Vitakruid Mineralen Complex

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

26.90

€0.30 per Capsules

Vitakruid Mineralen Complex is een voedingssupplement dat essentiële mineralen bevat die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Mineralen, zoals magnesium, jodium, kalium en koper, zijn belangrijk voor het functioneren van veel lichaamsprocessen en worden vaak onvoldoende ingenomen via voeding. Het supplement heeft mineralen met een hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat ze goed door het lichaam kunnen worden opgenomen. Het bevat ook betaïne HCL en chloride, wat de opname van de mineralen nog verder verbetert. Dit supplement bevat twaalf verschillende soorten mineralen, waaronder magnesium, mangaan en zink, die bijdragen aan het behoud van gezonde botten.

Het Vitakruid Mineralen Complex heeft een aantal goedgekeurde gezondheidsclaims. Zo draagt chroom bij aan het behoud van normale bloedsuikergehalten en een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Jodium is goed voor het geheugen, de concentratie, het energiemetabolisme, de schildklier, het zenuwstelsel en de huid. Kalium is goed voor de bloeddruk, het zenuwstelsel en de spieren, terwijl chloride nodig is voor de productie van zoutzuur in de maag. Zink is goed voor het skelet, het celdelingsproces, het gezichtsvermogen, de concentratie, de haren, nagels en de vruchtbaarheid van de man. Het supplement is ook rijk aan antioxidanten, zoals zink, koper en mangaan, die het immuunsysteem ondersteunen. Daarnaast heeft magnesium een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid en draagt het bij aan de gemoedstoestand, het celdelingsproces, het geheugen, de leerprestatie en het concentratievermogen. Magnesium is ook goed voor de spieren en het zenuwstelsel en speelt een rol bij het behoud van gezonde botten. Molybdeen draagt bij aan een normaal zwavelaminozuurmetabolisme, terwijl selenium goed is voor haar, nagels, schildklier en spermakwaliteit. Mangaan en magnesium zijn goed voor het skelet, de botaanmaak en het kraakbeen en mangaan is belangrijk voor het energiemetabolisme.

Lees meer <
 • Maar liefst twaalf verschillende soorten mineralen

 • Alleen de best opneembare vormen

 • Bevat Betaïne HCL voor optimale opname mineralen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per standaard dagdosering van 1 capsule

RI*
Betaïne HCL 25 mg
Boron (natriumboraat) 0.5 mg
Chroom (picolinaat) 25 mcg 62%
Jodium (kaliumjodide) 75 mcg 50%
Kalium (chloride) 17.5 mg 1%
Chloride 15.8 mg 2%
Koper (bisglycinaat) 25 mcg 2.5%
Magnesium (bisglycinaat en citraat) 50 mg 14%
Mangaan (citraat) 2.5 mg 126%
Molybdeen (natriummolybdaatdihydraat) 30 mcg 60%
Selenium (methionine) 25 mcg 46%
Silicium (bamboe) 10 mg
Zink (methionine) 5 mg 50%

*Referentie-inname

Ingrediënten
Mineralen, betaïne HCL, hydroxypropyl methylcellulose (capsule), siliciumdioxine (hulpstof), microkristallijne cellulose (vulstof).

Allergenen informatie
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Neem 1 capsule ’s avonds bij de maaltijd in. Tenzij anders wordt geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Daniek

  Al mijn minderalen in één! Slik dit elke morgen en ben er dan ook over te spreken.

 2. Laura

  Ik ben heel blij met de Vitakruid Mineralen Complex. Als iemand die veel beweegt en aan sport doet, weet ik hoe belangrijk het is om mijn mineralen op peil te houden. Met dit supplement is het zo gemakkelijk om ervoor te zorgen dat ik alle aanbevolen mineralen binnenkrijg. Ik merk echt dat mijn energieniveau en algehele welzijn zijn verbeterd sinds ik met dit supplement ben gestart. Ik vind het ook geweldig dat de vormen van de mineralen die in dit supplement worden gebruikt, goed worden opgenomen door het lichaam. Ik kan het zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren.

 3. Anne

  De Vitakruid Mineralen Complex is een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren en voel me goed, ongeacht wat de dag brengt. Met dit supplement weet ik dat ik op de juiste manier voor mijn lichaam zorg. Het is zo gemakkelijk in te nemen en ik heb geen bijwerkingen ervaren. Ik merk dat mijn haar en nagels gezonder zijn dan ooit tevoren sinds ik met dit supplement ben begonnen en ik heb gemerkt dat ik minder last heb van vermoeidheid en een betere focus heb. Ik kan dit product niet genoeg aanbevelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen bewaren. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C). Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Mineralen Complex?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid Mineralen Complex. Veel mensen ervaren dat het supplement bijdraagt aan een goede gezondheid en helpt bij het behoud van normale botten, spieren en het zenuwstelsel. Ook wordt de hoge biologische beschikbaarheid van de mineralen en de toegevoegde betaïne HCL en chloride gewaardeerd, omdat dit zorgt voor een optimale opname van de mineralen. Het supplement bevat bovendien alleen de meest biologisch beschikbare vormen van mineralen, wat ook als positief wordt ervaren.

Waarom zou ik deze aanbieding voor Vitakruid Mineralen Complex kopen?

Er zijn twee redenen om deze aanbieding voor Vitakruid Mineralen Complex te kopen. Ten eerste bevat dit supplement maar liefst twaalf verschillende soorten mineralen, waaronder magnesium, jodium, kalium en koper. Deze mineralen zijn van belang voor een goede gezondheid en kunnen soms wenselijk zijn om aan te vullen met een goed voedingssupplement. Ten tweede is dit Mineralen Complex van Vitakruid samengesteld op basis van mineraleninteracties en bevat het alleen de meest biologisch beschikbare vormen van mineralen. Bovendien zorgt de toegevoegde betaïne HCL en chloride voor een optimale opname van de mineralen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Mineralen Complex?

Vitakruid Mineralen Complex heeft veel voordelen. Het bevat twaalf verschillende soorten mineralen, waaronder magnesium, jodium, kalium en koper, die bijdragen aan een goede gezondheid en het behoud van normale botten, spieren en het zenuwstelsel. Het supplement bevat alleen de meest biologisch beschikbare vormen van mineralen en is samengesteld op basis van mineraleninteracties. Bovendien zorgt de toegevoegde betaïne HCL en chloride voor een optimale opname van de mineralen. Het supplement heeft ook verschillende goedgekeurde gezondheidsclaims, zoals dat chroom bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en dat magnesium goed is voor de gemoedstoestand, het geheugen en de leerprestatie.

Heeft Vitakruid Mineralen Complex bijwerkingen?

Vitakruid Mineralen Complex is een voedingssupplement en heeft over het algemeen geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bij het gebruik van andere medicijnen of voedingssupplementen, is het altijd verstandig om eerst een arts te raadplegen voordat je dit supplement gaat gebruiken.