Keuzehulp

Vegan Multivitamine

Veganisme wordt nog steeds in verband gebracht met een verhoogd risico op bepaalde vitamine tekorten. Met hulp van onze beste vegan multivitaminen die speciaal zijn ontwikkeld om met specifieke vitamines de gaten in een veganistisch dieet op te vullen, ondersteunen vegans hun algehele gezondheid en welzijn.

Vegan Multivitamine kopen

Filter

9 artikelen in Vegan Multivitamine

9 artikelen in Vegan Multivitamine

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multivitamine

Royal Green Multi Mini Caps Capsules is een multi vitamine supplement dat 18 verschillende vitaminen en mineralen bevat. Het is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun dagelijkse voeding aan te vullen. Wat dit supplement zo uniek maakt, is dat het in een kleine capsule komt, wat het geschikt maakt voor mensen die moeite hebben met het slikken van grote capsules. Bovendien is het supplement 100% vegetarisch en veganistisch en levert het alle vitaminen en mineralen in 100% gecertificeerd biologische vorm. Dit betekent dat het supplement geen synthetische ingrediënten bevat en dat alle ingrediënten afkomstig zijn van natuurlijke bronnen.

Een ander voordeel van de Royal Green Multi Mini Caps Capsules is dat het geschikt is voor het hele gezin. Het is veilig voor kinderen vanaf 4 jaar en kan gemakkelijk worden ingenomen door ouderen. Het is ook glutenvrij, wat betekent dat mensen met glutenintolerantie het veilig kunnen gebruiken. Door dit supplement toe te voegen aan de dagelijkse voeding, kunnen mensen ervaren hoe de kracht van de natuur kan bijdragen aan een gezonde en actieve levensstijl.

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi vrouw

New Care Multi vrouw is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van vrouwen van ±25 tot 50 jaar. Vrouwen die iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen, die zich fit willen blijven voelen en die hun goede conditie willen behouden. New Care Multi vrouw biedt een passende aanvulling op de voeding voor al die vrouwen die gewoon lekker zichzelf willen blijven. In welke situatie dan ook.

New Care Multi vrouw is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De formule is eenvoudig in gebruik, want je hebt maar één tablet per dag nodig. New Care Multi vrouw is ook geschikt voor gebruik in de periode rondom de zwangerschap om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitaminen en mineralen die in deze periode kan bestaan. Daarnaast is de formule geschikt voor vegetariërs en veganisten.

New Care Multi vrouw bevat net als al onze andere producten zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Voor de B-vitaminen is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. De formule bevat vitamine C in de ontzuurde vorm, een veganistische vitamine D, vitamine K2 en goed opneembare mineralen. Het complex van vitaminen en mineralen wordt ondersteund door specifiek geselecteerde plantextracten, waaronder astaxanthine, carotenoïden, druivenpit en lycopeen.

Vitakruid Multi basis vegan poeder

Vitakruid Multi basis vegan poeder

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder is een complete multivitamine die speciaal is ontwikkeld voor veganisten en mensen met een plantaardige levensstijl. In tegenstelling tot gangbare multivitamines bevat deze poedervorm alle nutriënten in natuurlijke vorm en is het 100% plantaardig. De multivitamine bevat onder andere twee soorten vitamine B12, ijzer, jodium en calcium, en een actief B-complex. Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van zenuwen en is goed voor de gemoedstoestand. IJzer is goed voor de concentratie en calcium helpt energie vrij te maken uit de voeding. De ruime dosering vitamine C helpt bij het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Bovendien is de neutrale smaak en de goede oplosbaarheid van het poeder een groot voordeel.

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder is gemakkelijk te doseren en is daarom ideaal voor mensen die behoefte hebben aan lichtere doseringen met de juiste verhoudingen. Dit maakt het poeder geschikt voor mensen die niet van grote tabletten houden of moeite hebben met het slikken ervan. Door alle effectieve nutriënten in één maatschep te stoppen, is het innemen van alle benodigde vitaminen en mineralen een fluitje van een cent. Het feit dat de multivitamine 100% plantaardig is, maakt het geschikt voor iedereen die een veganistische of plantaardige levensstijl heeft. De zorgvuldig uitgekozen aanvulling op een veganistische levensstijl maakt het ook geschikt voor mensen die hun dieet willen aanvullen met natuurlijke, plantaardige voedingsstoffen.

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi man

New Care Multi man is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen van ±25 tot 50 jaar. Mannen die iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen, die zich fit willen blijven voelen en die hun goede conditie willen behouden. New Care Multi man biedt een passende aanvulling op de voeding voor al die mannen die gewoon lekker zichzelf willen blijven. In welke situatie dan ook.

New Care Multi man is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De formule is eenvoudig in gebruik, want je hebt maar één tablet per dag nodig. New Care Multi man is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

New Care Multi man bevat net als al onze andere producten zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Voor de B-vitaminen is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. De formule bevat vitamine C in de ontzuurde vorm, een vegetarische vitamine D, vitamine K2 en goed opneembare mineralen. Het complex van vitaminen en mineralen wordt ondersteund door specifiek geselecteerde plantextracten, waaronder groene thee, maca, ginseng en lycopeen.

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi 50+

New Care Multi 50+ is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen en vrouwen van ±50 jaar en ouder. Het is een formule voor die mannen en vrouwen die zich, ook nu ze een jaartje ouder worden, vitaal willen blijven voelen. Mannen en vrouwen die actief willen blijven en iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen. New Care Multi 50+ biedt een passende aanvulling op de voeding voor alle 50-plussers die gewoon lekker zichzelf willen blijven. In welke situatie dan ook.

New Care Multi 50+ is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De formule is eenvoudig in gebruik, want je hebt maar 1 tablet per dag nodig. New Care Multi 50+ is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

New Care Multi 50+ bevat net als al onze andere producten zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Voor de B-vitaminen is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. De formule bevat vitamine C in de ontzuurde vorm, een vegetarische vitamine D en goed opneembare mineralen. Het complex van vitaminen en mineralen wordt ondersteund door specifiek geselecteerde plantaardige ingrediënten, waaronder papaja, druivenpit extract, blauwe bosbes en ginkgo biloba extract.

New Care Multi 50+ wordt speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het gemiddelde Nederlandse voedings- en leefpatroon. Alles dat je al uit je voeding haalt, neem je met New Care Multi 50+ dus niet nog eens extra in.

Fittergy Multi Health Man

Fittergy Multi Health Man

Fittergy Multi Health Forever Young Capsules is een uniek supplement dat speciaal gericht is op anti-aging. Het bevat een bijzondere blend van vitamines en mineralen, evenals componenten zoals inositol, choline, betaïne en bioflavonoïden. Bovendien is het supplement verrijkt met collageen, Q10, curcumine en resveratrol, die allen bekend staan om hun anti-aging eigenschappen. Een ander voordeel van dit supplement is dat het geformuleerd is met actieve B vitamines en goed opneembare organische mineralen, waardoor het lichaam deze nutriënten efficiënt kan gebruiken. Ook bevat het een speciale tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen, namelijk de alfa, beta, gamma en delta tocoferolen. Dit alles maakt Fittergy Multi Health Forever Young Capsules een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een multi-supplement dat de natuurlijke veroudering van het lichaam kan vertragen.

Een ander voordeel van Fittergy Multi Health Forever Young Capsules is de unieke blend van aminozuren, vitamines en mineralen die het bevat. Deze nutriënten werken samen om het lichaam te voorzien van de benodigde bouwstenen voor een gezond en vitaal leven. Bovendien zijn de organische mineralen die in dit supplement worden gebruikt, zoals magnesiumtauraat, kopercitraat, mangaancitraat en ijzerbisglycinaat, bekend om hun hoge absorptiesnelheid en biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat het lichaam deze mineralen gemakkelijk kan opnemen en gebruiken om verschillende lichaamsfuncties te ondersteunen. Kortom, Fittergy Multi Health Forever Young Capsules is een uniek supplement dat een breed scala aan nutriënten bevat die het lichaam kunnen ondersteunen bij het vertragen van de natuurlijke veroudering.

