Lucovitaal Vochtbalans

17.99

Lucovitaal Vochtbalans Tabletten bestaat uit een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die een positieve invloed hebben op de vochthuishouding in het lichaam. De tabletten bevatten extracten van planten zoals Koemis Koetjing (Kattensnor), Guldenroede (Wonderkruid) en Peterselie die elk hun eigen voordelen bieden. Kattensnor is bijvoorbeeld een bekend diureticum en kan helpen bij het verlagen van een te hoge bloeddruk. Guldenroede staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het voorkomen van urineweginfecties. Peterselie bevat veel antioxidanten en kan helpen bij het reinigen van het lichaam.

Deze combinatie van ingrediënten draagt bij aan een goede vochthuishouding, ondersteunt de nierfunctie en zorgt voor een gezond milieu in de blaas. Het is een natuurlijke manier om het lichaam te ondersteunen en kan helpen bij verschillende klachten zoals vochtretentie en urineweginfecties. Het gebruik van deze tabletten kan daarom leiden tot een betere algehele gezondheid en meer comfort in het dagelijks leven. Bovendien zijn de tabletten gemakkelijk in te nemen en geschikt voor dagelijks gebruik.

Lees meer <
  • Bestaat uit 5 plantenextracten

  • Voor een goede vochtbalans

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in supplementen

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van twee tabletten

ADH*
Koemis Koetjing (Orthosiphon Extractum Aquosum) 400 mg
Guldenroede (Solidaginis Herba Pulvis) 200 mg
Peterselie (Petroselini Folia Pulvis) 70 mg
Heermoes (Equiseti Extr. Aqous) 40 mg
Bonenschillen (Phaseoli Fructus Seminibus Pulvis) 40 mg
Kalium (als Kalium-D-gluconaat) 8,36 mg 1,7%
Magnesium (als Magnesiumcitraat) 6,4 mg 0,4%

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingediënten
Koemis Koetjing, Guldenroede, vulmiddel (Microkristallijne Cellulose), Magnesiumcitraat, Peterselie, Kaliumgluconaat, Heermoes, Bonenschillen, antiklontermiddelen (Colloïdaal Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat).

Gebruik

Startdosering: driemaal daags twee tabletjes met water innemen tot gewenst resultaat is bereikt. Onderhoudsdosering: twee- tot driemaal daags één tabletje met water innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden

Lucovitaal reviews

  1. Mike

    Ik heb de Lucovitaal Vochtbalans tabletten al een tijdje gebruikt en ik moet zeggen dat ik echt verschil merk in mijn vochthuishouding. Ik had vaak last van vocht vasthouden en opgezwollen enkels, maar sinds ik deze tabletten neem is dat een stuk minder geworden. De combinatie van Koemis Koetjing en Guldenroede is echt effectief gebleken voor mijn nieren. Een aanrader voor iedereen die ook last heeft van vochtproblemen!

  2. Bart

    Ik was eerst een beetje sceptisch over het gebruik van vochtbalans tabletten, maar toen ik de Lucovitaal Vochtbalans eenmaal had geprobeerd was ik helemaal om. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben een natuurlijke samenstelling. Na een paar weken merkte ik dat mijn lichaam beter vocht afvoerde en dat ik minder last had van vocht vasthouden en opgezwollen enkels. Ik vind dit echt een top product en zal het zeker blijven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Vochtbalans Tabletten?

Veel mensen zijn positief over Lucovitaal Vochtbalans Tabletten. Gebruikers ervaren dat de tabletten bijdragen aan een goede vochthuishouding en ondersteuning bieden aan de nierfunctie en blaasmilieu. Sommige gebruikers merken al na enkele dagen verbetering en ervaren minder vocht vasthouden. Lees ook de reviews op de website van de verkoper om een indruk te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers.

Waarom deze Lucovitaal Vochtbalans Tabletten aanbieding kopen?

Als je geïnteresseerd bent in de Lucovitaal Vochtbalans Tabletten, is het verstandig om de aanbiedingen in de gaten te houden. Door de tabletten in de aanbieding te kopen, bespaar je namelijk geld en kun je langer gebruik maken van dit product. Een goede vochthuishouding is belangrijk voor het behoud van een gezond lichaam, en met deze aanbieding hoef je hier niet te veel voor te betalen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Vochtbalans Tabletten?

Lucovitaal Vochtbalans Tabletten hebben verschillende voordelen. De tabletten zijn samengesteld uit diverse plantenextracten, mineralen, sporenelementen en kruiden. Deze samenstelling draagt bij aan een goede vochthuishouding en ondersteunt de nierfunctie en blaasmilieu. Daarnaast kunnen de tabletten helpen bij het verminderen van vocht vasthouden. Met Lucovitaal Vochtbalans Tabletten kun je dus bijdragen aan een gezond lichaam.

Heeft Lucovitaal Vochtbalans Tabletten bijwerkingen?

Lucovitaal Vochtbalans Tabletten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten samengesteld en hebben daarom over het algemeen geen bijwerkingen. Echter kan het altijd voorkomen dat je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Het is daarom belangrijk om altijd de bijsluiter te lezen voordat je de tabletten gaat gebruiken. Als je last krijgt van bijwerkingen, is het verstandig om te stoppen met het gebruik en contact op te nemen met een arts.