Vitals Postbiol-EC

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

34.95

€0.39 per Capsules

Postbiol-EC van Vitals is een voedingssupplement dat inactieve bakkersgistcellen en metabolieten bevat, waardoor het als een onbewerkt ‘whole food’ fermentaat kan worden beschouwd. Postbiotica zijn stoffen die ontstaan na het fermentatieproces en bestaan uit metabolieten van de micro-organismen. Naast inactieve gistcellen bevat Postbiol-EC onder meer eiwitten, vezels, antioxidanten, mineralen en polysachariden, die bijdragen aan de gezondheid van de darmen en het immuunsysteem. Het supplement kan zowel op zichzelf worden ingenomen als ter aanvulling op een pre- en probioticum.

Postbiol-EC is ontwikkeld door marktleider Cargill en heeft een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Het productieproces is gepatenteerd en het supplement is geschikt voor veganisten. Door de constante samenstelling van het fermentaat is het supplement geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende situaties en kan het bijdragen aan een gezonde darmflora en immuunsysteem.

Lees meer <
 • gedroogd whole food-fermentaat van bakkersgist

 • meest bekende postbioticum ter wereld, van marktleider Cargill

 • sterke wetenschappelijke onderbouwing

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in supplementen

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Ingrediënten

Samenstelling per capsule:

Gedroogd gistfermentaat (EpiCor®) 500 mg
EpiCor® is een geregistreerd handelsmerk van Cargill, Inc.

Ingrediënten:

Gedroogd gistfermentaat (Saccharomyces cerevisiae), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosegel]), zonnebloemolie (Helianthus annuus).

Gebruik

1 capsule per dag met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Etiket

Samenstelling per capsule

Gedroogd gistfermentaat (EpiCor) 500mg

 

Vitals reviews

 1. Anne

  Ik ben erg onder de indruk van Vitals Postbiol-EC. De combinatie van EpiCor® en inactieve bakkersgistcellen is een echte game changer op het gebied van voedingssupplementen. Ik gebruik dit product als aanvulling op mijn dagelijkse prebioticum en merk echt een verbetering in mijn spijsvertering en algehele welzijn. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt en zal het zeker aanbevelen aan anderen!

 2. Lisa

  Ik was op zoek naar een product dat mijn darmgezondheid zou ondersteunen, maar was huiverig om probiotica te gebruiken vanwege mijn gevoelige maag. Gelukkig vond ik Vitals Postbiol-EC en ik kan eerlijk zeggen dat dit product mijn leven heeft veranderd! Ik voel me minder opgeblazen en opgezwollen, en mijn energieniveau is verbeterd. Het beste van alles is dat ik geen last heb van buikpijn of andere bijwerkingen. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun spijsvertering te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Probioticum).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Postbiol-EC Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitals Postbiol-EC Capsules te vinden op het internet. Veel mensen melden dat ze zich beter voelen na het gebruik van dit supplement. Sommige gebruikers geven aan dat ze minder last hebben van darmproblemen en dat hun immuunsysteem versterkt lijkt te zijn. Er zijn ook mensen die geen duidelijk verschil merken na het innemen van dit supplement.

Waarom deze Vitals Postbiol-EC Capsules aanbieding kopen?

Er zijn verschillende redenen om deze Vitals Postbiol-EC Capsules aanbieding te kopen. Ten eerste is het een hoogwaardig supplement dat een breed scala aan gezondheidsvoordelen kan bieden. Ten tweede bevat het product een gepatenteerd productieproces en heeft het een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Door de aanbieding te kopen, kun je profiteren van een gunstigere prijs dan wanneer je het product normaal zou kopen.

Wat zijn de voordelen van Vitals Postbiol-EC Capsules?

Vitals Postbiol-EC Capsules hebben verschillende voordelen. Zo kan het supplement helpen om de darmflora te ondersteunen en kan het de immuniteit versterken. Het bevat een breed scala aan nutriënten, waaronder antioxidanten, mineralen en vezels, die bijdragen aan een gezonde spijsvertering en algemene gezondheid. Bovendien is het supplement veganistisch en bevat het een gepatenteerd productieproces.

Heeft Vitals Postbiol-EC Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Vitals Postbiol-EC Capsules. Echter, zoals met elk supplement, kan het individueel verschillen hoe het lichaam reageert op het product. Het is altijd verstandig om voorafgaand aan het gebruik van het supplement de ingrediëntenlijst te controleren en bij twijfel een arts of voedingsdeskundige te raadplegen.