Fittergy Multi Health Forever Young

Fittergy Multi Health Forever Young

Fittergy Multi Health Forever Young Capsules is een supplement dat speciaal ontwikkeld is voor anti-aging. Het bevat een unieke blend van vitamines en mineralen, zoals actieve B vitamines, organische mineralen en bioflavonoïden. Daarnaast bevat het supplement componenten als inositol, choline en betaïne die bijdragen aan een gezonde stofwisseling en leverfunctie. Het toegevoegde collageen, Q10, curcumine en resveratrol dragen bij aan een gezonde huid en verminderen van rimpels. Bovendien bevat het supplement een tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen die bijdragen aan bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Fittergy Multi Health Forever Young Capsules is een uniek supplement dat gericht is op anti-aging. Het bevat niet alleen vitamines en mineralen, maar ook specifieke componenten die bijdragen aan een gezonde stofwisseling, leverfunctie en huid. Het supplement bevat bovendien een tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen die bijdragen aan bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Door dagelijks gebruik van dit supplement kan men de veroudering van de huid tegengaan en het lichaam ondersteunen bij het behoud van vitaliteit en gezondheid.

AOV 114 Multi vegan

AOV 114 Multi vegan

AOV 114 Multi Vegan Capsules is een plantaardige multi-vitamine die is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke voedingsbehoeften van mensen met een veganistisch, vegetarisch of flexitarisch dieet. Deze capsules zijn rijk aan vitamine B12, choline, calcium, magnesium, acetyl-l-carnitine en taurine, en bevatten ook veganistische vitamine D3 uit korstmos. Deze vitamines en mineralen zijn essentieel voor een goede werking van het lichaam en het immuunsysteem. AOV 114 Multi Vegan Capsules zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en bevatten geen hulp- en vulstoffen, waardoor ze een gezonde en natuurlijke aanvulling op een plantaardig dieet zijn.

Naast het aanvullen van voedingsstoffen die vaak ontbreken in een plantaardig dieet, biedt AOV 114 Multi Vegan Capsules ook voordelen voor de gezondheid. De combinatie van actieve vitamines en organisch gebonden mineralen ondersteunt de opname en verwerking van voedingsstoffen in het lichaam, terwijl de aanwezigheid van acetyl-l-carnitine en taurine de cognitieve functie en het energieniveau kunnen verbeteren. Bovendien is de aanwezigheid van veganistische vitamine D3 belangrijk voor de gezondheid van de botten en het immuunsysteem. Door het dagelijks gebruik van AOV 114 Multi Vegan Capsules kunnen mensen met een plantaardig dieet ervoor zorgen dat ze alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen.

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Laveen Multivitamine Mama Vegan

Laveen Vegan Mama Multi Capsules zijn speciaal ontworpen voor vrouwen in verschillende stadia van hun zwangerschap en bevatten een uitgebalanceerde mix van 28 natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden. Het bevat actieve foliumzuur en jodium, die essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van de foetus tijdens de zwangerschap. Daarnaast is het ook geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven en vrouwen met een kinderwens. Het is vrij van vulstoffen en conserveringsmiddelen en daarom een ​​geschikte multi voor veganisten en vegetariërs.

De voordelen van Laveen Vegan Mama Multi Capsules zijn talrijk. Het biedt alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap, terwijl het ook bijdraagt aan de gezondheid van de baby. Het zorgt voor voldoende foliumzuur en jodium om de groei van de foetus te ondersteunen en het vermindert het risico op geboorteafwijkingen. Daarnaast bevat het ook ijzer en selenium, die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de hersenen van de baby en het immuunsysteem. Bovendien is het vrij van synthetische ingrediënten en chemische additieven die schadelijk kunnen zijn voor zowel moeder als baby. Met de Laveen Vegan Mama Multi Capsules kunt u er zeker van zijn dat u alle benodigde voedingsstoffen krijgt voor een gezonde zwangerschap en een gezonde baby.

Welke multivitamine voor vegetariërs?

Een veel voorkomende zorg over veganistische diëten is of ze je lichaam voorzien van alle vitaminen en mineralen die het nodig heeft. Het kan namelijk moeilijk zijn om aan bepaalde vitamine behoeften te voldoen door voeding alleen.

