Keuzehulp

Aanbieding

Theanine

Wat is Theanine?

Theanine is een aminozuur en is te vinden in zowel groene als zwarte thee. De werking van theanine speelt een grote rol in het verlagen van stress en angst. Theanine blokkeert namelijk het glutaminezuur naar de glutamine receptoren, waardoor het brein makkelijker zogenoemde alfagolven in het brein kan activeren. Deze alfagolven zijn in tegenstelling tot alledaagse betagolven rustgevend en zorgen voor een verbetering van je cognitieve prestaties zoals het concentratievermogen en geheugen.

Filter

8 artikelen gevonden

8 artikelen gevonden

Nu -14%
Vitakruid Saffraan & L-Theanine

Vitakruid Saffraan & L-Theanine

Vitals L-Theanine SP 100 mg

Vitals L-Theanine SP 100 mg

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Bij stress

Lucovitaal L-Theanine Omega-3 Capsules

Lucovitaal L-Theanine Omega-3 Capsules

100% kwaliteit van Vitamines.com

Niet ieder ‘vitamine B12’ of ‘whey protein’ supplement is hetzelfde: het ene supplement werkt soms veel beter dan de andere. Bijvoorbeeld door het soort stof dat als ingrediënt wordt gebruikt. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in onze webshop.

Wat zijn de beste supplementen?

De beste supplementen komen, in onze ogen, uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China leert ons hoe je specifieke nutriënten beter kunt laten samenwerken om veel sterker te worden.
Lees meer Lees minder

Waarom is opneembaarheid belangrijk?

Vitamines.com let vooral op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. De reden hiervoor is simpel: hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter opneembaar het is. Vaak zijn biologische stoffen het beste, maar niet altijd. Bij Vitamines.com vind je daarom altijd de beste varianten.

Nederlandse supplementen
De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan (HACCP) voor al hun vitamines en supplementen.
Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk