Vitakruid Ribes Nigrum Tinctuur

Productbeschrijving
Krachtige antioxidant door de vele hoogwaardige nutriënten**
Volgens diverse onderzoeken staat de zwarte bes, in de volksmond ook bekend als cassisbes of zwarte aalbes, op nummer één als het gaat om antioxidatieve eigenschappen**. We kunnen haar samenstelling ronduit uniek noemen. De bes bevat namelijk een hoog gehalte aan biochemische bestanddelen, waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen en de meervoudig onverzadigde vetzuren gamma-linoleenzuur (GLA) en alfa-linoleenzuur (ALA). Daarnaast beschikt ze over een hoog gehalte aan anthocyanidinen (ANC) en proanthocyanidinen (PAC). De zwarte bes beschikt, in vergelijking met blauwe bessen en bramen, over hogere hoeveelheden van deze stoffen. Daarom is het paradepaardje onder de bessen een buitengewoon waardevolle aanvulling voor zowel de algemene als specifieke toepassing.

Ondersteunt een gezond bewegingsapparaat**
We gebruiken ons lichaam de hele dag. Het is dan ook van fundamenteel belang om ons bewegingsapparaat optimaal te beschermen. Onze Ribes Nigrum Tinctuur voorziet in deze behoefte. De primaire werkzaamheid van de zwarte bes heeft dan ook betrekking op de normale werking van spieren en het soepel houden van gewrichten**.

Fungeert als veelzijdig nutriënt in het lichaam**
Op zich zijn dit al prachtige eigenschappen, maar de zwarte bes beschikt nog over tal van andere gezondheidsbevorderende kwaliteiten. De bessen bevatten van nature een breed spectrum aan fytonutriënten, sporenelementen en meervoudig onverzadigde vetzuren. Zo draagt de Ribes Nigrum bij aan een goede nierfunctie, die van belang is voor een vochthuishouding in het lichaam**. Ook stimuleert zwarte bes ons immuunsysteem**. Daarnaast zijn zwarte bessen goed voor de bloedcirculatie en bij zware en vermoeide benen**. Bovendien draagt de bes bij aan de normale weerstand tegen stress**. Kortom, een universeel nutriënt met een veelomvattend gebruik.

Superieur plantaardig extract van de zwarte bes vrucht
Een groot deel van de verkrijgbare Ribes Nigrum supplementen bevat alleen zwarte bes blad extract. Het gebruik van extract uit de vrucht van de zwarte bessenstruik heeft echter een significant groter effect dan extract uit de bladeren, omdat zich hier het hoogste gehalte aan actieve bestanddelen bevindt. Ribes Nigrum Tinctuur bezit daarom uitsluitend natuurzuiver extract uit de vrucht van de zwarte bessenstruik. Hiermee waarborgen we een geconcentreerde combinatie van het complete gamma aan actieve bestanddelen uit de zwarte bes in één handzaam flesje. Bovendien garandeert de koude persing in dit extractieproces een optimaal behoud van de actieve bestanddelen.

Tinctuurvorm zorgt voor een efficiënte opname
Wij bieden Ribes Nigrum aan in tinctuurvorm. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van suppletie in capsule- of tabletvorm. Opname in tinctuurvorm zorgt allereerst voor een snelle en verbeterde absorptie van de werkzame stoffen via het mondslijmvlies. Daarnaast zijn sommige plantensoorten lastig te verteren, maar door de bestanddelen in alcohol te weken wordt de algehele formule beter beschikbaar voor het lichaam. Tijdens dit proces ontstaan er kleine deeltjes die uitermate snel in de bloedbaan worden opgenomen. Dit resulteert in een razendsnelle en uiterst effectieve opname!

Lees meer <
 • Zwarte bes krachtig antioxidant **

 • Ondersteunt het immuunsysteem**

 • Werkt verzachtend voor de keel en luchtwegen**

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering:

Ribes Nigrum extract (extractie volgens HAB)
Geconcentreerde alcoholische extractie (verhouding één op tien)

Ingrediënten

Water, alcohol, zwarte bes (Ribes nigrum fructus).

Gebruik

3 x 30 druppels, tenzij anders is geadviseerd. Een half uur voor de maaltijd met een glas water innemen. Na gebruik de flacon goed afsluiten. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Vitakruid reviews

 1. Demi

  Vitakruid Ribes Nigrum Tinctuur is een fantastische aanvulling voor een gezond bewegingsapparaat en het immuunsysteem, met een veelzijdig gebruik van fytonutriënten en meervoudig onverzadigde vetzuren.

 2. Sanne

  Ik heb Vitakruid Ribes Nigrum Tinctuur al een tijdje in gebruik om mij te helpen bij het onderhouden van mijn gewrichten en ik heb gemerkt dat het me echt heeft geholpen! Ik neem het elke dag in, en ik merk dat ik minder pijn en stijfheid in mijn gewrichten heb. Het is ook heel gemakkelijk in te nemen en heeft geen rare nasmaak.

 3. Rick

  Ik ben normaal gesproken niet iemand die snel iets koopt om te helpen bij gewrichtspijn, maar ik ben blij dat ik Vitakruid Ribes Nigrum Tinctuur heb geprobeerd! Het is een fantastisch product dat echt werkt. Na het nemen van het product, merkte ik al snel resultaten en na een paar weken was mijn pijn aanzienlijk verminderd. Ik raad dit product zeker aan voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar gewrichten. Het is makkelijk te gebruiken en je zult snel resultaat zien!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige