Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

27.50

Op voorraad
€0.46 per Capsules

Vitakruid Rhodiola Extract 500mg is een kruidensupplement dat bekend staat om zijn adaptogene functie. Het helpt het lichaam om zich aan te passen aan stressvolle omstandigheden en heeft een positief effect op zowel fysieke als mentale vermoeidheid. Rhodiola heeft een regulerende werking op hormonale reacties en verbetert de werking van neurotransmitters in de hersenen en het zenuwstelsel. Het supplement bevat een hoog gestandaardiseerd extract van 3% rosavin en 1% salidroside, wat de werkzaamheid van het supplement ten goede komt.

Het supplement heeft vele voordelen voor de gezondheid. Zo is Rhodiola goed voor de bloedcirculatie en het hart en heeft het een gunstige invloed op de slaapfunctie en het uithoudingsvermogen. Rhodiola werkt als een antioxidant en ondersteunt een normale darmfunctie. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van een normale mentale prestatie en geheugen, en zorgt het voor een normale weerstand tegen stress en het goed functioneren van het zenuwstelsel. Ten slotte helpt Rhodiola de normale functie van de bloedsomloop te behouden en voorziet het cellen van zuurstof en voedingsstoffen.

Lees meer <
 • Hoogwaardig extract met 3% rosavin en 1% salidroside

 • Gunstig bij slaapproblemen en verbetert de gemoedstoestand**

 • Helpt bij het aanpassen aan emotionele stress**

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in rhodiola

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multi Woman

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules

Orthovitaal Ortho Multi Vrouw

Orthovitaal Ortho Multi Vrouw

Vitals Rode gist rijst

Vitals Rhodiola LF

Ingrediënten

Samenstelling per dosering van 1 capsule

Rhodiola extract 500 mg
Gestandaardiseerd op 3% Rosavin en 1% Salidroside

 

Ingrediënten

Rhodiola extract gestandaardiseerd op 3% Rosavin en 1% Salidroside, HPMC (capsule), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), silicium dioxide (anti-klontermiddel).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Neem 1 tot 3 maal daags 1 capsule met een glas water. Tenzij anders geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Isa

  Gemakkelijk in te nemen en een mooie samenstelling van ingrediënten. Al met al een fijn product waar ik lang naar op zoek ben geweest!

 2. Martijn

  Als student ervaar ik veel stress en spanning tijdens het studeren voor examens. Ik besloot om het Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg supplement te proberen en ik ben erg blij met de resultaten! De capsule is makkelijk in te nemen en ik merk dat ik me minder angstig en vermoeid voel gedurende de dag. Het effect op mijn slaap is ook opmerkelijk. Ik slaap sneller in en word ‘s ochtends meer uitgerust wakker. Het is verbazingwekkend om te zien hoe een natuurlijk supplement zulke positieve effecten kan hebben op mijn lichaam en geest. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke oplossing voor stressvermindering en een betere slaap.

 3. Rick

  Ik ben zeer tevreden met het Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg supplement. Na een moeilijke tijd met stress en vermoeidheid nam ik deze capsules dagelijks gedurende 2 weken. De resultaten waren verbluffend. Mijn stressniveaus zijn duidelijk gedaald en mijn prestaties op het werk zijn verbeterd. Ik voel me meer alert en gefocust, en ik ben in staat om meer taken af te ronden in minder tijd. Naast deze voordelen heb ik ook gemerkt dat mijn slaap van betere kwaliteit is geworden. Ik raad dit product aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk alternatief voor stressbeheersing en een betere slaap. Ik ben dankbaar dat ik deze capsules ontdekt heb en zal zeker opnieuw bestellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is rhodiola goed voor?

Rhodiola, ook bekend als rozenwortel, is een kruid dat groeit in koude, bergachtige gebieden en wordt gebruikt als traditioneel medicijn in veel delen van de wereld. Het wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege de vele potentiële gezondheidsvoordelen waaronder het mogelijke vermogen om stress te verminderen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Rhodiola Extract 500mg?

Er zijn veel verschillende ervaringen met Vitakruid Rhodiola Extract 500mg. Sommige mensen melden dat het hen helpt om zich minder gestrest te voelen, terwijl anderen aangeven dat het hun energieniveau verhoogt. Het is belangrijk om te onthouden dat supplementen voor iedereen anders kunnen werken, dus het kan handig zijn om het zelf uit te proberen en te kijken hoe het voor jou werkt.

Waarom deze Vitakruid Rhodiola Extract 500mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan helpen bij stressvolle situaties en vermoeidheid, dan kan de Vitakruid Rhodiola Extract 500mg aanbieding een goede keuze zijn. Door het adaptogene effect van rhodiola kan het je lichaam helpen om zich aan te passen aan stressvolle omstandigheden en je energieniveau en mentale prestaties ondersteunen. Bovendien is deze aanbieding een goede kans om het product uit te proberen en te zien of het voor jou werkt.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Rhodiola Extract 500mg?

Vitakruid Rhodiola Extract 500mg heeft veel voordelen voor het lichaam. Zo kan het helpen bij vermoeidheid en stressvolle situaties, heeft het een positieve invloed op het geheugen en de mentale prestaties, en draagt het bij aan de normale werking van de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Bovendien is het een antioxidant en heeft het een gunstige invloed op de darmfunctie en slaapfunctie.

Heeft Vitakruid Rhodiola Extract 500mg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Vitakruid Rhodiola Extract 500mg. Echter, net als bij elk supplement of medicijn, kunnen er bijwerkingen optreden als gevolg van individuele gevoeligheid of interacties met andere medicijnen. Het is daarom altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel een arts te raadplegen.