A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels

12.99

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels is een voedingssupplement met Meidoorn (Crataegus) en Valeriaan, dat op natuurlijke wijze bijdraagt aan een gezonde hartfunctie. Valeriaan heeft een gunstige invloed op het hart en de bloedvaten*. De druppels zijn zuiver en 100% natuurlijk en zijn onderdeel van het groene assortiment.

Het gebruik van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels ondersteunt een gezonde hartfunctie op natuurlijke wijze*. Het supplement bevat Meidoorn (Crataegus) en Valeriaan en is 100% natuurlijk. Door te kiezen voor dit supplement draag je bij aan een gezond hart en bloedvatenstelsel op een natuurlijke en verantwoorde manier. Daarnaast is het product onderdeel van het groene assortiment, wat betekent dat het op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd is. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en volg de aangegeven dosering op.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Lees meer <
 • 100% natuurlijk

 • Valeriaan heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in valeriaan

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Slaap balans

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en Bloedvaten Tabletten

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en Bloedvaten Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Valdispert Rust Sterk

Ingrediënten

Plantenextracten: een-/tweestijlige meidoorn (Crataegus monogina/Crataegus laevigata) 50%, haver (Avena sativa), valeriaan (Valeriana officinalis) 5%, citroenmelisse (Melissa officinalis), koningin van de nacht (Selenicereus grandiflorus), hulst (Ilex aquifolium), liaan (Strophanthus gratus); aurum chloratum; camphor. Alcoholgehalte ca. 51% v/v.

Een dagdosering van 3×20 druppels bevat de inhoudsstoffen van 2150 mg extract uit Crataegus en Valeriaan.

Gebruik

We adviseren om 3x daags 20 druppels voor de maaltijd in wat water in te nemen.

Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan.

A. Vogel reviews

 1. Eva

  De A.Vogel Crataegus + Valeriaan druppels hebben mijn hartfunctie op natuurlijke wijze ondersteund, en ik voel me nu gezonder dan ooit tevoren.

 2. Anne

  Als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement om je hart en bloedvaten gezond te houden, dan zijn deze druppels een absolute aanrader.

 3. Iris

  Deze druppels zijn mijn nieuwe favoriete supplement! Ik gebruik het op regelmatige basis en het heeft een merkbaar verschil gemaakt in mijn hart en bloedvaten gezondheid. Mijn hartslag is rustiger en ik voel me minder opgejaagd. Ik ben ook blij dat het een natuurlijk product is en geen rare chemicaliën bevat. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde ondersteuning voor hun hart en bloedvaten.

 4. Max

  Ik ben erg blij met de A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels. Het heeft me geholpen om mijn hartslag te stabiliseren en de bloedstroom te verbeteren. Ik was op zoek naar een natuurlijk product met krachtige effecten op mijn hart en dit heeft alles geleverd wat ik zocht. Ik ervaar minder stress en voel me lichamelijk beter. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die hun hartgezondheid serieus neemt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Crataegus complex kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Waar is valeriaan goed voor?

Valeriaan is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn ontspannende en kalmerende eigenschappen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels?

De ervaringen met A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels zijn over het algemeen positief. Veel mensen geven aan dat het product hen helpt bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvatenstelsel. Het is belangrijk om te onthouden dat de werking van het product per persoon kan verschillen en dat het effect niet direct merkbaar is.

Waarom deze aanbieding van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels kopen?

Door deze aanbieding te kopen bespaar je geld op een hoogwaardig, natuurlijk voedingssupplement dat je kan helpen bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvatenstelsel. Bovendien kun je het gemakkelijk innemen door het toe te voegen aan wat water. Door te kiezen voor dit groene product draag je bovendien bij aan een duurzamere wereld.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels?

Het grootste voordeel van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels is dat het 100% natuurlijk is en dat het bij kan dragen aan een gezond hart en bloedvatenstelsel. Het product bevat Meidoorn (Crataegus) en Valeriaan, die beiden bekend staan om hun gunstige invloed op het hart en bloedvaten. Het product is bovendien gemakkelijk in te nemen door het toe te voegen aan wat water.

Heeft A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en bloedvaten druppels. Het is echter wel belangrijk om de aangegeven dosering niet te overschrijden en de gebruiksaanwijzing goed door te lezen voordat je het product gebruikt. Als je twijfelt over het gebruik van dit product in combinatie met andere medicijnen of als je gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan een arts of apotheker.