Vitakruid Vitex Agnus Castus

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

19.90

€0.33 per Capsules

Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules is een effectief voedingssupplement voor vrouwen die ongemakken ondervinden rondom de menstruatie. Elke vegan capsule bevat 200 mg Monnikskruid, wat bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding. Het kruid bevat de werkzame stoffen Agnuside en Aucubine die een goede invloed hebben op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Agnuside helpt bij een normale menstruatie en het overgangsproces terwijl Aucubine zorgt voor een actieve aansluiting die zich in vele organen distribueert.

Door de hoge werkzaamheid van 0,5% agnuside en 0,6% aucubine per capsule kan het supplement effectief bijdragen aan het behoud van een normale hormoonhuishouding. Het gebruik van Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules kan daarom bijdragen aan het verminderen van klachten die gepaard gaan met de menstruatie en overgangsprocessen, en kan bijdragen aan een algehele verbetering van het welzijn van vrouwen.

Lees meer <
 • Draagt bij aan een normale hormoonhuishouding

 • Bij ongemakken rondom de menstruatie

 • Hoge werkzaamheid door 0,5% agnuside en 0,6% aucubine

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dosering (1 vegan capsule)

Vitex Agnus Castus extract (Monnikspeper) 200 mg
gestandaardiseerd op 0,5% agnuside en 0,6% aucubine

Ingrediënten
Vitex Agnus Castus extract (Monnikspeper), brandnetelblad (vulstof), HPMC (vegetarische capsule), magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), zonnebloemolie (flow verbeteraar)

Allergenen informatie
Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Neem 1 tot 2 keer daags 1 capsule bij een maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Het gebruik van Vitex Agnus Castus tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Vitakruid reviews

 1. Bart

  Ik ben erg blij met de Vitakruid Vitex Agnus Castus. Het heeft me geholpen om mijn menstruatiepijn te verminderen en ongemakken te voorkomen. Ik gebruik het al een paar maanden en ik merk echt een verschil. Het bevat 0,5% agnuside en 0,6% aucubine, wat een effectieve combinatie blijkt te zijn. Het is gemakkelijk in te nemen en ik heb geen last van bijwerkingen. Ik raad het aan aan iedereen die last heeft van menstruatieproblemen.

 2. Melissa

  Vitakruid Vitex Agnus Castus heeft mijn leven veranderd! Ik had vaak last van ongemakken en emotionele schommelingen tijdens mijn menstruatie, maar na het gebruik van dit product is het veel beter geworden. Het is veilig en natuurlijk en ik voel me veel beter. Ik raad dit product ten zeerste aan aan elke vrouw die op zoek is naar een oplossing voor menstruatieproblemen. Het is het proberen waard!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C. Het gebruik van Vitex Agnus Castus tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules?

De ervaringen met Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules zijn over het algemeen positief. Gebruikers merken dat het supplement helpt bij ongemakken rondom de menstruatie en het ondersteunen van een normale hormoonhuishouding. Daarnaast wordt de hoge werkzaamheid van het product door de aanwezigheid van agnuside en aucubine gewaardeerd. Het product wordt ook gewaardeerd omdat het een vegan capsule bevat en maar liefst 200 mg per capsule.

Waarom deze Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement ter ondersteuning van een normale hormoonhuishuiding, dan is deze Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules aanbieding zeker de moeite waard. Door de hoge werkzaamheid van het product, met 0,5% agnuside en 0,6% aucubine, en de ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie, is dit product geschikt voor vrouwen die hiermee te maken hebben. Bovendien bevat de capsule 200 mg per capsule en is het supplement vegan.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules?

De voordelen van Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules zijn onder andere de ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie, de hoge werkzaamheid door de aanwezigheid van agnuside en aucubine en de ondersteuning van een normale hormoonhuishouding. Daarnaast bevat de capsule maar liefst 200 mg per capsule en is het supplement vegan.

Heeft Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitakruid Vitex Agnus Castus Capsules. Echter, zoals bij alle voedingssupplementen is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts of apotheker.