Vitakruid SAMe Complex 200 mg

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

59.90

€1.00 per Tabletten

Vitakruid Resveratrol 200mg is een hooggedoseerde antioxidant die ondersteuning biedt aan het hart en de bloedvaten. Het bevat een puur en vervuilingsvrij trans-resveratrol extract van minimaal 98%, dat ontwikkeld is met behulp van de biothechnoloigie Evolva. Dit innovatieve productieproces resulteert in een stabiel en veilig product zonder zware metalen en chemische vervuilers. Bovendien is de Resveratrol van Vitakruid verrijkt met zwarte peperextract, BioPerine®, dat de opname van trans-resveratorl wetenschappelijk bewezen ondersteunt.

De hoge dosering van 200 mg per capsule maakt de Resveratrol van Vitakruid krachtig en effectief. Het Veri-te™ resveratrol extract heeft zelfs twee prijzen gewonnen. De voorlopig toegestane gezondheidsclaims van de Resveratrol van Vitakruid omvatten ondersteuning van de gezondheid van hart en bloedvaten. Daarnaast ondersteunt zwarte peper de spijsvertering, de gezondheid van de luchtwegen en het zenuwstelsel. Het heeft ook een rol in de bloedcirculatie, de vertering van gifstoffen en is een antioxidant. Bovendien ondersteunt zwarte peper de gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen, vermindert het mentale vermoeidheid en verbetert het de opname van voedingsstoffen.

Lees meer <
 • L-Methionine is een essentieel aminozuur

 • Een hoge dosering SAMe (200 mg) per tablet

 • Goed voor homocysteïnemetabolisme*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling

Resveratrol (Veri-te®) 200mg
Zwarte peper extract (Bioperine®, 95-98%) 5 mg

Ingrediënten

Resveratrol (Veri-te®), hypromellose (capsule), rijstzetmeel, stearinezuur (anti-klontermiddel), Bioperine®

Vrij van GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Neem 1 tot 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Vitakruid reviews

 1. Romy

  Ik ben zeer tevreden met Vitakruid SAMe Complex 200 mg. Het is een hoogwaardig product dat me heeft geholpen mijn gezondheid te verbeteren. Ik merkte dat mijn homocysteïnemetingen na het nemen van dit supplement aanzienlijk verbeterden. Ook waardeer ik de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten en het feit dat het supplement gemakkelijk te slikken is.

 2. Iris

  Als iemand die zich zorgen maakt over mijn algehele gezondheid en welzijn, ben ik altijd op zoek naar producten die me kunnen helpen mijn doelen te bereiken. Vitakruid SAMe Complex 200 mg is een van die producten. Het is een krachtig supplement dat me heeft geholpen om mijn methionine inname te verhogen en mijn homocysteïneniveaus onder controle te houden. Ik raad het zeker aan aan iedereen die hun gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren (15-25⁰C) en buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Resveratrol 200mg?

Er zijn verschillende ervaringen van gebruikers met Vitakruid Resveratrol 200mg. Sommige gebruikers geven aan dat ze merken dat hun hart en bloedvaten beter worden ondersteund en dat ze zich energieker voelen. Anderen geven aan dat ze de capsule makkelijk kunnen slikken en geen last hebben van bijwerkingen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van gebruikers kunnen variëren en dat het effect van het product afhankelijk kan zijn van verschillende factoren, zoals leeftijd, geslacht en algemene gezondheid.

Waarom deze Vitakruid Resveratrol 200mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoog gedoseerde antioxidant die ondersteuning biedt aan hart en bloedvaten, dan is deze aanbieding van Vitakruid Resveratrol 200mg iets voor jou. Met 200mg per capsule en het puur en vervuilingsvrije trans-resveratrol extract van ten minste 98%, krijg je een krachtig supplement dat wetenschappelijk bewezen ondersteuning biedt bij een betere opname van trans-resveratrol door de toevoeging van zwarte peperextract (BioPerine®). Bovendien is de Resveratrol van Vitakruid veilig en puur door de innovatieve productiemethode met de biothechnologie Evolva. Deze aanbieding biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor een hoogwaardig product.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Resveratrol 200mg?

Vitakruid Resveratrol 200mg biedt verschillende voordelen. Het is een krachtig antioxidant dat ondersteuning biedt aan hart en bloedvaten. Daarnaast bevat het zwarte peperextract (BioPerine®) dat wetenschappelijk bewezen ondersteuning biedt bij een betere opname van trans-resveratrol. Vitakruid Resveratrol 200mg is ook veilig en puur door de innovatieve productiemethode met de biothechnologie Evolva. Met een dosering van 200mg per capsule en het puur en vervuilingsvrije trans-resveratrol extract van ten minste 98%, biedt Vitakruid Resveratrol 200mg een krachtig supplement dat bijdraagt aan een goede gezondheid.

Heeft Vitakruid Resveratrol 200mg bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Vitakruid Resveratrol 200mg. Het is echter belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je twijfelt of Vitakruid Resveratrol 200mg geschikt is voor jou, neem dan contact op met een arts of apotheker.