A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk

15.49

Op voorraad

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk** is een natuurlijk kruidenpreparaat dat kan helpen om lichaam en geest te ontspannen en een goede nachtrust te bevorderen. Het supplement bevat passiebloem, citroenmelisse, haver, valeriaan en hop die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen. Citroenmelisse en passiebloem kunnen helpen om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden, terwijl het natuurlijke slaapproces intact blijft en er geen gewenning ontstaat. Het is voldoende om slechts één tablet in te nemen voor het slapengaan.

Het voordeel van A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk** is dat het op een natuurlijke manier kan helpen om een goede nachtrust te bevorderen zonder dat er sprake is van gewenning. Het supplement bevat uitsluitend natuurlijke werkstoffen en kan daarom zonder zorgen worden gebruikt. Bovendien is het gemakkelijk in te nemen, slechts één tablet voor het slapengaan. Het product is op basis van kruiden en kan een alternatief zijn voor mensen die liever geen synthetische slaapmiddelen willen gebruiken.

** Dormeasan Sterk Citroenmelisse is gebaseerd op 1331 mg extract uit citroenmelisse ten opzichte van 1000 mg in de basisformule. Let op dat de gezondheidsclaims in afwachting zijn van Europese toelating.

Lees meer <
 • Natuurlijke werkstoffen

 • Helpt om lekker te slapen

 • Eén tablet voor het slapengaan

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in valeriaan

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

New Care Slaap balans

New Care Slaap balans

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en Bloedvaten Tabletten

A.Vogel Crataegus + Valeriaan Hart en Bloedvaten Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Valdispert Rust Sterk

Ingrediënten

Plantenextracten: passiebloem (Passiflora incarnata), citroenmelisse2 (Melissa officinalis), haver (Avena sativa), valeriaan (Valeriana officinalis), hop (Humulus lupulus) 0,9%; vulstof (cellulose, calciumfosfaten); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom); glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren); antiklontermiddel (silicium dioxide).

Een dosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van in totaal 5024 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten, waarvan 1331 mg uit citroenmelisse en 29 mg essentiële oliën uit hop.

Gebruik

Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet met wat water innemen.

A. Vogel reviews

 1. Michelle

  Helpt mij voor een betere nachtrust. Zo blij om!

 2. Kevin

  Ik heb A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk besteld omdat ik de afgelopen tijd moeite had om in slaap te vallen en vaak onrustig sliep. Na het gebruiken van dit product kan ik eindelijk eens goed doorslapen en voel ik me de volgende dag uitgerust. Wat ik ook fijn vind, is dat dit een natuurlijk product is en mijn lichaam dus niet belast met synthetische ingrediënten. Ik kan het product zonder problemen aanbevelen aan iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het slapen!

 3. Romy

  Ik heb al heel wat verschillende slaapmiddelen geprobeerd, maar A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk is echt een verademing! Dit product helpt me om snel in slaap te vallen en ik word niet meer wakker midden in de nacht. Ook ben ik er blij mee dat ik dit product op elk moment kan stoppen en er niet aan verslaafd raak. De ingrediënten zijn allemaal natuurlijk en zorgen voor een rustgevend gevoel. Ik kan niet anders dan dit product enthousiast aanraden aan iedereen die slaapproblemen heeft!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de componenten. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Nachtrust uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Nachtrust gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Waar is valeriaan goed voor?

Valeriaan is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn ontspannende en kalmerende eigenschappen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk?

Er zijn veel positieve ervaringen met A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk. Mensen die het product hebben geprobeerd, geven aan dat het hen helpt om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Ook waarderen ze dat het een natuurlijk product is en geen gewenning geeft. Natuurlijk kan het effect van dit kruidenpreparaat verschillen per persoon.

Waarom deze A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een natuurlijk en effectief middel om lekker te kunnen slapen, is de aanbieding voor A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk een goede keuze. Door de natuurlijke werkstoffen in dit kruidenpreparaat, zoals citroenmelisse en passiebloem, wordt het slaapproces op een gezonde manier ondersteund. Bovendien hoeft u slechts één tablet voor het slapengaan in te nemen, waardoor het gebruik van dit product erg gemakkelijk is. De aanbieding maakt het ook nog eens extra voordelig om te proberen of dit product bij u past.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk?

De voordelen van A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk zijn onder andere dat het product natuurlijke werkstoffen bevat en geen gewenning geeft. Het kruidenpreparaat ondersteunt op een gezonde manier het slaapproces en helpt lichaam en geest te ontspannen, waardoor u lekker kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Door de handige tabletvorm hoeft u slechts één tablet voor het slapengaan in te nemen. Ook fijn: u kunt op elk gewenst moment weer stoppen met het gebruik.

Heeft A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk bijwerkingen?

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust Tabletten sterk is een natuurlijk product op basis van kruiden en heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het kan echter wel voorkomen dat u bijvoorbeeld wat slaperigheid ervaart na het innemen van een tablet. Het is daarom verstandig om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het product niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Als u twijfelt of dit product geschikt is voor u, kunt u het beste uw huisarts raadplegen.