Vitakruid Borage Olie 60 softgels

 • 60 Softgels
 • 60 Softgels

44.90

€0.75 per Softgels

Vitakruid Borage Olie is een voedingssupplement dat rijk is aan borage olie, een plantaardige olie die het hoogste percentage GLA bevat van alle soorten plantaardige oliën. Deze olie is koudgeperst om de hoogste kwaliteit te garanderen en de natuurlijke nutriënten zoveel mogelijk te behouden. GLA is een vetzuur dat het lichaam zelf kan aanmaken uit linolzuur, maar in sommige situaties kan extra inname van GLA geadviseerd worden. Vitakruid Borage Olie bevat 300 mg GLA per softgel en is op natuurlijke wijze gewonnen uit plantaardige bron.

Het supplement is niet alleen goed voor een goede vochtbalans, maar ook voor de urinewegen. Hoewel deze gezondheidsclaims in afwachting zijn van Europese toelating, zijn ze veelbelovend. Daarnaast is de keuze voor plantaardige bronnen in dit supplement een duurzame optie voor wie bewust omgaat met het milieu. Kortom, Vitakruid Borage Olie biedt een natuurlijke en hoogwaardige bron van GLA, dat kan bijdragen aan een gezond lichaam en een duurzame levensstijl.

Lees meer <
 • Hydrateert de huid

 • Helpt bij een goede vochtbalans**

 • Goed voor de urinewegen**

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per softgel

RI*
Borage olie 1500 mg
GLA (Omega-6) 300 mg

* referentie inname

Ingrediënten
Borage Olie, D-Alpha Tocopheryl Acetaat, rundergelatine (capsule), glycerol, gezuiverd water.

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitakruid reviews

 1. Chiara

  naast dat ik veel skincare producten gebruik, slik ik dit ook bij ter ondersteuning van mijn huid van binnenuit. Ben er erg tevreden over want ik zie zichtbaar resultaat.

 2. Tessa

  Ik ben echt heel blij met de Vitakruid Borage Olie! Ik had al langere tijd last van een droge huid en het leek niets te helpen. Nu ik deze olie slik, merk ik echt het verschil. Mijn huid voelt veel zachter en gehydrateerd aan en ik merk ook dat mijn huid een gezonde glans heeft. Ik vind het super fijn dat ik dit nu van binnenuit kan aanpakken en ik ben zeker van plan om deze olie te blijven slikken!

 3. Sanne

  Als fervent beauty-liefhebber ben ik altijd op zoek naar producten die mijn huid nog mooier maken. De Vitakruid Borage Olie is echt een game changer voor mij. Mijn huid ziet er veel gezonder en stralender uit en ik merk ook dat mijn fijne lijntjes minder zichtbaar zijn geworden. Het is een heel fijn idee dat ik op deze manier niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van mijn huid verzorg en verbeter!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur (15-25⁰C) bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Borage Olie?

Er zijn veel verschillende ervaringen met Vitakruid Borage Olie. Sommige mensen vinden dat het hen helpt bij het behouden van een goede vochtbalans en het ondersteunen van gezonde urinewegen. Anderen merken misschien niet zoveel verschil, omdat de effecten van voedingssupplementen per persoon kunnen verschillen. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en regelmatig met een arts te overleggen als u vragen heeft over het gebruik van dit product.

Waarom deze Vitakruid Borage Olie aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een supplement met een hoog percentage gamma-linoleenzuur, dan is de Vitakruid Borage Olie aanbieding wellicht interessant voor u. Door de koudgeperste productiemethode wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd en blijven de natuurlijke nutriënten behouden. Daarnaast kan dit supplement helpen bij het behouden van een goede vochtbalans en het ondersteunen van gezonde urinewegen. Profiteer van deze aanbieding en voeg dit supplement toe aan uw dagelijkse routine.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Borage Olie?

Vitakruid Borage Olie bevat een hoog percentage gamma-linoleenzuur, wat kan helpen bij het behouden van een goede vochtbalans en het ondersteunen van gezonde urinewegen. Dit supplement is op natuurlijke wijze gewonnen uit plantaardige bron en koudgeperst voor de beste kwaliteit. Door het toevoegen van Vitakruid Borage Olie aan uw dieet, kunt u mogelijk profiteren van deze voordelen.

Heeft Vitakruid Borage Olie bijwerkingen?

In het algemeen wordt Vitakruid Borage Olie goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en regelmatig met een arts te overleggen als u vragen heeft over het gebruik van voedingssupplementen. In sommige gevallen kan het gebruik van voedingssupplementen leiden tot bijwerkingen of interacties met andere medicijnen of supplementen die u gebruikt.