Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3

Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels (60 stuks) biedt een hoogwaardige samenstelling met een uitzonderlijk hoge concentratie omega-3 per softgel, tot wel 90-95%. Deze softgels bevatten niet alleen een rijke bron van omega-3-vetzuren, maar zijn ook verrijkt met vitamine D3. Deze combinatie is bijzonder gunstig voor het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde spierfunctie, vooral na een intense trainingssessie.

Daarnaast heeft Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels nog meer voordelen te bieden. Het aanwezige DHA ondersteunt niet alleen de hersenfunctie, maar draagt ook bij aan het behoud van een scherp gezichtsvermogen. Vitamine D3 speelt een belangrijke rol bij het versterken van het immuunsysteem, wat van vitaal belang is om het lichaam te beschermen tegen ziekten en infecties. Bovendien dragen zowel EPA als DHA bij aan het handhaven van een gezonde hartfunctie, waardoor dit supplement een positief effect heeft op de algehele cardiovasculaire gezondheid.

Lees meer <
  • DHA draagt bij aan de hersenfunctieen het gezichtsvermogen

  • Vitamine D3 ondersteunt het immuunsysteem

  • EPA & DHA ondersteunen de hartfunctie

Anderen kochten ook

Populair in visolie

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Minami MorDHA

Minami MorDHA

Minami MorDHA kids

Minami MorDHA kids

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 softgel 3 softgels
Diepzeevisolieconcentraat 1200 mg 3600 mg
Omega-3 vetzuren (als triglyceriden) 1100 mg 3300 mg
– EPA Eicosapentaeenzuur 764 mg 2292 mg
– DHA Docosahexaeenzuur 236 mg 708 mg
Vitamine D3
(Cholecalciferol)
25 mcg
(1000 IE, 500% RI*)
75 mcg
(3000 IE, 1500% RI*)
* = Referentie-Inname

Ingrediënten
DiepzeeVISolieconcentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), VISgelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, natuurlijk sinaasappelaroma, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract, vitamine D (cholecalciferol-concentraat).

Gebruik

Voor volwassenen, 1 tot 3 softgels per dag, bij een maaltijd met water innemen.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
De dagelijkse inname van EPA+DHA mag niet hoger zijn dan 5 g.

Minami reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels?

Gebruikers van Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels hebben over het algemeen positieve ervaringen met het product. Veel mensen merken dat de softgels gemakkelijk in te nemen zijn en geen nare nasmaak achterlaten. Ze waarderen ook de hoge concentratie omega-3 per softgel, die bijdraagt aan de algemene gezondheid. Daarnaast melden sommige gebruikers dat ze verbeteringen ervaren in hun immuunsysteem en spierfunctie na intensieve training. Hoewel individuele ervaringen kunnen variëren, zijn de meeste gebruikers tevreden over de kwaliteit en effectiviteit van dit product.

Waarom zou ik deze Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels aanbieding kopen?

Er zijn twee belangrijke redenen om te profiteren van de aanbieding voor Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels. Ten eerste biedt deze aanbieding een kans om het product tegen een voordelige prijs te verkrijgen. Je kunt dus geld besparen terwijl je profiteert van de vele voordelen die dit supplement biedt. Ten tweede ontvang je met deze aanbieding een hoogwaardig voedingssupplement dat een zeer hoge concentratie omega-3 per softgel bevat, samen met vitamine D3 ter ondersteuning van je immuunsysteem en spierfunctie na een intensieve training. Door gebruik te maken van deze aanbieding, kun je jouw gezondheid en welzijn bevorderen.

Wat zijn de voordelen van Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels?

Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels biedt een scala aan voordelen voor je gezondheid. De softgels hebben een uitzonderlijk hoge concentratie omega-3, wat bijdraagt aan de ondersteuning van je hartfunctie. Bovendien bevat het supplement vitamine D3, dat je immuunsysteem versterkt en je helpt om jezelf te beschermen tegen ziekten en infecties. Het DHA in de softgels ondersteunt ook de gezondheid van je hersenen en het behoud van een scherp gezichtsvermogen. Door regelmatig gebruik te maken van dit product, kun je profiteren van deze voordelen en je algehele welzijn verbeteren.

Heeft Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er weinig bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Minami MorEPA Platinum + Vitamine D3 Softgels. Het product is goed verdragen door de meeste mensen. Het is echter altijd verstandig om voorzichtig te zijn en de aanbevolen dosering te volgen. Als je allergisch bent voor vis of andere ingrediënten in het product, is het raadzaam om een arts te raadplegen voordat je dit supplement gebruikt. Bovendien kunnen individuele reacties variëren, dus het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren. Als je bijwerkingen ervaart of je zorgen maakt, neem dan contact op met een medisch professional.