Vitakruid Borage Olie 60 softgels

44.90

Borage olie hydrateert de huid, Borage olie kent vele werkingen, maar de bekendste is wel de functie voor de huid. Daarnaast maakt het de huid van binnenuit mooier en laat het de huid er stralender uitzien.

  • Hydrateert de huid
  • Helpt bij een goede vochtbalans**
  • Goed voor de urinewegen**

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Borage Olie, D-Alpha Tocopheryl Acetaat, rundergelatine (capsule), glycerol, gezuiverd water

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Borage Olie 60 softgels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

De zaden van de borage plant zijn erg rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA), een omega 6 vetzuur. Zo helpt borage olie bij het onderhouden van een goede vochtbalans en is het de olie goed voor de urinewegen. Is borage olie gezond? Daarnaast zorgt de koude persing van de zaden ervoor dat er risicovolle stoffen meer inzitten. Zoworden ook alle natuurlijke nutriënten behouden. Voor het aanschaffen van het beste borage olie-supplement moet je ook letten op een hoge dagdosering van rond de 1500 ml olie per capsule. Hoeveel borage olie per dag? Uit de zaden van de boragebloem en de teunisbloem wordt olie geperst en gebruikt in GLA-supplementen in capsulevorm. Borage-olie bevat meer GLA dan teunisbloemolie. Dit verschil zie je terug in de hoeveelheid mg GLA per capsule die bij borage-olie hoger is. Wat is het verschil tussen borage olie en teunisbloemolie? GLA ondersteunt de gezondheid van huid, bloedvaten, gewrichten en botten, bevordert een normale en regelmatige vrouwelijke cyclus, is goed voor zenuwweefsel, bevordert een normale celdeling en is gunstig voor de geestelijke balans. Wat doet Borageolie voor het lichaam? Naast hormonale ondersteuning biedt borage verbetering bij haaruitval. Onderzoek naar de verbetering van groei- en haarlengte heeft namelijk uitgewezen dat een combinatie van kruiden met rijke GLA-voorraden de bloedtoevoer naar de hoofdhuid bevordert. Levert borage een bijdrage aan de vermindering van haaruitval?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X