Daily Co Visolie omega-3

   19.95

   Op voorraad

   De capsules van Daily Co visolie leveren per eenheid 1000 mg hoog geconcentreerde zuivere visolie, waarvan maar liefst 290 mg EPA en 183 mg DHA. EPA en DHA hebben diverse wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen, zo hebben EPA en DHA bij een inname van 250 mg een gunstige invloed op het hart. Inname van één softgel capsule van Visolie 1000 bevat meer dan 470 mg EPA + DHA. Maar er is meer, DHA is bij een dagelijks inname van 250 mg goed voor het gezichtsvermogen en voor de hersenen! Doordat de softgel een ruime hoeveelheid EPA en DHA bevat hoef je er slechts 1 maal daag 1 te slikken. Door voldoende visolie te slikken zou dit dus kunnen bijdrage aan een positieve invloed op het brein, gezichtsvermogen of het hart! De softgels zijn gemaakt van rundergelatine.

   • Slechts 1 softgel per dag
   • Hooggedosseerde visolie supplement
   • Zuiver en geconcentreerd visolie

   • Hoog geconcentreerde zuivere visolie
   • liefst 290 mg EPA en 183 mg DHA
   • 1000 mg visolie per softgel

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Bevat per softgel:

   Visolie (met omega 3 vetzuren) 1000 mg

   Waarvan:
   EPA (Eicosapentaeenzuur), 35% (relatief vetzuurpercentage) 290 mg
   DHA (Docosahexaaeenzuur), 25% relatief (vetzuurpercentage) 183 mg –
   Vitamine E (d-alpha tocopherol) 7.5 mg 62%

   Ingrediënten:

   Visolie 35/25 EPA/DHA (VIS), hulpstoffen (gelatine, glycerine 98%, water).

   Gebruik

   Neem eenmaal dagelijks 1 softgel met water, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA mogen niet samen niet meer dan 5000 mg zijn.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Daily Co Visolie omega-3” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Wat is visolie?

   Visolie is een voedingssupplement. De werkzame bestanddelen in visolie zijn de essentiële vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren maken deel uit van de bekende Omega-3 vetzurengroep. Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren.

   Hoeveel EPA en DHA bevat 1 softgel van Daily Co?

   1 softgel visolie 1000 mg bevat 290 mg EPA en 183 mg DHA.

   Waarom zit er extra vierge olijfolie in de softgel?

   Naast de visolie dient er ook een drager te moeten worden toegevoegd aan de softgel, wij hebben gekozen om olijfolie te gebruiken.

   Is visolie gezond?

   Ja, visolie is gezond. Visolie is een rijke bron van omega-3 vetten.

   Hoeveel visolie heb ik nodig?

   Het advies is om één keer per week vis te eten, het liefst vette vis, om zo essentiële omega 3-vetzuren binnen te krijgen. Red je dit niet en mis je daardoor die belangrijke omega 3? Dan is visolie een gezond alternatief. Visolie bevat een hoog gehalte aan EPA en DHA, twee vetzuren uit de omega 3-vetzurengroep. EPA en DHA zijn goed voor de hartfunctie (gunstige effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA). DHA is goede voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen (gunstige effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg DHA). Omega 3 is daarnaast goed voor zwangeren en baby’s tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Omega 3 is een bouwsteen voor de groei van de hersenen van kinderen.

   Waarschuwingen

   Droog en op kamertemperatuur bewaren.

   Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk