Vitakruid Geheugenformule 60 capsules

72.89

Onze geheugenformule is goed voor de gemoedstoestand en het functioneren van de hersenen.* Een bijkomend voordeel is dat dit product bijdraagt aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen. Daarnaast is de geheugenformule goed voor het concentratievermogen.*

  • Goed voor concentratievermogen en geheugen*
  • Helpt cellen in het brein te beschermen tegen oxidatieve schade**
  • Beste stoffen wereldwijd: Sharp PS 60p-IP®,Tetra SOD® en Cognizin®

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Citicoline (Cognizin®), Bacopa Monnieri extract (Bacopin®), Vegetarische HPMC capsule, Fosfatidylserine (Sharp-PS®), Druivenpitextract (30% OPC), L-Theanine, Superoxidedismutase (Tetra SOD®), Vitamine B12 (Methylcobalamine). Fosfatidylserine (Sharp PS) is afkomstig van soja.

Gebruik

Neem 1 tot 2 maal daags 1 capsule tijdens een maaltijd met een glas water. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Maximale dosis Citicoline 500 mg per dag en 250 mg per dosis.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Geheugenformule 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X