Een goede multivitamine voor vegetariërs bevat daarom in ieder geval vitamine B12, vitamine D en omega-3 met lange keten, waarbij de vegan voedingssupplementen van Royal Green, Orthica en New Care bovenaan ons lijstje van beste vegan multivitamine staan.

vegan multivitamine

Hebben vegans multivitamines nodig?

Bijna 1 miljoen Nederlanders noemt zichzelf veganist of vegetariër en deze mensen eten geen vlees en dierlijke producten om verschillende redenen. Als je hele voedselgroepen uit je dieet schrapt, verhoog je wel het risico op bepaalde vitamine tekorten aan voedingsstoffen, want sommige vitaminen en mineralen komen vooral voor in vlees en zuivelproducten.

Veganistische multivitaminen zijn speciaal gemaakt om deze gaten in het dieet op te vullen. Evenwichtige veganistische maaltijden zijn gezond, maar als je meer vitaminen nodig hebt, kan een speciaal veganistisch supplement uitkomst bieden. De door Vitamines.com getoonde vegan supplementen zijn geselecteerd op de kwaliteit van de ingrediënten, de voedingswaarde en de reputatie van de multvitamine.

Goed bezig met Vegan Multivitamine.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Vegan Multivitamine kopen

Zijn vegan multivitaminen goed?

De door Vitamines.com geselecteerde multivitamines zijn allemaal goed voor vegans, aangezien deze zijn geselecteerd op de meest voorkomende vitamine tekorten bij veganisten zoals vitamine B12, vitamine D, calcium, jodium, vegan proteine en zink.

Een goed gepland dieet helpen om de meest voorkomende vitamine tekorten te vermijden. Dat betekent veel groenten, volle granen, bonen fruit, en een kleine hoeveelheid noten of zaden. Maar zelfs als je dat allemaal eet, komen sommige veganisten een paar belangrijke vitaminen tekort, waarbij een goede vegan multivitamine uitkomst kan bieden.

vegan multivitamine kopen

Wanneer multivitamine innemen?

Volgens deskundigen is het waarschijnlijk beter om multivitaminen bij de maaltijd in te nemen omdat ook vegan miltivitaminen in vet oplosbare vitamines bevatten. Omdat multivitamines invloed op de nachtrust kunnen hebben, kun je daarom het beste multivitaminen bij het ontbijt innemen.

Lees meer over: Wanneer multivitamine innemen?

Vegan multivitamine kauwtabletten?

De reden waarom veganisten vegan multivitamine kauwtabletten kopen, ligt voor de hand. Veganisten moeten op hun hoede zijn voor bepaalde vitamine tekorten, al kan een goed gepland dieet helpen om de meest voorkomende valkuilen te vermijden. Dat betekent veel groenten, volle granen, bonen en fruit – plus elke dag een kleine hoeveelheid noten of zaden. Maar zelfs als dit allemaal geregeld is,

Als je een goed gepland veganistisch dieet volgt, kun je de meeste meeste vitaminen die een multivitamine levert wel tackelen. Maar een paar voedingsstoffen kunnen door de mand vallen, zodat een vegan multivitamine kauwtabletten of veganistische vitaminepillen raadzaam kunnen zijn. Weinig veganistische voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld goede bronnen van zink of jodium, en ook een vitamine B12 tekort komt vaker voor bij vegans.

Voor veel veganisten zijn daarom die voedingsstoffen reden genoeg om een multivitamine te nemen. Multivitamine pillen leveren doorgaans 100 procent van de ADH voor vitamine B12. Maar bedenk dat een multivitamine alleen misschien niet voldoende van deze voedingsstof levert. Sommige mensen zullen niet voldoende opnemen van een dagelijkse tablet met 100 procent van de ADH, waardoor gezonde voeding altijd belangrijk blijft.

Vegans

Nederlandse vereniging voor Veganisme

Wil je als veggie meer weten over het beste vitamins food supplement zoals een veganistische multivitamine? Neem dan contact op met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Zij delen net als de lokale drogist alle informatie over plant based ‘vegan multivitamin’ supplementen bij moeheid bijvoorbeeld.