciumcarbonaat, Hydroxypropylmethylcellulose), Cafeïne (Caffeine Anhydrous), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Coating (Ethylcellulose).

Gebruik

1 x daags 2 tabletten met water innemen. De tabletten zijn voorzien van een breekstrip, zodat er indien gewenst lager kan worden gedoseerd. De maximale veilige hoeveelheid Cafeïne voor volwassenen is 400 mg per dag. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Johanna

    Ik ben echt een koffieliefhebber, maar soms heb ik gewoon een extra boost nodig om door mijn dag heen te komen. En daarom heb ik de Lucovitaal Pure cafeïne tabletjes geprobeerd. Het product is zeker niet teleurstellend! De tabletjes zijn gemakkelijk in te slikken en hebben mij een gladde en geleidelijke energieboost gegeven zonder de gebruikelijke bijwerkingen van hartkloppingen of trillingen. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan elk druk persoon die extra energie nodig heeft om de dag door te komen.

  2. Nick

    Als sportliefhebber ben ik altijd op zoek naar producten die mijn prestaties kunnen verbeteren. Daarom besloot ik de Lucovitaal Pure cafeïne tabletjes te proberen en wat kan ik zeggen? Ik ben echt onder de indruk! De cafeïne in de tabletjes heeft mijn energie en focus verhoogd tijdens mijn trainingen en wedstrijden, en ik heb ook het gevoel dat ik minder snel vermoeid raak. Bovendien heb ik geen last gehad van bijwerkingen zoals hoofdpijn of een opgeblazen gevoel. Dit product heeft mij zeker geholpen om mijn sportieve doelen te bereiken en ik zou het aanbevelen aan iedereen die zijn of haar sportprestaties wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bevat een hoog gehalte Cafeïne: maximale dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie. Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg uw arts alvorens gebruik bij medicijngebruik. Kan problemen met slaap veroorzaken wanneer de tabletten laat op de dag worden ingenomen.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg?

Er zijn verschillende ervaringen met Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg. Sommige mensen ervaren een duidelijke verbetering in hun concentratievermogen en alertheid na het gebruik van dit voedingssupplement. Anderen merken juist weinig tot geen verschil. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en altijd de bijsluiter te lezen voordat je begint met het gebruik van dit product.

Waarom deze Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg aanbieding kopen?

Deze Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg aanbieding is een voordelige manier om kennis te maken met dit voedingssupplement. Cafeïne kan helpen bij het verbeteren van je fysieke en mentale prestaties en de unieke ‘time released’ technologie zorgt voor een langdurig effect. Door te profiteren van deze aanbieding bespaar je geld en kun je ervaren of dit product bij jou past.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg?

Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg kan verschillende voordelen bieden. Zo kan het helpen om alert te blijven, ondersteunt het de mentale alertheid en draagt het bij tot scherpte. Ook ondersteunt het het reactievermogen en kan het bijdragen aan fysieke duurprestaties, bijvoorbeeld bij sport. Dankzij de unieke ‘time released’ technologie heb je bovendien langer profijt van de werking van dit voedingssupplement.

Heeft Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg bijwerkingen?

Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg kan bijwerkingen hebben, zoals rusteloosheid, slapeloosheid, hartkloppingen en trillende handen. Daarom is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en altijd de bijsluiter te lezen voordat je begint met het gebruik van dit product. Als je twijfelt of Lucovitaal Pure Cafeïne 400 mg geschikt is voor jou, raadpleeg dan een arts of apotheker.