Vitakruid Borage Olie 60 softgels

  • 60 Softgels
  • 60 Softgels

44.90

€0.75 per Softgels

Borage olie hydrateert de huid, Borage olie kent vele werkingen, maar de bekendste is wel de functie voor de huid. Daarnaast maakt het de huid van binnenuit mooier en laat het de huid er stralender uitzien.

Lees meer <
  • Hydrateert de huid
  • Helpt bij een goede vochtbalans**
  • Goed voor de urinewegen**

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Borage Olie, D-Alpha Tocopheryl Acetaat, rundergelatine (capsule), glycerol, gezuiverd water

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Reviews

  1. Chiara

    naast dat ik veel skincare producten gebruik, slik ik dit ook bij ter ondersteuning van mijn huid van binnenuit. Ben er erg tevreden over want ik zie zichtbaar resultaat.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

De zaden van de borage plant zijn erg rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA), een omega 6 vetzuur. Zo helpt borage olie bij het onderhouden van een goede vochtbalans en is het de olie goed voor de urinewegen. Is borage olie gezond? Daarnaast zorgt de koude persing van de zaden ervoor dat er risicovolle stoffen meer inzitten. Zoworden ook alle natuurlijke nutriënten behouden. Voor het aanschaffen van het beste borage olie-supplement moet je ook letten op een hoge dagdosering van rond de 1500 ml olie per capsule. Hoeveel borage olie per dag? Uit de zaden van de boragebloem en de teunisbloem wordt olie geperst en gebruikt in GLA-supplementen in capsulevorm. Borage-olie bevat meer GLA dan teunisbloemolie. Dit verschil zie je terug in de hoeveelheid mg GLA per capsule die bij borage-olie hoger is. Wat is het verschil tussen borage olie en teunisbloemolie? GLA ondersteunt de gezondheid van huid, bloedvaten, gewrichten en botten, bevordert een normale en regelmatige vrouwelijke cyclus, is goed voor zenuwweefsel, bevordert een normale celdeling en is gunstig voor de geestelijke balans. Wat doet Borageolie voor het lichaam? Naast hormonale ondersteuning biedt borage verbetering bij haaruitval. Onderzoek naar de verbetering van groei- en haarlengte heeft namelijk uitgewezen dat een combinatie van kruiden met rijke GLA-voorraden de bloedtoevoer naar de hoofdhuid bevordert. Levert borage een bijdrage aan de vermindering van haaruitval?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk